WarMen gratis kanggo waktos terbatas

prajurit

Kaulinan anu kami nunjukkeun ka anjeun ayeuna anu tiasa kami unduh gratis nyaéta WarMen, kaulinan anu Éta gaduh harga biasa di App Store 2,99 euro. Di WarMen kami mendakan diri di 2013 nalika kerusuhan sipil di sakumna dunya ngadorong pamimpin dunya pikeun ngagabung sareng pulisi sareng militér nyiptakeun kakuatan anyar: Departemen Kontrol. Departemen ieu anu mangrupikeun bagian tina PBB sareng anu gaduh téknologi rahasia anu disumputkeun ti masarakat sareng pamaréntah pikeun puluhan taun.

Kelompok tilas prajurit nolak ngiringan gabung sareng jurusan anyar, diantarana Marco, anu protagonis carita ieu, menonjol. Salila pertandingan, kami bakal ngiringan Marco dina misi ngancurkeun alat macét anu disimpen di sakitar kota. Pamekar aranjeunna hoyong nunjukkeun dina kaulinan ieu sapertos perang kota, tapi saha anu leres-leres kedah nangtoskeun éta pamaén nyalira. Disayogikeun gratis, hargana teu aya pikeun ngaunduh sareng uji éta.

Fitur WarMen

  • Candak panutup tukangeun halangan sareng moro musuh anjeun.
  • Hayu adrenalin buru-buru ngalangkungan awak anjeun sareng ngantep anjeun kabawa ku alur game
  • Jelajah 5 tingkatan senang murni non-stop murni.
  • Ngamangpaatkeun misil UZI sareng Stinger.
  • Ngarasakeun kadali intuitif.
  • Ngalaman cahaya dinamis tina dimensi katilu sareng pemandangan anu megah.
  • Hayu diri anjeun kasapu ku pikagumbiraeun anu ngadorong kamampuan Wii dugi ka pasisian.

Rinci WarMen

  • Update terakhir: 28-06-2016
  • Vérsi: 1.445.
  • Ukuran: 92.8 MB
  • Basa Inggris
  • Dipeunteun 12+ pikeun kekerasan anu réalistis, fitnah, alkohol, bako, sareng panggunaan narkoba.
  • Kasaluyuan: Meryogikeun ios 6.0 atanapi engké. Cocog sareng iPhone, iPad atanapi iPod touch.
Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.