VITATube, gratis kanggo waktos terbatas

viatube

UPDATE: Aplikasi na henteu sayogi kanggo diunduh gratis

Deui kami nunjukkeun kami aplikasi anyar anu pikeun waktos anu terbatas sayogi pikeun diunduh gratis. Dina kasempetan ieu kami nyarioskeun VIATube, aplikasi anu saé pikeun sadaya pangguna anu nganjang ka YouTube unggal dinten sareng anu bosen kana pilihan terbatas anu ditawarkeun ku YouTube pikeun aplikasi na. Sanaos kanggo sababaraha waktos ayeuna, aya seueur pangguna anu parantos milih pikeun nyewa jasa musik streaming, masih aya seuseueurna ageung anu resep ngaunduh musik karesep anjeun atanapi nganggo daptar puter YouTube. Masalahna dipendakan nalika urang hoyong nyalsékeun éta tina iPhone, sabab aplikasi pituin henteu jalan di tukang atanapi logis sareng layar pareum.

Ngaliwatan jailbreak urang tiasa mendakan sababaraha tweaks anu ngamungkinkeun urang pikeun neraskeun ngajalankeun aplikasi di tukang, bahkan kalayan layar pareum sareng supados urang tiasa maénkeun daptar puter favorit urang tanpa layar iPhone kami nganggo biaya batréna akibatna ieu nganggap. VIATube, mangrupikeun aplikasi anu Kabiasaan anu utama nyaéta yén éta tiasa dianggo di tukang sareng ogé henteu meryogikeun alat kami ngalaman jailbreak.

Tapi salian ti éta VIATube ogé ngamungkinkeun urang pikeun ngendalikeun réproduksi daptar puter urang ku majukeun lagu, ngulang deui ... Ogé cocog sareng Apple TV sareng Chromecast, salian ti ngamungkinkeun urang ngaédit daptar puter urang sareng kamampuan pikeun ngontrol puter deui ti Apple Watch urang.

Hiji-hijina hal anu goréng ngeunaan aplikasi ieu nyaéta henteu ngamungkinkeun urang ngaunduh pidéo (kusabab éta kami parantos ngagaduhan aplikasi sanés) sareng éta henteu ngadukung fungsi PIP (Gambar dina Gambar) anu ngamungkinkeun urang pikeun ngararasakeun pidéo anu dipikaresep bari ngalaksanakeun tugas-tugas sanés dina iPad urang. VIATube gaduh harga biasa di App Store 1,99 euro, tapi dinten ieu urang tiasa ngaunduh sacara gratis kalayan link ieu.

Unduh VIATube


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Miguel Angel cenahna

    di Spanyol hargana € 2.99 ...

  2.   Ricardo Hernandez Fernandez cenahna

    Éta parantos ngagaduhan biaya di México 49 pesos

  3.   Modesto cenahna

    Éta henteu gratis € 2,99

  4.   Arnau jess cenahna

    Kuring ngan ukur milarian deui, sareng éta henteu gratis. Sakumaha ceuk batur sapagawean, éta € 2,99 ...
    Namaste.

  5.   Juan Pablo cenahna

    Di Kolombia hargana $ 2.99