WatchOS 2 kaluar ayeuna. Kumaha carana install na dina Apple Watch anjeun

jam tangan2

Peluncuran WatchOS 2 dijadwalkeun pikeun 16 Séptémber, tapi hanjakalna Apple ngabatalkeunana kusabab bug kritis anu kedah direngsekeun waktosna. The Parangkat lunak anyar pikeun Apple Watch parantos aya diantara urang sareng éta bakal ngamungkinkeun kami ngonpigurasikeun wallpaper animasi énggal (cocog sareng Photo Live), nikmati fungsi Timeline (pikeun napigasi dina waktosna ngaliwatan makuta) sareng ngaksés pungsi énggal dina aplikasi pihak katilu.

Upami anjeun hoyong perbarui Apple Watch anjeun ka WatchOS 2 anjeun kedah tetep ngajaga sababaraha hal dina pikiran. Mimiti, Apple Watch anjeun kedah gaduh muatan 50% sareng ngagaduhan pangecas saderhana, sabab anjeun peryogi pikeun instalasi. Kadua, jaga Apple Watch sareng iPhone anjeun caket sasarengan supados teu aya hubungan antara unduhan sareng pamasangan parangkat lunak. Upami anjeun teu ngagaduhan carjer caket nalika anjeun ngaunduh WatchOS 2, anjeun tiasa teras-teras tinggalkeun pamasangan nalika dugi ka bumi.

Upami anjeun nyumponan sadaya sarat ieu, éta Ngunduh WatchOS 2 saderhana pisan. Buka konci iPhone anjeun sareng langsung kana aplikasi Apple Watch asli. Dina bagian "Umum", pencét dina "Pembaruan Parangkat Lunak" sareng dina bagian ieu anjeun tiasa ngaunduh parangkat lunak énggal, anu ukuranana langkung ti 500MB.

Ieu mangrupikeun pembaruan parangkat lunak utama anu munggaran Apple parantos dileupaskeun kumargi smartwatch na dijual di akhir April. Dina Juni, perusahaan ngumumkeun yén parangkat lunak pikeun Apple Watch bakal disada WatchOS.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

17 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Alex cenahna

    Abdi henteu kénging pembaruan !!!
    Naha sabab kuring gaduh béta tina IOS9.1 dipasang dina iphone kuring?

  2.   mrisco cenahna

    Abdi henteu kénging pembaruan ogé. Abdi ngagaduhan ios 8.4.1

  3.   popus cenahna

    Abdi henteu tiasa ogé

  4.   popus cenahna

    tetep dina verifikasi sareng teu aya kamajuan

  5.   popus cenahna

    Ayeuna éta nyarios ka kuring yén éta badé masangkeunana sareng éta tetep aya

  6.   ChaZcaZ cenahna

    Hal anu sami kajadian ka kuring sapertos popus: éta tetep dina verifikasi sareng teu aya anu maju

  7.   Elnacho82 cenahna

    Kuring ngagaduhan 8.4.1 sareng éta nyaritakeun yén kuring gaduh vérsi anu paling anyar dipasang sareng henteu katingalina pikeun ngaunduh 2.0. Abdi ti Argentina

  8.   Francesc cenahna

    Abdi ogé henteu kénging pembaruan.

  9.   Damien cenahna

    Hai, ti saprak warta WatchOS2 kaluar, kuring parantos ngariksa éta sareng teu aya anu kaluar dina ios 8.4.1.
    Dina halaman apel, (dukungan -> apel nonton -> pembaruan parangkat lunak kéngingkeun watchOS2), nempatkeun saratna. Salah sahijina nyaéta ngapdet iphone ka ios 9 atanapi langkung luhur, sedengkeun pembaruan ngagaduhan pemuatan jam apel ...

  10.   Raul Cereseto cenahna

    Saatos ngamuat pembaruan 500 Mb, éta "bobo" dina "Verifikasi ..."

    1.    Damian cenahna

      Énggalan kana iOS9, sakumaha Raúl nyatakeun unduh 500mb watchos2, sareng sampurna, sadayana saé.

      1.    popus cenahna

        Kuring ngamutahirkeun iphone tapi kuring tetep henteu tiasa ngalakukeun éta dina jam tangan apel?

        1.    Damian cenahna

          Milarian pembaruan Apple Watch dina aplikasi iPhone anjeun?

          PS: Anjeun moal tiasa ngamutahirkeun tina Apple Watch sorangan.

  11.   Sandra cenahna

    Hai barudak! Naha anjeun parantos tiasa ngapdet Apple Watch? Abdi dina léngkah verifikasi sareng tungtungna éta masihan kuring kasalahan jaringan (sareng kuring nyerat ka anjeun tina iPhone!). Kuring ngalakukeun pembaruan tina aplikasi nonton sareng kuring gaduh ios anu diperbarui tb.
    Aya ideu? Nuhun sateuacanna!

    1.    Damien cenahna

      Hai Sandra, sigana anjeun gaduh IOS 9.0.1 dina iphone anjeun (éta peryogi vérsi anu pangénggalna).
      Naha anjeun ngagaduhan Apple Watch kalayan langkung ti 50% batréna sareng nyambung kana kakuatanana?
      Sareng iphone kawilang caket, supados henteu ngaganggu komunikasi Bluetooth?

  12.   Jos cenahna

    Atoh, éta tetep dina Verifikasi. Naon anu kudu dilakukeun ?.

  13.   Kaditu-kadieu cenahna

    balikan deui iPhone sareng AW teras cobian deui