WAQuickReply nyandak balesan gancang dina WhatsApp

gancang-bales-whatsapp

Kusabab Apple ngaluncurkeun ios 8, salah sahiji novel anu nyababkeun seueur minat nyaéta kamungkinan ngaréspon gancang langsung tina aplikasi éta. Kamungkinan tiasa ngaréspon tina béja Tanpa kedah muka aplikasi olahtalatah mangrupikeun léngkah payun anu tétéla sanés lepat WhatsApp tapi Apple nyalira, kumargi pangembangna henteu ngagaduhan aksés kana fungsina pikeun ngaktipkeun kotak téks anu ngamungkinkeun anjeun ngaréspon, aranjeunna ngan ukur ayeuna tiasa stabil jalan pintas pikeun muka aplikasi sareng ngabales. Tapi éta bakal robih ku datangna ios 9, dimana sadaya aplikasi olahtalatah bakal tiasa ngaktipkeun balesan gancang langsung, salami aranjeunna hoyong sareng kami terang yén WhatsApp mangrupikeun salah sahiji aplikasi anu gampang nalika nambihan fungsi atanapi ngamutahirkeun aplikasina.

Nyabit-nyabit WAQuickReply ngamungkinkeun urang pikeun nambihan pilihan réspon gancang ka WhatsApp, sareng anu kami moal ngagaduhan kabutuhan pikeun muka aplikasi atanapi ngalih kana éta, nalika teleponna dikonci atanapi urang ngotéktak Internét nganggo Safari sareng kami badé ngajawab béwara éta bari henteu napigasi. WAQuickReply ngamungkinkeun urang pikeun ngaréspon langsung tina aplikasi naon waé kalebet layar konci, anu kanggo ngajawab urang kedah ngagésér béja ka kénca dugi ka pilihan Balesan némbongan. Pikeun ngaréspon tina béwara anu nembongan di luhur, urang kedah ngagésér bewara ka handap pikeun mikeun kotak réspon sasarengan sareng keyboard.

WAQuickReply sayogi pikeun diunduh gratis dina repo BigBoss, tapi pikeun gunakeun tweak urang kedah ngabandingkeun lisénsi tina konfigurasi tweak, lisénsi anu bakal diunduh kana alat kami sareng ngamungkinkeun kami nganggo tweak hebat ieu anu ngagampangkeun interaksi sareng WhatsApp, ningali kelalaian perusahaan dina ngaktipkeun fungsi-fungsi anyar anu Apple nambihan sakedik kana versi sélulérna sistem operasi pikeun ngaropea unggal taun.

Lain nyabit-nyabit éta beunang kami ngaktipkeun réspon gancang nyaéta Nantius tapi tibatan ngagampangkeun padamelan ngaréspon langsung tina béwara, hiji-hijina hal anu dilakukeun nyaéta nyababkeun masalah dina operasina, maksa urang ngahurungkeun deui alat unggal dua ku tilu. Hatur nuhun kana Jailbreak urang tiasa ngajawab sareng ngaropea alat kami pikeun maksimal fitur anu pernah atanapi jarang janten sayogi dina ios, sanaos sareng ios 9, urang parantos ningal kumaha sahenteuna tujuh tweaks anu dipikaterang parantos dilaksanakeun dina vérsi anyar sistem operasi pikeun ios 9, anu pastina bakal sumping dina bulan Séptémber.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

27 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Roger Sabaté cenahna

    Ieu sareng IOS 9?

  2.   Gambar placeholder Alexis Enrique Morales cenahna

    Roger Heart mangrupikeun tweak pikeun Cydia iOS9 teu acan aya jailbreak. 8.4 pikeun Turun.

  3.   roberto cenahna

    naon repo bass tanpa iklan atanapi retak?

  4.   Cesar Bahamon cenahna

    Klarifikasi anu saé pisan Alexis

  5.   Cesar Bahamon cenahna

    Sanaos henteu tiasa dianggo 100% kanggo kuring

  6.   Juan Cartagena cenahna

    Dimana kuring tiasa mendakan aplikasi ieu. ? Hatur nuhun

  7.   Carlos J cenahna

    Pilihan anu anjeun sebutkeun disebut Nuntius, sanés Nantius. Salaku tambahan, éta jalan sampurna dugi ka pembaruan WhatsApp anu terakhir, ayeuna éta ngadeteksi na teu ngantep anjeun nganggo.

  8.   Jean diego cenahna

    Teu aya repo dimana gratis?

  9.   Norman Salvatierra cenahna

    Abdi nembé mésér sareng henteu dianggo naon anu sapertos scam

  10.   Alex bustamanthe cenahna

    Tiasa batur ngawartosan alat mana anu pangsaéna tanpa aya kasalahan pikeun jailbreak iOS8.4

  11.   Joaquín cenahna

    Saha deui? Salam!

  12.   Joaquín cenahna

    Leres, aya repo biteyourapple, milarian di google, upami kuring nempatkeun koméntar di dieu, éta moal ngantep kuring ngirim .., éta jalan, ngan hiji-hijina hal anu kuring henteu terang naha éta normal nalika masang tweaks, upami anjeun angkat sareng ningali naon WAQuickreply nembé dipasang, upami anjeun nyobian ngakses setélan, éta moal ngantep anjeun ningali pilihan naon anu ditawarkeunana, kuring henteu terang naha éta normal atanapi henteu .. Tapi maka tweaks na tiasa dianggo saé, salam

  13.   Erick David De Leon Juarez cenahna

    Naon jinis bigbos?

  14.   Erick David De Leon Juarez cenahna

    Naon jinis bigbos?

  15.   Erick David De Leon Juarez cenahna

    Naon jinis bigbos?

  16.   Erick David De Leon Juarez cenahna

    Naon jinis bigbos?

  17.   Erick David De Leon Juarez cenahna

    Naon jinis bigbos?

  18.   Erick David De Leon Juarez cenahna

    Naon jinis bigbos?

  19.   Erick David De Leon Juarez cenahna

    Naon jinis bigbos?

  20.   Erick David De Leon Juarez cenahna

    Naon jinis bigbos?

  21.   Erick David De Leon Juarez cenahna

    Naon jinis bigbos?

  22.   Erick David De Leon Juarez cenahna

    Naon jinis bigbos?

  23.   teteda cenahna

    Anjeun ogé tiasa ningali WAChatsHeads anu sanés, éta mangrupikeun tweak anu ngamungkinkeun chatsHeads pikeun whatsapp sareng aranjeunna tiasa katingali

  24.   Pende28 cenahna

    Anu ahéngna nyaéta biggbos hiji nempatan 5 megabyte sareng biteyourapple hiji nempatan 26 megabyte, dimana jebakan atanapi aranjeunna parantos nempatkeun langkung seueur dina aplikasi?

  25.   Carlos Moreira cenahna

    asli bigboss nempatan 5mb sabab teu gaduh lisénsi, éta tina biteyourapple nempatan 26 kusabab aplikasi sareng lisénsi na ngahiji, kuring ngantosan 1.3rc2 retak, kumargi ku rc1 éta whatsapp beku teuing

  26.   1111 cenahna

    Kuring parantos ngaunduh 1.3rc-4 tapi Lisensi Cék kacilakaan sareng lirén, éta moal ngantep kuring ngaunduh lisénsi. Kuring parantos reboot sababaraha kali, teu nanaon. Naha aya anu terang kunaon ???

  27.   Miguel cenahna

    Sering tarik batré anu pencét tweak, sahenteuna pikeun kuring dina iPhone 5s, naha hal anu sami kajadian ka anjeun?