Ngantosan waktos kanggo iPhone 6 Plus jumlahna 3 atanapi 4 minggu

sale-onlie-iphone6

Apple mimiti ngajual iPhone 6 sareng 6 Plus di 20 nagara tambahan dina dinten Jumaah. Di sadaya nagara kajadian casuistry anu sami, nyaéta kurangna terminal dina modél sareng kapasitas anu tangtu.

Sanaos parantos nyebarkeun langkung seueur saham ka toko resmi, seueur pangguna henteu ngagaduhan pilihan, kamari jam 4 siang ngan aya 6 GB iPhone 16 sésana di Apple Store di Paseo de Gracia. Dina titik ieu éta hatur nuhun kana reservasi sateuacanna parantos dibuka pikeun peluncuran, kumargi sanésna, pikeun sababaraha éta bakal mustahil pikeun mikaresep terminal dugi stok modél anu dipikahoyong diatur.

Nyandak tinjauan, sigana mah waktos kiriman tina 5-7 dinten damel kanggo iPhone 6 Plus anu diterbitkeun dina halaman wéb nagara anyar Jumaah kamari, aranjeunna langkung perkiraan tibatan kapastian sabab dina dinten Jumaah waktos pangiriman kanggo 6 Plus di Jérman, Austria, Dénmark, Finlandia, Italia sareng Spanyol dina halaman wéb Apple angkat ti 5-7 dinten damel janten 3-4 minggu.

iphone-6Plus

Solo Turki, Taiwan USA sareng Inggris ngajaga tenggat waktu 2-3 minggu pikeun pangiriman.

Waktos pangiriman pikeun iPhone 6 disimpen dina 5-7 dinten damel, Kacuali di kalkun anu 2-3 minggu na Taiwan dina 7-10 dinten kerja.

iphone6

penting

Sanaos ngabandingkeun interval pangiriman nalika mésér online, kuring ngabédakeun bédana Apple Store ti toko Reseller atanapi toko operator, sabab dina saham ieu saham henteu kaduga (sareng dina sababaraha kasus éta henteu dianggo sareng sadaya modél, sapertos kasus Vodafone) kumargi aranjeunna henteu ngagaduhan prioritas logika anu ngagaduhan toko mérek resmi, langkung-langkung upami dianggo tilu operator langsung di fasilitas anjeun.

Pikeun anu hoyongna bebas aranjeunna gaduh mésér online kalayan istilah ieu sareng pikeun anu hoyong portabilitas atanapi panggunaan poin kasatiaan ti perusahaanna, aranjeunna ngagaduhan toko Apple fisik. Pilarian terang ngeunaan pilihan khusus anjeun, meureun aya bédana lila antara aranjeunna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

9 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   bicindarium cenahna

    3 atanapi 4, kalayan tílde dina «o» anu antara nomer 🙂

    1.    Joel cenahna

      Henteu deui; ti saprak 2010 éta tanda cek parantos teu aya, anjeun tiasa parios éta sareng berita sanésna http://www.rae.es. Ku jalan kitu, "tilde" henteu ngagaduhan aksen, sareng anjeun kedah ngeureunkeun pinuh.

      Salam.

      1.    Potamus cenahna

        Leres Pak. Éta parantos sapertos kitu sababaraha taun ayeuna.

      2.    Anton cenahna

        Tulisan pikeun ngabenerkeun, éta sanés "full stop" anu leres; "titik akhir".

  2.   edgsuarez cenahna

    Sareng kuring naroskeun, kuring ngarobih deui dinten anu sanés ku saham 5 dugi 7 dinten, naha kuring kedah ngantosan waktos ieu atanapi anu aranjeunna ngawartoskeun kuring di awal?

  3.   Burgoscom cenahna

    Numutkeun ka pangalaman kuring, éta bakal janten waktos aranjeunna masihan anjeun dina waktos reservasi, 5 dinten, janten dina dinten Salasa anjeun gaduh

    1.    Edgsuarez cenahna

      Hatur nuhun pisan!!!! Hayu urang tingali naha éta ngahontal kuring 😀

  4.   Miakarma cenahna

    Kuring mesen 6 64gb ngalangkungan Oranyeu online sareng sakuduna sumping dinten ayeuna. Mudah-mudahan 🙏🙏🙏

  5.   Burgoscom cenahna

    Apple ngirimkeun anjeun email pas paket angkat sahingga anjeun tiasa nuturkeun, upami henteu nganggo aplikasi na atanapi halaman wéb anjeun ningali nalika bungkus parantos disiapkeun, éta bakal angkat, anjeun tiasa ningali jalan-jalan anu dibéré ngaliwatan satengah Éropa….
    Sadayana kaluar ti kota caket Milan di Italia. Saur kuring émut, sahenteuna sadaya pot apel anu kuring mundut mangtaun-taun sapertos kitu, aranjeunna angkat siang sareng énjing di bumi, waktos ayeuna sareng i6 Kuring nyayogikeunana sareng nyandak éta di toko