watchOS 9: Naon anu urang pikir urang terang ngeunaan sistem operasi Apple Watch salajengna

watchOS 9

Dina 6 Juni, WWDC22 bakal dimimitian, acara hébat pikeun pamekar Apple taun. Dina keynote bubuka, Tim Cook jeung timnya bakal nampilkeun di jéntré hébat dina sistem operasi apel badag anyar pikeun taun hareup. Diantara sistem éta kami mendakan anu misterius ios 16 dimana parobahan anu ageung diperkirakeun dina sistem béwara. Lain kanyahoan téh nontonOS 9, sistem operasi Apple Watch salajengna nu saeutik pisan rumor geus mecenghul. Nanging, urang tiasa nampi ide ngeunaan naon warta na. Kami ngabejaan ka maneh.

watchOS 9: sistem operasi anu bakal terus maju

Warta utama sareng rumor ngeunaan sistem operasi anu bakal datang asalna tina tulisan Mark Gurman dina Bloomberg. Ieu mangrupikeun analis sareng wartawan anu kasohor kalayan inpormasi anu hébat ngeunaan lingkungan Apple sareng anu biasana nyaring prediksi na. Kami parantos ngagaduhan tulisan dina iPhone News nyarioskeun ngeunaan naon anu dipiharep tina ios 16:

Tulisan anu aya hubunganana:
Ieu sadayana anu urang pikir urang terang ngeunaan ios 16 dugi ka ayeuna

Dina kasus watchOS 9 hal anu masih sami tapi sigana Apple Watch Series 3 bakal terus cocog. Aya seueur mamang ngeunaan naha jam tangan ieu bakal cocog sareng sistem operasi énggal. Sanajan kitu, éta logis mun dipikir jadi lamun kiwari Apple terus ngajual eta di na website resmi. Janten watchOS 9 bakal ngadukung sadaya jam tangan ieu:

  • Apple Watch Series 7
  • Apple Watch Series 6
  • Apple Watch Se
  • Apple Watch Series 5
  • Apple Watch Series 4
  • Apple Watch Series 3

Lamun urang buka fungsionalitas sapertos watchOS 9 aya daptar panjang fitur ekspektasi. Kami ampir pasti yén Apple bakal nyieun jeung ngenalkeun spheres anyar jeung latihan anyar sakumaha dina unggal apdet hébat na. Sababaraha rupa-rupa éta ngan ukur cocog sareng jam tangan panganyarna, diantarana versi énggal bakal dipendakan nalika aranjeunna ngaluncurkeunana: Apple Watch Series 8.

Ieu jelas yén bagian sejen tina update bakal dibawa ku fungsi kaséhatan. Ieu diperkirakeun yén bakal aya warta ngeunaan ngawas jantung. Utamana dina kasus fibrillation atrium dimana laju bisa dikawasa dina waktu nu tangtu, meureun pikeun nyegah episode atawa dipaké salaku a Holter.

Apple Watch Series 7

Aya mamang ngeunaan naha Apple bakal terus dianggo konektipitas satelit pikeun bisa ngirim pesen téks na ngabejaan darurat tanpa sinyalna sél. Éta mangrupikeun hal anu parantos dikabarkan taun ka tukang kalayan peluncuran iPhone 13. A Modeu ngahemat batré dina gaya ios sareng iPadOS anu paling murni. Kami parantos nyarioskeun ieu dina iPhone News sababaraha dinten ka pengker:

Tungtungna, nyangka a modeu kontrol sare nyata saluareun warta kaasup dina watchOS 8 salian ti fitur tracking nginum obat anyar kalawan nu boga kontrol naha maranéhna nyokot Pél atanapi henteu salaku panginget. Kami tungtungna bakal ningali naon anu muncul dina minggu-minggu anu bakal datang ngeunaan warta masa depan watchOS 9 anu bakal dileupaskeun dina 6 Juni di WWDC22.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.