watchOS 9 ngenalkeun kalibrasi batré pikeun Apple Watch Series 4 sareng 5

watchOS 9 dibere barengan ios 16 sareng macOS Ventura dina konci bubuka WWDC22. Saprak harita kami geus di betas kadua pikeun pamekar sadaya sistem operasi ieu. Seueur fitur anu diwanohkeun ayeuna sayogi pikeun pamekar sareng bakal sayogi pikeun masarakat umum nalika Apple ngaluncurkeun betas umum dina sababaraha minggu. Salah sahiji novelties tina watchOS 9 teh Incorporation sahiji sistem recalibration batré pikeun Apple Watch Series 4 jeung 5. Hatur nuhun ka anjeunna estimasi umur batre bakal leuwih akurat tinimbang dina watchOS 8.

Apple Watch Series 4 sareng 5 bakal ningkatkeun perkiraan umur batre dina watchOS 9

Dina ios 15.4 Apple ogé ngalebetkeun sistem kalibrasi ulang batré anu sami pikeun iPhone 11. Hatur nuhun kana sistem ieu alat tiasa ngitung deui sareng ngaoptimalkeun tingkat batré, sajaba ti maturan data umur batre anu langkung akurat, nu oge konci lamun tempo parobahan alat atawa malah batré.

Tulisan anu aya hubunganana:
Ieu watchOS 9, update badag pikeun Apple Watch

Saatos ngapdet kana watchOS 9, Apple Watch Series 4 atanapi Series 5 anjeun bakal nga-recalibrate teras ngira-ngira kapasitas batré maksimalna langkung akurat.

Sami bade lumangsung kalawan watchOS 9. Nurutkeun kana catetan tina sistem operasi anyar ti Apple anu dina modeu béta, Apple Watch Series 4 sareng 5 bakal nga-recalibrate batréna nalika mimiti ngamimitian. Sakali calibration rengse, watchOS 9 bakal nembongkeun estimasi kapasitas maksimum leuwih akurat, meunang ngadeukeutan ka data nyata.

Prosés ieu bakal otomatis sareng pangguna bakal tiasa konsultasi hasil ahir, sanajan anjeunna moal sadar kana prosés internal anu lumangsung. Anu kami terang nyaéta prosésna tiasa nyandak sababaraha minggu, sapertos kitu sareng ios 15.4 sareng iPhone 11 sababaraha bulan kapengker.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.