Pidéo anyar Apple Shot dina iPhone 13. Ékspérimén VI: Movie Magic

Ditémbak dina iPhone

Dina hal ieu, perusahaan Cupertino ngaluncurkeun pidéo énggal ngeunaan "Ditémbak dina iPhone" runtuyan dimana anjeunna nunjukkeun kumaha anjeun tiasa maksimalkeun "kalayan sababaraha tambahan pikeun épék" sareng kaméra dina iPhone 13 sareng iPhone 13 Pro anyar.

Judulna, Percobaan VI: Movie Magic, video anyar ieu dikaluarkeun ku Apple nembongkeun kumaha carana meunang nu leuwih seueur tina kaméra kuat nu ditambahkeun kana alat. Anu jelas nyaéta ku sababaraha téknik, sababaraha sumber sareng seueur kahayang gambar spektakuler bisa dicokot.

Kami bagikeun didieu video anu diterbitkeun ku Apple dimana aranjeunna nyorot kakuatan iPhone ieu dina hal kaméra sareng katerangan jeung trik pikeun syuting ieu pondok fiksi ilmiah:

Dong Hoon Jun sareng James Thornton tiasa ditingali ngécéskeun kumaha aranjeunna syuting fiksi ilmiah ieu pondok sareng kaméra iPhone 13 énggal. Ieu ahli dina widang sareng ku kituna éta normal yén hasilna spektakuler. Sesa urang fana tiasa ngamangpaatkeun sababaraha trik anu muncul dina gambar ieu pikeun pidéo kami, sanaos sesah ngahontal tingkat anu dicandak dina pondok ieu.

Kampanye "Shot on iPhone" Apple parantos janten patokan dina pidéo kréatipitas sareng damel mangtaun-taun, éta saé pisan ku sababaraha cara sareng éta salian nunjukkeun naon anu tiasa dilakukeun ku kaméra iPhone urang sanaos éta. teu model panganyarna dileupaskeun. Pidéo ieu nyorot karya hébat sareng kapinteran para pangguna sareng propésional anu ngadamel jinis pondok ieu ku telepon sélulér, hal anu sababaraha taun ka pengker teu kapikir.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.