Amazon Prime Video mecah rékaman unduh dina tvOS

Amazon Prime Video nyaéta sistem eusi multimédia anu dipénta ku perusahaan Jeff Bezos pikeun pangguna anu milih ngaksés langganan Premiumna, anu diantarana ngamungkinkeun anjeun ngiringan kiriman énjingna di Spanyol ngan ukur € 19,99.

Sanaos kanyataan yén katalog eusina sanés anu paling pikaresepeun dina papan iklan, kanyataanana nyaéta kanyataan yén éta sumping salaku pakét anu kalebet dina Perdana ngajantenkeun unduhan na minangka minuhan wajib pikeun jutaan palanggan di sakumna dunya. Ieu kumaha Amazon Prime Video parantos berhasil mecah sadaya rékaman unduhan mimiti dina tvOS App Store. 

Amazon Perdana Video

Ieu kumaha numutkeun BestAppleTV aplikasi Amazon pikeun Apple TV, lumayan diarepkeun ku jalan, parantos janten aplikasi anu paling diunduh dina tujuh dinten mimiti peluncuran, Kauntungan anu pesaing sanés sapertos Netflix atanapi HBO hoyong kahontal, sanaos alternatip sapertos Movistar + anu teu acan aya tiasa ngungkulan jasa sapertos kitu. Sanaos jelas yén éta mangrupikeun data anu BestAppleTV henteu acan tiasa ngiringan sareng data resmi, kerahasiaan Apple sok aya dina jenis berita ieu, sareng sadayana nunjukkeun yén éta bakal teras-terasan sapertos lami.

Najan kitu, Amazon ngagaduhan salapan puluh juta palanggan di Amérika Serikat Amérika, dimana 60% Perdana, anu hartosna pemirsa poténsial dugi ka 50 juta pangguna, sadayana ieu henteu ngitung sesa pangguna di sakumna dunya anu ogé ngagaduhan aksés kana aplikasi sareng anu langkung seueur kamungkinan unduh éta. Naon anu kami henteu terang nyaéta lamun berkat ieu sentak, tim Amazon bakal nawiskeun langkung seueur kontén anu langkung saé, dimana "GT" menonjol, Top Gear anu diperpanjang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.