watchOS 2.0 Béta 5, berita sareng kesan

Apple-Watch-Jam

Kahareup Apple Watch disebut watchOS 2.0. Sistem operasi salajengna anu bakal diluncurkeun Apple sareng iOS 9 gugur ieu nyayogikeun berita anu pikaresepeun pikeun arloji anjeun, sababaraha anu ngalereskeun sababaraha bug sareng anu sanésna kalebet fitur anyar. watchOS 2.0 Béta 5 dileupaskeun sababaraha dinten ka pengker sareng saatos ngantosan lami kuring tungtungna mutuskeun pikeun masangna dina jam tangan kuring, bahkan terang yén teu aya deui. Saatos sababaraha dinten nguji sistem operasi salajengna pikeun Apple Watch kami kuring nyaritakeun kesan kuring anu munggaran.

LalajoOS-2-1

Telepon anyar pikeun arloji kami

Entong ngarepkeun warta anu hébat dina hal lingkup anu parantos disiapkeun ku Apple pikeun Apple Watch kami, sanaos leres yén anu kalebet dina berita éta éndah, sanaos henteu praktis. Pilihan anyar pikeun ngalebetkeun gambar TimeLapse salaku jam leres-leres saé sareng mangaruhan jalma-jalma anu nunjukkeun éta. Kalayan pembaruan énggal aranjeunna bahkan adaptasi sareng waktos sadinten anjeun ningali éta ogé Menara Eiffel bakal katingali bercahya upami wengi, tapi henteu siang. Sadaya detil anu sacara visual katingali saé pisan, tapi éta henteu lirén ngan saukur nawiskeun waktos ka kami, tanpa langkung, anu sakedik upami urang émut yén kami ngagaduhan jam tangan, anu kedah dianggo pikeun anu sanés. Aya ogé parobihan kana jam tangan anu langkung lengkep anu ditawarkeun ku Apple ka kami, anu ayeuna némbongan kalayan warna anu béda upami urang hoyong.

Léngkah sakedik deui tapi sigana henteu cekap pikeun kuring, sabab kuring hoyong Apple muka tanganna sareng ngamungkinkeun pamekar ngalebetkeun nomer telepon anyar kanggo jam tangan urang. Kuring pikir éta bakal janten hal anu bakal datang, sanaos terang anu ti Cupertino kedah ngantosan sabar. Naon anu bakal sumping pas sareng bakal janten novelty anu hébat nyaéta komplikasi anyar aplikasi pihak katilu. Barang-barang leutik anu ngiringan jam (batré, almenak, aktipitas ...) tiasa dirobih sareng kalebet anu sanés tina aplikasi sanés, hal anu ayeuna teu mungkin dibatesan pikeun anu ditawarkeun Apple. Éta bakal janten tambihan anu penting pisan sareng anu kuring ngarepkeun bakal diadopsi ku aplikasi utama.

LalajoOS-2-2

Pembaruan aplikasi asli

Aplikasi anu paling ngarobih nyaéta Musik. Éta adaptasi sareng Apple Music énggal sareng interface na sakedik diperbarui. Éta ogé kalebet kamungkinan ngamimitian playback sacara acak, tanpa kedah napigasi dina ménu kanggo milih daptar atanapi albeum anu anjeun pikahoyong. Siri ogé kalebet fungsi énggal sareng janten "langkung pinter" tibatan anu aya dina watchOS 1. Sanaos kitu, urang masih ngantosan asistén maya Apple dugi ka déwasa sareng ngahontal kematangan anu pantes.

Jam tangan ogé diénggalan dina fungsina, henteu ngan ukur dina éstétika kalayan telepon anyar. «Modeu méja sisi ranjang» anyar nembongan, idéal pikeun ngantepkeun jam dina méja nalika ngecas. Nalika ditempatkeun sacara horisontal, éta nunjukkeun urang waktos sakumaha anjeun tiasa tingali dina gambar lulugu, sareng langkung saé dianggo salaku jam alarm. Alarm tiasa ditunda atanapi dileungitkeun ku tombol-tombol anu tetep di luhur, sareng sababaraha menit sateuacan alarm disada jam bakal hurung, sahingga gugah anjeun langkung lancar. Upami anjeun hoyong ningali waktos sapeupeuting, cukup toél jam nembongan dina layar.

Stabilitas sareng batré

Henteu aya masalah stabilitas utama, tapi kuring parantos merhatoskeun sababaraha kacilakaan aplikasi pihak katilu, écés henteu acan dioptimalkeun pikeun sistem operasi anu anyar. Sakali arloji kuring parantos kambuh deui tanpa terang alesanna, tapi salaku aturan umum, éta sistem anu cukup stabil, sanaos ngemutan yén éta mangrupikeun Béta.

Umur batréna normal, kuring henteu terang perhatosan dibandingkeun sareng watchOS 1 atanapi panurunan. Saatos sababaraha dinten sAbdi henteu tiasa wengi-wengi nganggo satengah batréna, sakedik kaluhur atanapi sakedik kahandap, gumantung kana dinten kagiatan anu anjeun kantos kagungan.

Ngantosan aplikasi asli

Tapi naon anu saleresna bakal janten tambah pikeun Apple Watch nyaéta datangna aplikasi asli. Pamekar tiasa nyiptakeun aplikasi nyata anu dipasang dina Apple Watch (émut yén éta gaduh panyimpenan 8GB) sahingga henteu gumantung kana iPhone pikeun sadayana. Laju ngecas sareng operasi bakal ningkat pastiÉta ogé bakal tiasa nganggo sensor jam tangan, anu bakal ningkatkeun kamungkinan aranjeunna nawiskeun ka kami. Henteu diragukeun ieu bakal mangrupikeun parobihan anu leres-leres ngajantenkeun Apple Watch naék sababaraha léngkah dina évaluasi pangguna, tapi pikeun ieu urang kedah ngantosan dugi ka akhir taun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.