VPN Master Pro gratis kanggo waktos terbatas

VPN-master-pro

Deui kami nunjukkeun aplikasi anyar anu pikeun waktos anu terbatas sayogi pikeun diunduh sacara gratis. Waktos ieu aplikasi VPN Master Pro gaduh harga biasa di App Store 2,99 euro. Sanaos ayeuna urang ngagaduhan jasa VPN gratis Opera, bédana utama antara parangkat lunak Opera sareng VPN Master Pro's nyaéta jumlah nagara anu tiasa urang sambungkeun. Palayanan VPN ngamungkinkeun kami nganggo IP ti nagara sanés pikeun ngaksés jasa anu sacara geografis terbatas, sapertos YouTube atanapi streaming jasa pidéo sapertos Netflix, Hulu ...

Opera VPN ngan ukur ngamungkinkeun kami nganggo IP ti Singapura, Amérika Serikat, Jérman, Walanda sareng Kanada, samentawis VPN Pro nawiskeun kami langkung seueur nagara Diantara anu kami mendakan: Singapura, Rusia, Amérika Serikat, Jérman, Jepang, Perancis, Holland, Inggris sareng Kanada.

Tapi ogé, sapertos jasa VPN sanés, aplikasi ieu ngamungkinkeun urang pikeun ngotéktak anonim sareng aman tanpa dilacak iraha waé, mangrupikeun utiliti anu penting pisan dina waktos-waktos ayeuna, numana privasi parantos janten titik anu penting pisan pikeun pangguna.

Fitur VPN Master Pro

  • Éta nyandak sambungan VPN anu gancang sareng énkripsi kana smartphone anjeun.
  • Didatangan halaman wéb sareng aplikasi anu anjeun pikaresep nganggo VPN Maestro iraha waé!
  • Ngajaga patalimarga jaringan di zona Wi-Fi browsing sacara anonim sareng aman tanpa dilacak. Ngarasakeun browsing pribadi.
  • Gawe sareng Wi-Fi, LTE, 3G, sareng sadaya operator data seluler.
    Ios 8.0 atanapi pangrojong salajengna

Detil VPN Master Pro

  • Update terakhir: 23-04-2016
  • Vérsi: 1.3
  • Ukuran: 11.3 MB
  • Bahasa: Spanyol, Cina Sederhana, Korea, Perancis, Inggris, Jepang, Portugis, Rusia, Arab
  • Dipeunteun pikeun umur 4 sareng langkung.
  • Kasaluyuan: Meryogikeun ios 8.0 atanapi engké. Cocog sareng iPhone, iPad sareng iPod touch.

UPDATE: Sigana mah éta tawaran ngan ukur sababaraha jam sareng nalika tulisan parantos diterbitkeun aplikasina henteu gratis deui. Kami bakal neraskeun ngalaporkeun langkung seueur aplikasi anu janten gratis pikeun waktos anu terbatas. Pikeun jalma-jalma kafir anu butuh langkung ti ngan ukur kecap urang, ieu tangkepan layar pikeun ngabuktikeunana.

VPN-Master

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

17 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   elmike11 cenahna

    Éta henteu gratis.

  2.   Hk cenahna

    Mémang, éta terus mayar

  3.   Daniel cenahna

    Leres, atanapi éta tawaran panggancangna ...

  4.   awan cenahna

    Éta henteu deui kanyataan yén aplikasi na gratis atanapi henteu, anu leres-leres ngerakeun ku kuring nyaéta kunjungan di halaman wéb kusabab berita na langkung palsu tibatan anu sanés ..
    Hatur nuhun pikeun anu resep kana tulisan anjeun ...

    1.    Ignacio Sala cenahna

      Warta na henteu palsu. Nalika kuring ngajadwalkeun tadi wengi tulisan éta sayogi gratis, nyatana judulna netelakeun "Gratis kanggo waktos terbatas" Upami kuring terang dugi iraha waktos atanapi dinten aranjeunna sayogi kanggo diunduh gratis, kuring bakal nunjukkeun éta dina tulisan.

      1.    awan cenahna

        Nalika anjeun nempatkeun tulisan, aplikasi na henteu gratis ... Kuring parios éta salami 30 menit sababaraha kali ... Teras jalma-jalma mimiti nyerat koméntar yén aplikasina henteu gratis ...
        Maka, éta mangrupikeun cara kéngingkeun kunjungan tanpa leres, nyaéta, langkung palsu tibatan juda ...

        Kuring masih mikir anu sami ... Kusabab anjeun tiasa ngédit tulisan iraha anjeun sahenteuna hoyong ngarobih judul sareng nyarios yén éta dihapus saatos 5 menit ... Tapi henteu ngagaduhan seueur irung kanggo Gusti ...

        1.    Ignacio Sala cenahna

          Cobi tingali upami urang maca. Dina koméntar anu sanés kuring parantos nunjukkeun yén dina waktos Jadwalkeun henteu NYIBarkeun tulisan éta sayogi pikeun diunduh GRATIS. Salaku aturan umum, aplikasi biasana sayogi salami 24 jam ku cara kieu, tapi pamekar ieu sigana henteu mikir kitu. Tulisanana dijadwalkeun tabuh 8 énjing kanggo nyingkahan tenggat waktos sareng pangguna tiasa ngaunduh.
          Kuring parantos nyebarkeun seueur tulisan ngeunaan aplikasi gratis pikeun waktos anu kawates sareng ieu anu mimiti kajantenan ka kuring. Tapi jelas yén sakali hal sapertos kieu kajantenan, kuring jalma jahat nalika éta henteu lepat. Upami kuring hoyong kunjungan, sakumaha anu anjeun carioskeun, kuring bakal nempatkeun nami kaulinan anu terkenal anu henteu kantos sayogi pikeun diunduh gratis, sanés nami aplikasi anu sami pisan sareng Opera VPN.
          Saatos ningali naon anu kuring kantos tingali, hapunten sadaya pangguna anu ngamanpaatkeun aplikasi gratis atanapi gim anu kuring nyarios, kuring bakal mikir naha kuring teras-terasan nyebarkeunana dina iPhone News atanapi kuring bakal ngalakukeunana dina blog anu sanés pamiarsa langkung ngahatur nuhun. Janten pangguna anu hoyong ngamangpaatkeun jinis tawaran ieu kedah nuturkeun kuring dina Twitter upami aranjeunna hoyong diinpormasi.

        2.    Luis Padilla cenahna

          Warta na henteu palsu, sapertos henteu tawaran anu kami nyebarkeun dina halaman wéb ieu kalayan tujuan ukur pamiarsa urang tiasa kéngingkeun aplikasi anu pikaresepeun sacara gratis. Upami urang hoyong kéngingkeun kunjungan urang bakal nganggo metode anu sanés, tapi éta sanés gaya urang. Dina akhir tulisan anjeun ngagaduhan buktina yén aplikasi éta gratis pikeun waktos anu tepat dina tanggal tulisan diterbitkeun.

        3.    elmike11 cenahna

          Kapaksa aktualiphone dina maca rss.
          Unggal aya tulisan anyar, éta nyaritakeun nami tulisanana.
          Abdi lebet ningali langsung sabab narik perhatian kuring.
          (Kuring mangrupikeun koméntar anu munggaran)
          Sareng kuring mastikeun yén éta henteu gratis.
          Hapunten anu karaos kasinggung ku pamiarsa tapi niat anu saé sigana benten.
          Sareng di luhur éta, anjeun nyatakeun kami henteu ngahatur nuhun sabab henteu sapertos éta nalika diterbitkeun ...
          Sakumaha anu kuring saurna: nalika kuring maca balesan koméntar, kuring ngalanggan tina halaman na.
          A isin sabab dina dua pihak urang éléh.

          1.    Ignacio Sala cenahna

            Dina waktos anu sateuacana kuring ngarasa hanjelu ku sadaya koméntar, ngan ukur ku anu kuring direspon jeung anu nuduh kuring tukang bohong. Anu kuring henteu pati ngarti nyaéta kuring dituduh milarian kunjungan kalayan aplikasi anu henteu dibayar.
            Ngan henteu lami saatos ningali koméntar anjeun sareng nalika anjeun ngeposkeunana, kuring gancang ngapdet tulisan éta nyatakeun yén hanjakalna teu aya deui pikeun diunduh gratis.
            Tapi anu kuring henteu ngartos yén kuring sanés anu ngatur waktos yén aplikasi sayogi pikeun diunduh gratis sareng kuring nuduh nyalira nyobian nguntungkeun diri kuring sanaos sababaraha kali kuring ngajelaskeun, yén aranjeunna milari situs séjén dimana aranjeunna tiasa milarian aranjeunna mendakanana.
            Kuring parantos parantos masihan koméntar kana jabatan kuring dina koméntar sateuacana.

            1.    elmike11 cenahna

              Hayu urang teraskeun teras! NGABARAKATAK!
              Kuring bakal ngantosan anjeun dina Apple (toko)
              Hahaha
              Anjeun kedah parantos setrés Ignacio.
              Langkung saé urang nyandak éta kalayan rahmat yén pengembang parantos trolled kami sadayana.
              Kanggo anjeun, ka kuring, ka babaturan maca anu sanés.
              Trolling full-ditiup ti developer.

              Hei Ignacio, kumaha upami anjeun ngédit judul tulisanana?
              Salaku conto, cukup nyebrangan anu gratis.
              Janten sadayana bahagia.
              Atanapi édit éta nyarios henteu deui.
              Kuring yakin anjeun sareng éta, perdamaian suci.
              Sareng tangtosna, saatos nganiaya troli pamekar; hayu urang sadayana milarian sababaraha bir!
              Urang gaduh perjanjian?
              Ieu kumaha kuring mésér tikét pesawat kuring.
              Salam sareng wilujeng wengi / wilujeng wengi.

              1.    Ignacio Sala cenahna

                Alus batur tungtungna meunang. ha ha ha. Setrés nanaon, nalika aya anu leres kuring pasihkeun ka anjeunna, nalika anjeunna henteu kuring ngajawab.
                Upami kuring tiasa ngarobih judulna kuring parantos parantos ngalakukeun éta, tapi kusabab URL, anu aya hubunganana sareng judulna kuring henteu tiasa.
                Leres, kami parantos ngempelkeun pangembang.
                Waktos salajengna pamekar ieu nawiskeun aplikasi gratis, kuring moal nyebarkeunana, upami anjeun milari promosi, tingali di tempat sanés.
                Salam sareng urang sadayana bakal ngagaduhan sababaraha bir.


  5.   CruSH cenahna

    Éta henteu gratis, lirén ngabohong ...

    1.    Rafael pazos cenahna

      Ngagaduhan gratis pikeun waktos anu kawates, frasa anu kadéngé anjeun, éta gratis pikeun detik, menit, dinten, bulan atanapi taun ... anjeun terang kumaha maca (?), Éta sami nalika Apple masihan aplikasi tina saminggu (lumangsung saminggu)

      Kusabab anjeun henteu maca saé sateuacan masihan koméntar….

  6.   avefenix8387 cenahna

    henteu aya anu gratis catetan ieu langkung palsu tibatan ramalan Maya yén dunya bakal réngsé

  7.   Alan cenahna

    Kaleresan kuring tiasa nempatkeun pembaruan dina awal catetan supados urang henteu nyéépkeun waktos maca berita anu henteu dianggo deui ayeuna

    1.    enya enya cenahna

      +100 Kumaha leres anjeun bro.