Ieu bakal janten warna énggal pikeun iPhone 12 kasus

Nyertakeun warna anyar

Kami henteu ngagaduhan berita atanapi parobihan dina warna kasus iPhone salami dinten-dinten na ieu tiasa robih dina sababaraha jam ka payun upami kabocoran dikonfirmasi dikirim ka jaringan sosial Twitter ku pangguna Tommy Boi. Inpormasi ieu bakal dikonfirmasi atanapi negeskeun ku Jon Prosser, anu urang parantos terang sakedik kanggo kasuksesan sareng kagagalan dina ramalan.

Dina pengertian ieu teu langkung seueur urang tiasa nyarios. Kasus iPhone 12 nambihan warna tina waktos ka waktos sareng mungkin gambar ieu anu anjeun tiasa tingali dina lulugu disaring. Teu aya data ngeunaan warna ieu dina format tali pikeun Apple Watch tapi kami moal kaget upami aranjeunna ogé sumping.

Kahiji pesen anu dikirim ka jaringan sosial Twitter kalayan poto anu tiasa warna anyarna. Bakal janten pistachio, cantaloupe, amethyst sareng capri warna biru, sakumaha anu bakal urang tingali engké:

Ngan dinten ayeuna sareng khususna sajam kamari, kuring nyebarkeun ieu tweet sejen kalayan detil nami warna na:

Sigana anu 20 April payun urang bakal gaduh acara Apple sareng kasus-kasus ieu tiasa sumping dina waktos éta atanapi panginten dina jam-jam ieu. Jenis parobihan atanapi warna anyar ieu dina sampul Apple tiasa nambihan aranjeunna iraha waé langsung dina wéb, Tanpa kedah ngantosan acara na.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.