Kelir Cocog gratis kanggo waktos terbatas

kelir-pertandingan

DIAPASKEUN: Dina waktos nyebarkeun tulisan ieu, aplikasi na henteu gratis deui.

Deui kami nunjukkeun ka anjeun, waktos ieu, kaulinan anu sayogi kanggo diunduh gratis. Colours Match mangrupikeun kaulinan anu paling leutik di bumi, didesain kanggo murangkalih dugi ka 5 taun, dimana barudak urang bakal ngagunakeun katerampilanna pikeun ngaidentipikasi warna salian ti nunjukkeun kaparigelan pangakuanana, digabungkeun sareng narasi propésional, musik pikaresepeun anu bakal memotivasi panggunaan aplikasi ieu ku anu alit.

Warna Pertandingan Warna Diajar Kaulinan kanggo Barudak Éta gaduh harga biasa di App Store 2,99 euro, tapi pikeun waktos anu kawates kami tiasa ngaunduh sacara lengkep gratis. Kaulinan ieu meryogikeun sahenteuna ios 6.0 atanapi engké sareng kompatibel sareng iPhone, iPad, sareng iPod touch. Hiji-hijina tapi tina aplikasi ieu nyaéta éta ngan ukur dina basa Inggris sanaos tiasa janten cara anu saé pikeun aranjeunna diajar basa ieu.

Pamekar Eggroll, fokus kana nyiptakeun gim interaktif éta ngamajukeun diajar salian ti narik barudak berkat warna aplikasi na sareng henteu nawiskeun tombol atanapi ménu anu ngabingungkeun anu tiasa ngaganggu anu alit tina tujuan gim.

Warna Idéntifikasi Warna Cocogkeun

  • Warna anu cocog sareng warna
  • Cocogkeun sareng warna nami anjeun
  • Cocogkeun gambar unik anu ngagaduhan warna anu sami
  • Kadéngé warna-warna anu némpél
  • Milarian warna, pola sareng desain énggal nalika anjeun maénkeun
  • Balon pop sareng ngadangu aranjeunna diitung
  • Kartu pilihan "Tampilkeun Kuring" tetep nyanghareupan gampang maén.

Fitur Tambahan Warna Pertandingan:

  • Tilu kaulinan tina bentuk aslina cocog kalebet
  • Tulisan, nomer sareng pitunjuk anu diriwayatkeun sacara propésional
  • Tip sareng pilihan ngamungkinkeun anjeun ngarobih kasusah
  • Pamaén diganjar ku popping balon sareng rangsangan positip
  • Kontrol kolot: nganonaktifkeun sora, musik, pameseran sareng tautan kana aplikasi kami anu sanés
  • Kami henteu ngumpulkeun inpormasi pribadi ti pangguna kami.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   katron69 cenahna

    Waktos Ieu aranjeunna dihapus waktos terbatas dina waktos anu singget.

    Gracias!

    1.    Ignacio Sala cenahna

      Leres enya, hanjakalna aplikasi ieu salaku gratis ngan ukur saeutik pisan. Hayu urang tingali naha salami sababaraha dinten ieu aranjeunna ngaluncurkeun aplikasi anu sanés pikeun ngawartosan anjeun.

  2.   donmontolio cenahna

    Ti appstore Dominika, éta masih sayogi gratis ...

    Tetep komunikasi.