watchOS 9 bakal kalebet modeu Batré Saver sapertos anu aya dina ios sareng iPadOS

watchOS 9 Modeu Hemat Batré

El Modeu ngahemat batré tina iPhone jeung iPad ngurangan jumlah kakuatan nu dipaké ku alat lamun aranjeunna low on kakuatan. Pangurangan énergi ieu ngabatesan sababaraha pungsionalitas alat tapi henteu ngajantenkeun aranjeunna henteu aya gunana. Dina kasus Apple Watch, dugi ka ayeuna teu acan aya mode nyimpen, tapi nalika batréna dugi ka tungtung batré, layar jadi hideung sarta ngan bisa consulted dina waktos nepi ka batré nyerah permanén. Rumor nyarankeun yén watchOS 9 tiasa nyangking modeu Batré Saver nyata, Sareng éta bakal janten warta anu saé pisan.

Modeu Batré Saver tungtungna sumping ka watchOS 9

Salaku urang geus nyebutkeun, mode Simpen Batré tina ios sareng iPadOS ngidinan Anjeun pikeun ngawatesan fungsi iPhone jeung iPad pikeun ngawétkeun batré saloba mungkin. Contona, hurungkeun mode ieu mangaruhan konektipitas 5G, konci otomatis layar, kacaangan, laju refresh layar, Poto iCloud, refresh email latar, sareng apdet latar. Sadaya pungsi ieu ngirangan kagiatanana atanapi dinonaktipkeun nepi ka modeu Batre Saver dinonaktipkeun.

Tulisan anu aya hubunganana:
Otonomi anu langkung ageung, spheres énggal, sensor suhu sareng seueur deui warta pikeun Apple Watch

Apple Watch

watchOS, Sabalikna, éta boga mode of cadangan kakuatan. Hal ieu ngamungkinkeun pamaké pikeun nyaho waktu nalika batréna geus ngahontal tungtung na. Tapi sesa arloji sagemblengna aya gunana. Panginten ieu bakal robih kalayan datangna watchOS 9 nurutkeun gurman. Apple panginten badé kalebet modeu Batré Saver anu ngamungkinkeun Apple Watch ngajalankeun sababaraha aplikasi sareng pungsi ku ngawatesan batré anu aranjeunna anggo. Ieu bakal ningkatkeun umur batre sareng di luhur sadayana ningkatkeun efisiensi Apple Watch Series 8 nalika éta ngajalankeun.

Ieu mangrupikeun usaha anu sanés ku Apple pikeun nyobian ningkatkeun otonomi jam tangan pinter na. Kusabab teu ngaronjat dina taun panganyarna. Kadatangan mode ieu, chip anyar sareng optimasi hardware dina Series 8 bakal hartosna paningkatan otonomi jam tangan hareup.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.