Pidéo anu ngeunaan bending iPhone 6 Plus pikeun nguji résistansi na

Henteu lami pisan urang ningal yén dina Internét aya Keluhan muncul di sakitar iPhone 6 Plus sabab lamun urang ngaluarkeunnana tekanan langkung ti éta tiasa nahan Casing aluminium-na, bahanna masihan jalan sareng mimiti ngabengkokkeun teu tiasa kapendak tanpa kamampuan pikeun meunangkeun deui bentuk aslina.

Dina pidéo anu anjeun gaduh dina tulisan ieu, éta ngeunaan uji coba Résistansi iPhone 6 Plus, exerting on casing na tekanan anu ditekenkeun ku panangan pangguna anu ngarékam pidéo na. Mémang, urang tiasa ningali kumaha kakuatan anu dikuatkeun ningkat, terminal mimiti ngabengkok dugi ka tetep ku kurva anu ampir teu mungkin ngaleungitkeun kumargi bahanna parantos lemah sareng aya résiko ngajantenkeun langkung parah.

IPhone 6 Plus ceking teuing Sareng éta nunjukkeun yén casing aluminium na henteu nawiskeun cukup kaku pikeun nahan tekanan dina kaayaan anu tangtu anu tiasa lumangsung dina kahirupan urang sadidinten. Pikeun nyebatkeun sababaraha pangguna anu parantos ngangluh ngeunaan masalah ieu, anu bogana parantos nyarios yén terminalna ditekuk bari anjeunna nyandak saku celana na anu nuju nyetir. Hal terakhir anu tiasa diémutan urang nyaéta nalika urang hudang, telepon bakal ditekuk.

Anu mimiti, hayu urang ngeunteung kana ukuran iPhone 6 Plus sareng naon hartosna, sacara positip boh négatip sareng tepat, portabilitas sareng ergonomis sanés poin anu kuat tina vérsi ieu Apple mobile. Urang kedah waspada yén kusabab ipisna sareng ukuran na ageung, upami urang langkung neken tekanan tibatan kuduna, hasilna tiasa sami sareng dina pidéo, nyaéta lipatan éndah anu bakal dugi dugi ka pensiunan terminal.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

28 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Gambar placeholder Jose Bolado Guerrero cenahna

    Kuring miharep Apple ngalakukeun hal ngeunaan éta ... Kusabab upami éta henteu masihan kuring yén kuring badé merek iPhone anyar unggal dua ku tilu dugi ka kuring capé sareng aranjeunna kedah masihan artos kuring deui ... Anjeun méakkeun € 900 dina telepon sélulér sareng éta ganda ngan ukur pikeun nyandak dina saku anjeun ?? Éta nunjukkeun yén aranjeunna sadayana sami .. Aranjeunna tiasa ngamimitian ngawangun bahan anu langkung tahan sami sareng ngarobihna ka saha waé anu ngagaduhan masalah éta. Ngerakeun serius! Abdi hoyong angkat énjing kanggo anjeunna .. Tapi ningali ieu ngaleungitkeun kahoyong kuring. Naha anjeun henteu tiasa ngalakukeun anu leres ??? Éta sesah pisan .. Anjeun gaduh sataun pikeun nguji iPhone 6 sareng tétéla éta naék kana minimum .. Kuring ngan ukur ngarep yén milik kuring henteu tunduh kusabab aranjeunna masihan deui artos sareng kuring ngagaleuh anu sanés.

  2.   Pendé28 cenahna

    Éta tina ngabengkokkeun kuring ningali éta normal kalayan salembar layar na éta sanés ngan ukur iPhone tapi mérek sanésna parantos ngaluluskeunana, hirup dina tabletphone, hahaha

  3.   Gambar placeholder Jose Bolado Guerrero cenahna

    Ayeuna saé .. Béjakeun yén salah sahiji € 300 dua kali, kuring ningali éta lumrah .. Éta salah sahiji 800 atanapi 900 dua kali, henteu! Salain ti éta Apple sok masihan kualitas dina iPhone na.

    1.    kerang cenahna

      Naon waé anu dibengkokkeun ku tekanan anu cekap, henteu janten masalah upami éta mangrupikeun harga 300 atanapi 1000 euro. Éta jalma éta nyarios yén éta ngagulung "ngan ukur nyangking dina saku na" henteu dipercaya, henteu aya anu béngkok tanpa tekanan, jelas anjeunna bohong atanapi calana éta leutik teuing xd

  4.   Jose cenahna

    Kuring parantos nyarios éta pas kuring ninggalkeun éta mangrupikeun iPhone panglemahna anu kuring ningali.
    boh dina ragrag boh dina résistansi
    Kuring moal mésér iPhone ieu atanapi lulucon mangrupikeun panyindiran anu kejem.
    pikeun jumlah telepon anu pantes pantes pikeun bahan sanés, naon gunana éta ipis pisan? kanggo ieu?
    éta kuat pisan yén apel henteu ngagaduhan hurup dina pikasieuneun ngeunaan perlawananna iphone 5 langkung saé tibatan ieu pikeun raos kuring.
    tulus pikeun kuring éta henteu menerkeun 800 atanapi 900 € sareng yén kuring fanboy apel sial kuring ngaku .... tapi ieu parantos kaluar tina garis.
    dina youtube ratusan video nyindiran panolakan hapé!

  5.   Jose cenahna

    Upami anjeun ningali sacara raket dina pidéo éta, sigana mah manipulasi ku éditor pidéo pasca produksi, sabab gampang pisan pikeun ngamanipulasi pidéo ku alat-alat ayeuna, langkung mungkin éta henteu ogé iPhone 6 plus. Ningali menit 2: 47 tina gambar tina ponsel dilipat dugi ka nyepeng telepon sélulér anu sami dina panangan tanpa dibengkokkeun siga teu aya kajadian. Ieu palsu tina gajih, cobi nyobian ngabengkokkeun iPhone 5s sapertos dina gambar, aluminium lemes tapi tangtosna henteu pikeun éta.

    1.    paLitroke cenahna

      Kuring yakin pisan yén Terapi Unbox, anu mangrupikeun YouTuber anu terkenal kalayan langkung ti sajuta pengikut, didaptarkeun pikeun ngadamel palsu ngeunaan ieu.

  6.   Antonio cenahna

    Hahaha !!!!!! dupi abdi piss !! anu anjeun milari trik pidéo !!! Bravo Jose!
    ku jalan kitu iphone 5 langkung hese tibatan ka 6, nyobian ngabengkokkeun mantega ku léngkok kai…. anjeun gaduh lampu kirang ti parahu pedal jalu

    1.    Jose cenahna

      Antonio, pikirkeun naon anu anjeun pikahoyong, panginten anjeun henteu lebet ka kelas nalika aranjeunna ngajelaskeun naon hormat keur batur, tapi ogé ... hatur nuhun pisan kana paréntah anjeun ... sorangan.

  7.   Zexion cenahna

    Nya, éta anu gaduh hapé anu ageung sareng ipis. Éta ku ukuran éta sanés telepon anu aya dina saku calana anjeun

  8.   atron cenahna

    Abdi sareng anjeun Antonio, sigana mah henteu ditipu ... dasarna kusabab seueur pidéo / gambar anu dijalankeun ayeuna dina internét ngeunaan poko éta.
    Aranjeunna parantos nyiptakeun desain sareng jaman ... Émut yén unggal generasi iPhone "tanpa S" ngagaduhan sababaraha kotoran: 4 = anténgat / 5 = vérsi hideung anu digoréng ngan ukur ku ningali éta / 6 = bendgate ...
    Saha anu hoyong hénpon anu digosok, anu ngagaleuh iPhone taun payun.

  9.   Pak Rax. cenahna

    Éta mangrupikeun telepon anu éndah. Lumayan tapi matak pikasieuneun. Éta banyolan ha ha, telepon anu mahal pisan tapi matak pikasieuneun. Kuring henteu ngarepkeun telepon ngalawan sadayana, tapi telepon anu gaduh kamampuan normal, utamina kusabab harga anu overvalued, stratospheric sareng kaleuleuwihi. Aya kasempetan anu saé upami dina rutinitas normal dina dinten normal hal ieu bakal dua kali. Sigana mah aranjeunna ogé kedah ngajual bisi waja pikeun ngajaga éta.

  10.   Antonio cenahna

    Maksad abdi ,, aranjeunna nyandak pidéo nyapu galaksi dina pagelaran pikeun nyarios nanaon ,,, sareng sadayana ohhhhhh éta ogé, iphone anu pang ageungna ..
    video na henteu pernah ditipu.
    upami aranjeunna ngalipet iphone 6+ …… .. éta Palsu !!!!
    Hayu, anjeun ngan ukur hoyong ningali naon anu anjeun hoyong tingali anu jelas.
    Kuring bakal nyebatkeun sarébu kali, iphone 5 kanggo anu pangsaéna sareng desain iphone ieu pikareueuseun, ti tukangeunna siga baju palsu ti pasar Minggu 😀

  11.   Victor cenahna

    Samsung Galaxy Note langkung ageung sareng teu aya anu ngadu'a yén éta langkung teu raoseun dibawa dina saku anjeun. Sateuacan upami iPhone gaduh layar anu leutik pisan sareng ayeuna yén éta masihan anu langkung ageung, éta henteu raoseun. Jalma-jalma sok kudu komplain ngeunaan hiji hal.

  12.   Nacho cenahna

    Tingali, sakedik kalem sateuacan masalah anu sanés sapertos kitu. Bahan naon waé upami anjeun anggoana pikeun anu henteu dirarancang, éta bakal rusak sareng iPhone 6 henteu janten kirang.

    Kuring badé masihan conto hal sanés anu kuring terang pisan, sapédah. Kuring latihan MTB, khusus enduro sareng seueur motor disiplin ieu beuratna antara 12Kg sareng 14Kg gumantung kana rakitan (sababaraha deui, anu sanésna kirang).

    Upami urang difokuskeun kana pigura sapédah ieu tina aluminium, urang tingali yén éta ngagaduhan daérah anu diperkuat pikeun nyegah tina rengat kusabab setrés alami anu aranjeunna bakal sangsara nalika dianggo. Éta mangrupikeun sapédah anu dirancang pikeun nahan budak anu malah ngaleuwih ti 100kg sareng ngaluncatan 2 atanapi 3 méter kalayan tanpa flinching, sareng sadayana kalayan beurat anu pikaseurieun anu jarang ngaleuwihan 4Kg ku nyerep shock.

    Upami urang ngetok kana tabung lukisan éta, di sawatara daérah karaosna sapertos Coke asli, témbok aluminium ipis pisan pikeun ngécéskeun tapi tetep, éta bakal tetep perlakuan anu parantos dirarancang.

    Ayeuna, upami kuring nahan sareng nempatkeun tekanan khusus dina témbok ipis éta, éta bakal dibengkokkeun ku kamungkinan 100% kusabab usaha sapertos kitu henteu ngadukungana, éta henteu acan dirancang pikeun ngadukung éta. Naha anjeun ngawartosan yén lukisan anu tahan rute 50km ngalangkungan gunung, kalayan bodo 80kg di luhur, ngaliwat ratusan batu ageung sareng tikungan kusabab masihan tekanan sakedik dina témbok salah sahiji tabung na? Nya enya, leres.

    Sadayana pikeun naon éta sareng urang sadayana kedah sadar éta. IPhone upami anjeun linggih dina éta bakal ngabéngkokkeun sapertos tiung mobil bakal ngabéngok upami anjeun calik dina éta. Pidéo ieu saé pisan terang naon anu disokong ku terminal tapi teu langkung ti éta.

  13.   Daniel VD cenahna

    Selamat atas penjelasan yang telah Anda berikan kepada Nacho. Di hiji sisi anjeun ngantunkeun kuring langkung tenang, sareng di sisi anu sanés éta kahartos sacara sampurna ku conto anu anjeun parantos set tina sapédah éta. Chapó 🙂

    1.    Nacho cenahna

      Kami bungah yén anjeun parantos ngartos, anjeun kedah teras-terasan ngabédakeun antara hiji kasus sareng anu sanés, tapi salaku conto éta tiasa dianggo pikeun kami. Salam!

  14.   vaderiq cenahna

    Nacho, tapi anjeun moal nganggo iPhone 6 dina sapédah, langkung-langkung dina jalur anu leueur. Di dieu urang nyarioskeun ngeunaan smartphone dina saku calana sareng ieu mangrupikeun hal anu biasa dilakukeun ku sadayana, éta sanés hal anu gaib atanapi ekstrem. Di sagigireun éta, kuring maca yén saku sanés anu dina tonggong, langkung-langkung didudut. Éta sabalikna sareng juragan musibah nuju di kawinan.

    1.    Nacho cenahna

      Ayeuna, tapi proporsional, anggap éta sami. Sapédah beuratna 12Kg sareng tahan usaha biadab, iPhone beuratna 130 gram sareng kedah tahan tekanan anu dilakukeun ku jalma anu sami beuratna? Éta téh casing na kedah didamel tina kertas roko, bahkan anu MacBook nyerelep dina daérah layar upami anjeun mencét ku ramo.

      Anu kuring hartosna nyaéta anjeun kedah waspada yén iPhone 6 Plus mangrupikeun ubin anu ageung pisan komo upami lebet kana saku, éta sanés hartosna anjeun tiasa linggih sacara alami. Ku kakawasaan tangtos anjeun tiasa, tapi anjeun bakal neken anjeunna sareng anjeunna bakal ngabengkokkeun. Anjeun ogé tiasa ngabagi calana jas sareng angkat ka gym sareng aranjeunna, dina jongkok kahiji aranjeunna bakal muka ngalaan baju jero kami.

      Kuring henteu dibayar ku Apple sareng kuring henteu hoyong ngalakukeun publisitas anu positip kumargi aranjeunna henteu peryogi éta tapi "iPhone 6 bends" mangrupikeun bohong. Sareng leres, pasti ieu moal kajantenan upami terminalna tina plastik tapi hé, anjeun moal tiasa gaduh sadayana sareng éta sababna anjeun kedah waspada kana naon anu tiasa sareng henteu tiasa dilakukeun ku unggal hal.

  15.   vaderiq cenahna

    Entong nyobian nutupan hal anu atra, kusabab hoyong kéngingkeun komisi (iklan Apple)
    Di dieu artos para pangguna dipertaruhkeun, anjeun henteu kedah maénkeun éta, upami aya anu lepat langkung saé éta dikenalkeun sapertos kitu.

    1.    kerang cenahna

      Nya, kuring pikir éta henteu nutupan naon-naon, anu bahkan ngaku yén lamun anjeun nyimpen sapertos kitu dina saku calana tekanan anjeun sareng anjeun linggih, anjeun bakal ngalipetna. Bisi kumaha, ningali pidéo éta, si éta kudu saring pisan pikeun tiasa ngabengkokkeun terminal, janten kuring nganggap yén tekanan jalma sanés ieu anu nganggo telepon dina saku na moal sakedik.

      Sacara pribadi, kuring henteu resep mésér iPhone 6, 6 plus, ogé saur produk Apple henteu kaéléhkeun, tapi kuring henteu mikir yén résistansi iPhone 6 mangrupikeun cacat, saur terminalna tetep nolak alesan. . Upami anjeun jalma anu ceroboh, anjeun ngan saukur mésér anu langkung tahan (sapertos kuring gaduh Lumia 920 anu tahan 30 tetesna handapeun sabuk), tapi hayu, kuring henteu nyangka yén Nokia / Apple / SAMSUNG / jsb anu hadé atanapi goréng pikeun ieu, anjeun ngan saukur mésér naon anu diadaptasi kana kabutuhan sareng perawatan masing-masing.

  16.   obyektip cenahna

    Datangna siga domba anu dibutakan ku kabodoan anjeun pikeun mésér iphone 6, 6+ anu énggal, sadayana anu aya di dinya ngajantenkeun siga anu henteu. Hirup keragaman pilihan!

  17.   LangkungReadyThanHunger cenahna

    Kali ieu kuring moal miceunan artos kuring, kuring bakal ngantosan 6S atanapi 7, nalika aranjeunna parantos menerkeun sadayana .. sareng ku cara éta kuring ngagabungkeun sareng chimera tina Apple Watch 🙂

  18.   edgsuarez cenahna

    ieu ngingetkeun kuring kana hal…. Ah! nuhun, parios judul ieu:

    - iPhone 5 jangkung jangkep, ipis sareng lemah anu dibengkokkeun

    Henteu diragukeun éta mangrupikeun berita sensasionalis anu sumebar gancang pisan, sanaos di sadaya tempat dimana kuring ningali éta, gambar anu sami tina iPhone 5 ditingalikeun, dijantenkeun janten topik "Seueur pangguna ngalaporkeun yén iPhone 5 anu dibengkokkeun" kedahna dicandak ati-ati

    - Ati-ati upami anjeun nyandak iPhone 5 dina saku anjeun

    IPhone 5 mangrupikeun telepon anu saé, kami satuju kana éta, tapi aya sababaraha detil anu sigana Apple kedah ngurus sakedik deui.

    IPhone 5 didamel tina alumunium, anu mangrupikeun bahan anu kuat pisan tapi dina waktos anu sami tiasa dialihkeun. Layar na didamel tina palastik khusus, akrilik, sami sareng anu aya dina akuarium, anu ngamungkinkeun tingkat malleability anu tangtu.

    jsb jsb…

    PS: Émutan abdi masih jalan 😉

  19.   Yuri cenahna

    Abdi henteu hoyong lebet kana bawang bodas, tapi anjeun sadayana nyarios yén anu ngalipet nyaéta iPhone 6 Plus…. Sakumaha kuring parantos ningali 6 ″ Iphone 4.7 ogé ...

    Sareng paduli kumaha anjeun nyarios anu sanés, telepon henteu kedah dibéngkokeun nalika nyandak dina saku anjeun, ti payun!

  20.   Deyvol cenahna

    Hayu urang tingali, Nacho parantos ngajelaskeun éta kalayan éndah, sadayana didamel pikeun anu didamelna,… dina pidéo éta bodo dibengkokkeun ku panangan, saéstuna, telepon henteu didamel janten dua kali ku pananganna, .. OLEEEEEE

    Nalika aranjeunna nempatkeun kuring vidéo hiji lalaki badé nikah sareng telepon sélulérna dina saku sareng anjeunna parantos ngagulung ku jalan atanapi linggih ... maka kuring bakal percanten, .. upami henteu, hayu sadayana mésér naon anu aranjeunna pikahoyong , teras lakukeun tés anjeun.

    Teras, sabaraha diantara anjeun nyimpen telepon anjeun dina saku calana tukang anjeun? Sareng upami anjeun ngalakukeunana, sabaraha diantara anjeun nyandak éta sateuacan linggih dina bangku kai, atanapi dina permukaan anu anjeun terang yén tiasa ngarusak?

    Éta laci, purun, kalibet sareng gadget kusabab hargana, sabab éta hargana 3 kali langkung seueur tibatan biayana pikeun ngasilkeun, kusabab "jumlah pasta anu ngagaduhan" smartass "sareng kuring miskin anu kuring gaduh sakedik artos sareng jalma mésér aluminium kalayan harga emas »

    Kuring ngajukeun hiji hal, saha anu mésér iPhone 6 kanggo ngalipetna sareng henteu kéngingkeunana, sebutkeun.

  21.   Juan cenahna

    Nya teu aya anu nyarios ... zipote, éta parantos ngagulung sareng tetep damel siga teu nanaon ... éta poin henteu, sareng ... kumargi parantos ngagulung sareng henteu pegat atanapi lirén damel, teras lempengkeun zipote na.