Pidéo énggal nunjukkeun OverSky, jailbreak kanggo ios 9.3.4

Jailbreak ios 9.3.4 Mimiti bulan ieu, Apple ngaluarkeun iOS 9.3.4, versi resmi pang anyarna tina sistem operasi selulerna. Teu lami saatos, Luca Todesco anjeunna diterbitkeun Gambar anu ngalakukeun naon anu anjeun paling resep, nunjukkeun yén anjeun parantos tiasa jailbreak versi panganyarna tina ios pikeun nempatkeun huntu anu panjang dina tukang jail. Ayeuna, nuturkeun léngkah urang Itali, hacker anu namina Min zheng parantos ngalakukeun hal anu sami: pasang pidéo a jailbreak pikeun ios 9.3.4 anjeun nyauran OverSky.

Dina pidéo Zheng urang urang tiasa ningali versi naon iPhone sareng prosés masang Cydia, tapi urang henteu tiasa terang metode naon anu anjeunna anggo sareng upami jailbreak ieu bénten sareng Pangu anu diluncurkeun minggu ka tukang. Peretas henteu ngabalikan iPhone-na, janten urang moal tiasa nolak kamungkinan pakakasna ogé pikeun jailbreaking semi tethered, nyaéta, jailbreak anu ngaleungit nalika urang balikan deui.

Men Zheng ogé ngagaduhan jailbreak pikeun ios 9.3.4

Sanaos mangrupikeun warta anu saé yén ios 9.3.4 tiasa dibébaskeun, anu Pangu bakal ngaluncurkeun alat na anu pang anyarna sapertos anu dilakukeun, anu urang émut nyaéta ku cara masang Cydia nganggo .ipa sareng éta ngaleungit nalika urang balikan deui, éta ngagaduhan perasaan yén moal aya anu sami deui. Upami urang ogé ngémutan yén Luca Todesco nyarios yén ios 10 parantos ngarusak sadayana anu anjeunna percanten ka jailbreak, urang ngan ukur tiasa mikir yén bakal langkung hésé jailbreak leres.

Ngeunaan diluncurkeun umum alat ieu anu aranjeunna parantos dibaptis salaku OverSky, Sigana urang moal pernah tiasa nganggona. Upami urang tumut kana akun yén aya jailbreak pikeun ios 9.3.3, hal anu paling masuk akal nyaéta ngantosan naha aranjeunna tiasa ngamangpaatkeun garapan anu dianggo dina jailbreak ieu nalika ios 10 parantos sacara resmi dileupaskeun. Bisi wae, éta sanés janten mimitina urang ngagaduhan prediksi anu lepat, janten urang ngan ukur tiasa ngantosan kumaha kajadian ka OverSky.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.