watchOS 8 beta 5 dina panangan

Sababaraha jam ka pengker, versi béta lima pikeun pamekar sistem operasi Apple Watch, watchOS 8, diluncurkeun. Dina vérsi énggal ieu, salian ti nambihan sababaraha perbaikan bug sareng paningkatan dina operasi umum vérsi anu badé sumping salami bulan Séptémber salajengna ikon aplikasi cuaca anyar ditambihan. Parobihan dina vérsi énggal ieu sumping kana sababaraha versi béta pikeun pamekar sareng dina hal ieu kami gaduh parobihan ieu salian ti koréksi anu biasa sakumaha anu urang diskusikeun sateuacanna.

Versi akhir tina watchOS 8 ieu diperkirakeun sumping sasarengan sareng modél Apple Watch anyar anu bakal dipasihkeun bulan payun. Di momen sadayana pamekar sareng pangguna anu parantos masang versi publik ayeuna tiasa ngaunduh versi béta kalima ieu tina watchOS 8. Anu urang sadayana pikahoyong nyaéta vérsi resmi dugi ka langkung seueur pangguna anu tiasa nampi fitur-fitur anyar anu diterapkeun di jerona.

Kusabab éta penting pikeun dicatet yén vérsi ieu pikeun pangembang henteu disarankan pikeun dipasang pikeun kaseueuran pangguna, aranjeunna panginten aya sababaraha masalah sanés anu bakal nganyenyeri pangalaman ngagunakeun alat ieu. Anu urang terang nyaéta dugi ka ayeuna teu aya masalah dina pamasanganana sareng bahkan pikeun vérsi umum, tapi éta masih betas sareng aya pikeun nganggap kamungkinan kagagalan atanapi konsumsi batré anu langkung luhur dina kasus masangna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.