Samsung angkat sirahna, gaganti Galaxy Note 7 bakal datang

s-pen-galaxy-note-7

Samsung ngumumkeun sababaraha jam ka pengker éta Panggantian Galaxy Note bakal sayogi di Amérika Serikat Amérika dina 21 Séptémber. Alat gaganti ieu bakal aya di sadaya toko ritel dimana alatna dijual dina skala anu ageung. Numutkeun ka Samsung, pamundut anu sacara sukarela bakal mimiti pangaruh nalika pangguna ngadeukeutan toko anu pang caketna pikeun nyungkeun gaganti alat anu henteu rusak. Perusahaan parantos jelas ngaidentipikasi alat-alat anu kapangaruhan ngalangkungan kiriman sareng nomer séri, janten aranjeunna henteu kedah nimbulkeun masalah salajengna.

Sakumaha ceuk batur sapagawean kamari, Geus aya langkung ti saratus klaim yén Samsung parantos nampi di Amérika Serikat Amérika kusabab kaduruk atanapi karuksakan milik pribadi. Ieu mangrupikeun cariosan Tim Baxter, Présidén di Amérika Samsung:

Kaamanan konsumén prioritas kami. Kolaborasi kami sareng layanan palanggan di Amérika Serikat parantos ngamungkinkeun kami ningkatkeun telepon gancang pikeun ngagentos nagara, sahingga pangguna sadar bahaya Galaxy Note 7 sareng nawiskeun alternatif bursa gancang. Kami nawiskeun pangguna dua alternatif, ngaganti Galaxy Note 7 na sareng anu anyar tanpa cacat, atanapi ngabalikeun artos ngalangkungan program tukeur.

Singketna, perusahaan nyandak tindakan kaamanan anu diperyogikeun sahingga gaganti ieu dihasilkeun gancang sareng murah, sahenteuna kalayan sakedik biaya ka konsumén, kumargi numutkeun inpormasi panganyarna Samsung parantos ngarugikeun 1.000 milyar dolar "BatteryGate" sedengkeun nilai modalna murag kira-kira 26.000 juta kusabab kacilakaan aki-aki. Perusahaan Korea henteu acan ngamimitian males ku pamasok sareng désainer pikeun kasenangan ieu, sanaos kami henteu ngarepkeun aranjeunna lami teuing.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.