Wallpaper anyar pikeun ios 8

ios8-wallpaper

apel parantos ngempelkeun wallpaper anyar dina ios 8 béta 3 anu mangrupikeun pérsi abu anu langkung énggal tina latar burikna anu populér anu parantos ditawarkeun dina sababaraha warna dina alat ios 7.

Éta ogé janten populér nal ios 8 Wallpaper Resmi, anu dumasar kana spanduk anu nganggo Apple ngadamel presentasi di Pusat Mosoneone salami keynote WWDC anjeun.

Usul wallpaper ti resolusi luhur pikeun iPhone 5, 5c sareng 5c ​​ieu mangrupikeun ieu (pencét pikeun ngagedékeun sareng ngaunduh):

ios 8 Béta

ios 8 Béta

Wallpaper Presentasi IOS 8

Wallpaper Presentasi IOS 8

WWDC 2014 Peringatan

WWDC 2014 Peringatan

Resmi ios 8 Vérsi alternatip

Resmi ios 8 Vérsi alternatip

Silih ganti 2014 Peringatan WWDC

Silih ganti 2014 Peringatan WWDC

loba désainer parantos kedah damel pikeun nyiptakeun screensaver sareng latar anu pangsaéna, sanaos Kami bakal teras-terasan hoyong ningali naon anu ditawarkeun ku Apple ka kami. Ngantosan ngajantenkeun kami nekat sareng pikeun alesan ieu kami ngarepkeun ku conto alit ieu tina naon anu anjeun tiasa mendakan dina internét. Kuring parantos masihan anjeun sababaraha conto tanpa tipografi, tapi éta ogé aya, entong nyerah upami aranjeunna anu anjeun resep.

Milarian saderhana dina net tiasa nunjukkeun latar tukang anu anjeun pilari atanapi cocog sareng kapribadian anjeun, ngan émut yén éta kedah ditetepkeun pikeun modél iPhone anjeun sahingga gambarna tiasa ditingali sapinuhna.

Entong ragu bagikeun ios 8 wallpaper favorit anjeun pikeun iPhone dina koméntar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Juan Suarez cenahna

    Éta hal anu goréng ngeunaan Apple, aranjeunna henteu pernah masihan wallpaper anu saé

  2.   Carlitös cenahna

    Sareng kanggo iPhone 4S ???

  3.   harima1087 cenahna

    Saha waé anu terang nami mod cydia anu ngaluarkeun wallpaper anu langkung disumputkeun di ios 7