Pidéo resmi anu aya dina iPhone 7, Apple Watch Series 2 sareng AirPods

 

wallpaper-7-september-keynote

apel ngaluncurkeun sababaraha alat sareng tambihan kamari énggal sapertos dina unggal Keynote Séptémber taun ka taun sabab éta parantos janten kabiasaan. Kamari giliran iPhone 7, Apple Watch anyar anu aranjeunna hoyong nelepon "seri 2" sareng AirPods anu bocor. Sadayana dipajang ku pidéo anu ati-ati pisan Gaya apel anu profil fisik masing-masing unsur kasohor di luhur sadayana.

Sakumaha biasa, Apple parantos ngunggah pidéo resmi kana YouTube tina tilu tulisan énggal sareng upami kamari anjeun terang sakedik, urang tinggalkeun supaya anjeun tiasa ningali éta kalayan langkung tenang sareng gaduh langkung detail ngeunaan masing-masing na.

iPhone

Pidéo iPhone nyorot warna anyar di luhur sadayana jet hideung sareng lampu anu tiasa anjeunna candak ku anjeunna kaméra poto énggal. Éta ogé nyarioskeun perkawis kaméra dobel anu bakal ngagaduhan modél plus sareng spéker stereo anu cocog sareng modél iPhone anyar ieu. Yeuh ieu:

Apple Watch Series 2

Pikeun bagian na, video Apple Watch anyar fokus kana salah sahiji ciri anu paling sering dianggo, olahraga sareng olahraga, sareng ayeuna langkung seueur pikeun janten beuleum. Éta henteu runtah:

AirPods

Nalika sadayana panginten yén AirPods bakal sapertos tombol nirkabel sakedik, Apple kaget kami ku EarPods tradisional tapi nirkabel ieu. Pikeun harga 175 € naon anu dijelaskeun dina pidéo resmi bakal sumping:


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.