Pembaruan WatchOS 8.1.1 pikeun pangguna Apple Watch Series 7

Apple ngarilis versi anyar tina watchOS sababaraha jam ka tukang. Dina hal ieu, éta vérsi 8.1.1 sareng prinsipna éta éksklusif pikeun pangguna anu gaduh modél Apple Watch generasi terakhir, nyaéta, éta ngan sayogi pikeun pangguna anu nganggo Apple Watch Series 7. Dina hal ieu Ieu mangrupikeun solusi pikeun kasalahan kauninga dina software tina Apple Watch Series 7 éta eta teu ngidinan ngecas dina cara "normal" ieu model jam tangan anyar.

Kami henteu ngagaduhan warta ngeunaan kagagalan ieu dina Series 7

Versi anyar kalayan koréksi tina masalah ieu mungkin ngalaman ku sababaraha pamaké teu commented on ku média. Biasana yén masalah pangleutikna anu sakelompok leutik pangguna muncul dina warta sadaya média khusus, tapi dina hal ieu sanés sapertos kitu. Warta munggaran ngeunaan bug pikeun seueur urang sumping sareng versi énggal dikaluarkeun ku Apple ti software nonton, jadi dina hal ieu pangalusna pikeun ngapdet tur buka.

Pikeun ngundeur versi anyar ieu 8.1.1 inget yen Anjeun kudu gaduh Apple Watch, éta kudu kalawan batré 50% atawa leuwih tur éta hadé pikeun mibanda eta langsung kalawan leuwih. Éta ogé perlu disambungkeun ka carjer bari apdet diundeur jeung merlukeun sababaraha waktu pikeun ngapdet, jadi tenang pikeun eta. Dina sagala hal, urang ayeuna bisa ngamutahirkeun jam tina setelan na dina aplikasi IPhone Watch> Umum> Pembaruan parangkat lunak atanapi tina setélan arloji sorangan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Francisco cenahna

    Patarosan: Naon nami raray Apple Watch tina poto panutup warta?

    1.    louis padilla cenahna

      Disebut "Contour", éta éksklusif pikeun 7 Series anyar