Apple Watch Series 7: langkung ageung, langkung tangguh, langkung sami

Kami nguji Apple Watch Series 7, khususna modél waja dina warna grafit kalayan konéktipitas LTE. Layar langkung ageung sareng ngamuat langkung gancang… naha éta robihna? Éta gumantung kana naon anu anjeun gaduh dina pigeulang anjeun.

Gosip ngeunaan Apple Watch kapayunna mimitian ti waktos modél anyar dibuka, sareng salami sataun aya waktos seueur ilusi anu tungtungna janten kuciwa. Taun ayeuna urang ngarepkeun parobihan desain, kalebet sénsor énggal pikeun ngukur suhu sareng kadar glukosa getih, bahkan tekanan getih bakal dikawasa ku Apple Watch. Tapi kanyataanna nyaéta Apple Watch parantos ngahontal tingkat kematangan anu luhur yén parobihan parantos sumping sareng panitik, sareng taun ayeuna negeskeun.

Ukuran anyar, desain anu sami

Anyar anyar Apple Watch nyaéta ukuran na langkung ageung dina kadua modél. Kalayan paningkatan minimal ukuranana sakedik, Apple parantos tiasa ningkatkeun ukuran tampilan dina kadua modél, ngirangan bezel dugi ka tampilan anu dugi ka ujung kaca anu melengkung, anu éta khusus diperhatoskeun nalika urang ningali poto layar lengkep atanapi nganggo bidangna anu énggal, ekslusif ka séri 7. Layarna dugi ka 20% langkung ageung tibatan dina séri 6, sareng sanaos mimitina sigana parobihanana bakal ampir-ampiran, dina kahirupan nyata sigana langkung ageung.

Anggo aplikasi sapertos Calculator, kontak Kontur sareng Modular Duo (ekslusif), atanapi bahkan keyboard lengkep anyar (ogé ekslusif) nyorot ukuran layar anu langkung ageung ieu. Éta nunjukkeun seueur ... sanaos henteu aya pembenaran pikeun henteu sayogi ogé dina modél sateuacana, sabab upami Seri 7 tina 41mm tiasa ngagaduhan aranjeunna, Seri 6 tina 44mm ogé tiasa. Éra pisan jinis kaputusan sapertos ieu, sabab Apple Watch (Seri 6) anu parantos lami parantos ngaleungitkeun sababaraha parangkat lunak anyar, sareng éta henteu ngalakukeun alat anu pikaresep.

Salian ngarobih ukuranana, layar langkung cerah (dugi ka 70%) nalika dianggurkeun, asalkeun anjeun diaktipkeun pilihan "Salawasna layar". Upami anjeun henteu kantos nyobian pilihan Apple Watch ieu, pastina anjeun moal ngahargaan, tapi sakali anjeun ngagaduhan éta anjeun sadar yén éta luar biasa praktis sabab éta ngamungkinkeun anjeun pikeun parios waktos nalika nyerat tulisan sapertos kieu, tanpa kedah angkat leungeun tina keyboard sareng sintreuk pigeulang anjeun. Parobihan kacaangan ieu ningkatkeun fungsionalitas ieu sareng ngalakukeun (dina tiori) tanpa mangaruhan otonomi jam tangan, hebat pisan.

Langkung tahan

Kami teraskeun nyarioskeun layar jam, salah sahiji bagian anu paling lemes. Apple mastikeun éta gelas payuneun Apple Watch langkung tahan ku guncangan, hatur nuhun kana rarancang énggal kalayan dasar anu rata, salian ti nyatakeun arloji salaku tahan lebu IP6X, anu masihan perlindungan lengkep. Apple henteu pernah mastikeun jam tanganna sareng tahan lebu, janten kami henteu terang bédana dibandingkeun sareng generasi anu saencanna. Ngeunaan résistansi cai, urang teraskeun ngagaduhan jero 50 méter, teu acan aya parobihan dina aspek ieu.

Apple Watch masih gaduh windows hareup anu béda gumantung kana naha éta modél Sport atanapi modél waja. Dina kasus modél Sport, éta ngagaduhan gelas IonX anu tahan pisan tina guncangan, kirang tahan kana goresan, sedengkeun modél waja kristalna tina Sapphire, tahan pisan ka goresan, tapi kirang tahan kana kejutan. Dina pangalaman kuring, kuring langkung merhatoskeun goresan dina gelas tibatan nabrak, sareng ieu justru mangrupikeun salah sahiji alesan kunaon kuring milih modél waja deui saatos sataun sareng Aluminium Series 6.

Muatan gancang

Ngecas gancang parantos janten salah sahiji aspék anu ningkatna Apple Watch Series anyar anu fokus. Kami bakal langkung resep pikeun ningkatkeun otonomi dugi ka urang tiasa ngahontal dua dinten tanpa kedah ngeusian deui, tapi urang kedah méréskeun butuh kirang waktos kanggo ngeusian ulang. Aya anu langkung saé tibatan nanaon. Ieu bakal ngajantenkeun gampang ngagemna nalika wengi kanggo ngawaskeun bobo urang sareng énjing-énjing janten jam alarm.. Numutkeun ka Apple, urang tiasa ngeusian ulang Series 7 urang dugi ka 30% langkung gancang tibatan Series 6, ti enol dugi ka 80% dina 45 menit, sareng 8 menit ngecas deui (bari nyikat waos) masihan sapeupeuting ngawaskeun bobo.

Kusabab Apple ngaluncurkeun fungsi bobo énggal ieu dina Apple Watch kami, kuring parantos biasa ngecas deui dua kali sapoé: nalika kuring balik ka bumi wengi nalika kuring nyiapkeun tuangeun sareng dugi ka bobo, sareng énjing nalika mandi. Kalayan muatan gancang anu anyar ieu kuring bakal tiasa nempatkeun jam tangan dina pigeulang kuring tadi wengi, tanpa ngantosan badé bobo ... salami kuring émut, anu bakal jarang kajadian. Sugan ku jalanna waktos muatan gancang ieu bakal kabuktosan leres-leres manpaat, tapi dina waktos ayeuna saur kuring mah éta moal aya parobihan anu penting dina kabiasaan seuseueurna.

Pikeun tiasa nganggo pangisianan gancang, kedah nganggo kabel carjer anyar nganggo konektor USB-C anu kalebet dina kotak Apple Watch, sareng carjer anu kedah gaduh kakuatan ngecas 18W atanapi cocog sareng Pangiriman Daya anu mana 5W bakal cekap. Carger standar 20W Apple sampurna pikeun ieu, atanapi carjer sanésna ti pabrik anu dipercaya anu tiasa urang mendakan di Amazon dina harga anu langkung handap (resep ieu). Ku jalan kitu, basis MagSafe Apple anu hargana € 149 henteu cocog sareng ngecas gancang, detil anu saé.

Warna anyar tapi warna anu leungit

Taun ayeuna Apple parantos mutuskeun pikeun ngarobih gamut warna Apple Watch na ku cara anu gedé, sareng éta parantos dilakukeun ku kaputusan anu henteu sadayana resep. Dina kasus aluminium Apple Watch Sport, Kami henteu gaduh deui pérak atanapi abu abu, sabab Apple parantos nambihan bintang bodas (anu bodas-emas) sareng tengah wengi (biru-hideung) pikeun ngagentos. Éta tetep beureum sareng biru, sareng nambihan ogé gaya militér héjo poék anu dipikaresep pisan. Upami kuring parantos milih aluminium taun ayeuna saur kuring bakal tetep tengah wengi, tapi teu aya warna anu leres-leres ngayakinkeun kuring.

Sugan éta anu ngajantenkeun kuring milih modél waja, anu parantos ngajantenkeun sirah kuring ti saprak kuring terang warna-warna pamungkasna. Dina waja éta sayogi dina pérak, emas sareng grafit (sabab rohangan hideung diwatesan ku édisi Hermes anu teu kahontal ku seuseueurna). Baja sok ngahasilkeun seueur kacurigaan pikeun jalma anu mikirkeun éta kusabab kumaha éta bakal tahan ku jalanna waktos, tapi éta tahan langkung saé tibatan aluminium. Sareng kuring nyarios ieu saatos gaduh dua Apple Watch dina waja sareng dua dina aluminium.

Tungtungna kami gaduh pilihan Apple Watch dina titanium, kalayan rohangan hideung warna titanium anu henteu ngayakinkeun kuring, naha kuring milih baja, anu ogé langkung mirah.

Sésana henteu robih

Teu aya deui parobihan kana Apple Watch énggal. Ukuran layar anu langkung ageung kalayan langkung kacaangan dina dianggurkeun, langkung tahan tina gelas payun sareng muatan gancang anu kuring henteu ningali seueur gunana pikeun ayeuna. Kami bahkan henteu nyarioskeun kakuatan atanapi kagancangan anu langkung ageung nalika ngajalankeun tugas, kusabab teu aya. Prosesor anu kalebet Seri 7 anu anyar ieu praktis sami sareng Seri 6, anu di sisi sanésna tiasa dianggo saé pisan bahkan kalayan sistem operasi pangénggalna, watchOS 8, tapi éta sami. Sababaraha urang ngarepkeun sakedik léngkah nuju kamerdékaan tina iPhone, tapi henteu.

Ogé henteu aya parobihan sénsor, atanapi fungsi kaséhatan, henteu dina ngawaskeun bobo, henteu leres-leres dina fungsi anyar, sabab teu aya. Upami urang nyingkirkeun nomer telepon anyarna, moal aya fitur éksklusif ti séri 7, tapi sanés kusabab éta parantos kalebet kana anu sanés, tapi kusabab leres-leres henteu aya anu énggal. Apple Watch mangrupikeun produk anu buleud, duanana ku desain sareng fungsi monitoring kaséhatanana sareng olahraga. Pangukuran denyut jantung, deteksi wirahma henteu teratur, pangukuran jenuh oksigén sareng kinerja EKG netepkeun palang anu luhur pisan, saacan tinggi bahkan Apple henteu sanggup ngéléhkeun taun ayeuna, tetep dimana ayana. Anjeun tiasa ngagaleuh tina € 429 (aluminium) di Apple sareng Amazon (link)

Layar menerkeun sadayana

Apple parantos ngaluncurkeun smartwatch anyar anu aranjeunna yakin yén sadayana dina layar anu berkesan, éndah tur caang. Éta leres-leres spektakuler pas anjeun nyandak kaluar tina kotak sareng ngahurungkeun arloji pikeun pertama kalina. Parobihan ukuran sareng paningkatan luas layar ampir ka ujungna ngajantenkeun siga jam tangan anu langkung ageung tibatan anu sateuacanna, sanaos bieu nambihan ukuranana. Tapi éta waé, henteu énggal tiasa disebatkeun ngeunaan Seri 7 ieu, sahenteuna henteu énggal anu leres-leres aya hubunganana.

Apple Watch mangrupikeun jam tangan anu pangsaéna di pasar, jauh tina anu kadua, sareng bahkan istirahat taun ayeuna henteu bakal ngajantenkeun jarak ieu langkung pondok. Kaputusan pikeun mésér Apple Watch Series 7 kedah dilakukeun ku ningali naon anu anjeun anggo ayeuna dina pigeulang anjeun. Naha éta bakal janten Apple Watch munggaran anjeun? Janten anjeun kéngingkeun jam tangan anu pangsaéna anu tiasa dipésér ayeuna. Naha anjeun parantos gaduh Apple Watch? Upami anjeun parantos mutuskeun ngarobihna, teraskeun. Tapi Upami anjeun gaduh mamang, Seri 7 anu énggal ieu moal masihan anjeun seueur teuing alesan pikeun mupus éta pikeun nguntungkeun.

Apple Watch 7
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
429 a 929
  • 80%

  • Apple Watch 7
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir: 18 2021 Oktober
  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • Awét
    Penerbit: 90%
  • Bérés
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 80%

Naros

  • Témbong ngageuri
  • Bola anyar
  • Lalawanan anu langkung ageung
  • Bébas gancang

Kontra

  • Prosesor anu sami
  • Sénsor anu sami
  • Otonomi anu sami
  • Fungsi anu sami

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   udang ageung cenahna

    8 menit kanggo nyikat waos urang .... Abdi ngalakukeun anu lepat X)