VLC Streamer gratis pikeun waktos anu kawates

vlc-streamer

Pamuter pidéo VLC mangrupikeun pamuter desktop anu pangsaéna anu ayeuna urang tiasa mendakan di pasar, tapi vérsi na pikeun alat sélulér tetep seueur anu dipikahoyong, kumargi éta henteu sanggup maénkeun eusi AC3, anu ngabatesan pisan panggunaanana. Sadayana ayeuna aya dimana seueur file video anu aya dina format ieu. Infuse Pro mangrupikeun aplikasi anu pangsaéna anu urang tiasa kapendakan di pasar ayeuna anu ngamungkinkeun urang pikeun nga-réproduksi jinis format ieu sacara lokal teu aya masalah kasaluyuan, tapi hargana 9,99 euro.

Tapi upami anu leres urang pikahoyong nyaéta maénkeun eusi ngalangkungan streaming dina alat urang tanpa kedah nyalin kontén di dinya, salah sahiji aplikasi pangsaéna di pasar nyaéta VLC Streamer, aplikasi dibanderol di 2,99 euro sareng yén pikeun waktos anu kawates kami tiasa ngaunduh sacara gratis gratis tina tautan anu anjeun tinggalkeun dina akhir tulisan.

VLC Streamer ngamungkinkeun urang maénkeun séri karesep sareng pilem anu disimpen dina komputer urang langsung dina iPhone, iPad sareng iPod touch urang. Henteu perlu ngarobih file kana format anu sanés, atanapi mindahkeun file, ngan ukur komputer hurung, naha éta PC atanapi Mac. Pikeun ngalakukeun ieu, urang ngan kedah masang aplikasi leutik anu bakal nyeken hard drive urang pikeun pilem.

VLC Streamer kompatibel sareng seueur résolusi sareng kualitas streaming anu béda pikeun tiasa nyaluyukeun salah sahiji anu paling cocog pikeun alat urang dina alat kami. Ditambah ogé ngamungkinkeun urang ngarobih gerakan pikeun ngatur playback, éta cocog sareng AirPlay sareng kanggo kasus anu luar biasa éta ogé ngamungkinkeun urang langsung mindahkeun eusi putereun ka alat kami, upami urang ngarencanakeun perjalanan sareng hoyong ngahibur sapanjang jalan.

VLC Streamer cocog sareng Apple Watch, anu tiasa urang ngendalikeun puter deui eusi, anjeun hoyong sahenteuna ios 7.1 atanapi langkung luhur sareng éta cocog sareng iPad, iPhone sareng iPod touch. Hiji-hijina watesan aplikasi ieu henteu tiasa maénkeun eusi anu dijagaan ku DRM, kumargi dina update terakhir anu ditampi aplikasi, sababaraha dinten ka pengker, dukungan kanggo AC-3 sareng E-AC-3 ditambihan.

https://itunes.apple.com/es/app/vlc-streamer/id410031728?mt=8

VLC Streamer Pro (AppStore Link)
VLC Streamer Pro5,49 €

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

6 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   perusahaan cenahna

    Nuhun, kuring bakal nyobian.

    1.    Ignacio Sala cenahna

      Éta jalan pisan bahkan ku hard drive disambungkeun kana komputer. Anjeun tiasa ngaksésna tina aplikasi iPhone, iPad atanapi iPod touch.

  2.   iñaki cenahna

    pantun,
    Éta yén VLC henteu cocog sareng AC3 sakedik ... lepat…. Tulisan anjeun ti Mei ieu:
    https://www.actualidadiphone.com/vlc-compatible-ac3/
    Naon deui, kuring parantos masang sareng kuring sumpah yén éta cocog sareng AC3 ayeuna

    1.    Ignacio Sala cenahna

      Kuring nyobian dinten anu sanés sareng éta henteu maénkeun pidéo dina format AC3 sareng anu disangka parantos cocog. Masalah sareng codecs ieu nyaéta anjeun kedah mayar artos anu aplikasi tiasa nawiskeun aranjeunna janten sadayana aplikasi anu nawiskeun éta dibayar.

  3.   ios cenahna

    Nuhun kuring gé mésérna upami éta gunana di perpustakaan

    1.    iñaki cenahna

      Kuring nembé parios yén VLC dina vérsi pangénggalna upami éta maénkeun AC3. Tangtosna, ti IOS 9.3 teras sareng vlc 2.7.8
      Kuring henteu terang naha éta apel anu mayar codec dina ios 9.3 ... Abdi henteu terang éta deui, tapi leres vlc parantos maénkeun éta tanpa masalah.
      Wasalam