Wallpaper iPhone 14 ieu bakal ngajantenkeun anjeun teu tiasa nyarios

Wallpaper pikeun iPhone 14

Upami anjeun gaduh iPhone 14, ogé, sareng modél naon waé anu cocog sareng ios 16, anjeun bakal terang yén ayeuna kustomisasi terminal langkung luas sareng langkung saé. Tapi bener anjeun bisa leungit hiji hal. Salah sahiji hal anu paling penting, sareng anu urang nyéépkeun seueur waktos, nyaéta milarian wallpaper anu urang resep sareng anu ngamotivasi urang. Anjeun tiasa milih ti kulawarga, olahraga, Panonpoé Tilelep atanapi naon waé anu anjeun pikahoyong, tapi leres-leres anu bakal cocog pikeun anjeun nyaéta anu énggal anu diciptakeun ku Lalaki Apple. Anjeun bakal nempatkeun éta langsung: IPhone 14 dina skéma luar biasa lengkep sareng berlapis tina iPhone 14.

Apple Guy, ahli dina rarancang jeung dina launching sababaraha wallpaper husus gede pikeun alat Apple, nembé diunggah dina tumbu béda, sababaraha wallpaper anyar nu urang cinta. Upami anjeun hoyong ningali iPhone di jero unggal waktos, Anjeun ngan kudu ngundeur gambar ieu pikeun halusinasi sarta ogé sabab nyebutkeun: dina kelir. Wallpaper skéma iPhone 14 anu luar biasa lengkep sareng berlapis.

Éta rinci skéma iPhone dina gambar geus dileupaskeun, pikeun model iPhone 14, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Plus, sareng iPhone 14 Pro Max. Proyék ieu dimimitian dina 21 Séptémber, ngan sababaraha dinten saatos iPhone 14 sayogi ka masarakat sareng teardown mimiti kaluar. Poto anu dipasang ku iFixit Maranéhanana indispensable dina proyék ieu.

Di dieu anjeun tiasa ngaunduh wallpaper:

Biru: iPhone 14| iTelepon 14 Tambih Deui

Ungu: iPhone 14| iPhone 14 Plus

Tengah wengi: iPhone 14| iPhone 14 Plus

Cahaya béntang: iPhone 14| iPhone 14 Plus

Produk (BEureum): iPhone 14| iPhone 14 Plus

atah: iPhone 14| iPhone 14 Plus

Salaku tambahan, dina éntri halaman wéb desainer, dijelaskeun sacara rinci kumaha aranjeunna ngadamel wallpaper. Éta pisan pikaresepeun pikeun tiasa maca kumaha aranjeunna damel sareng kumaha aranjeunna detil kana tingkat anu pikaresepeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.