Wates ARKit diatur ku pamekar nyalira

La kanyataanana augmented Anjeunna sumping sataun satengah kamari sareng anjeunna tumaros pikeun cicing. Investasi ageung dina panilitian sareng pamekaran platform parantos, langkung ti sadayana, pikeun jasa sareng kamajuan dina dua aspek: kecerdasan buatan sareng kanyataan anu ditambih.

Dina WWDC anu terakhir, Apple hoyong ngaléngkah deui sareng ngaluncurkeun ARKIT 2, versi kadua pakét pangembangan anyar. Ku jalanna waktos, urang ningali kumaha hiji-hijina watesan anu ditambihkeun kanyataanna sareng kit ieu nyaéta imajinasi pamekar.

Sejarah kit booming: ARKit

Apple hoyong janten bagian tina épolusi ieu ku ngaluncurkeun ARKit di WWDC 2017, kit pangembangan pikeun panyipta anu ngamungkinkeun aranjeunna mendesain aplikasi dumasar kana kanyataan anu ditambuh kalayan hasil anu héran.

Versi mimiti iket ditujukeun cocog objék digital sareng inpormasi ti lingkungan numana pangguna ngalih. Ieu masihan perasaan interaksi sareng dunya nyata nyandak aplikasi kana tingkat anu langkung luhur. Pikeun ieu, ios nganggo kaméra: deteksi pesawat horizontal, panggunaan sénsor lampu ...

Conto aplikasi ieu parantos kajantenan tina waktos. Aya seueur pisan aplikasi dumasar kana ARKit anu Apple nyiptakeun rohangan dina halaman wéb na khusus kanggo sadaya aplikasi anu parantos nambihan kanyataan salaku operasi dasarna: IKEA, GE, American Airlines ...

Léngkah deui: peluncuran ARKit 2

Éta dina ieu WWDC 2018 nalika Apple hoyong ngaléngkah deui ku ngaluncurkeun pembaruan utama anu munggaran pikeun kit kanyataanna anu ditambuh. Salaku tambahan, henteu ngan peluncuran ieu diumumkeun tapi aplikasina ukuran dina ios 12 kalayan anu urang tiasa ngukur daérah sareng rohangan anu asalna ngan ukur nganggo kaméra iPhone atanapi iPad.

Platform anu ngamungkinkeun pamekar ngahijikeun pangalaman babarengan, Pengalaman augmented reality anu teras-terasan pakait sareng lokasi khusus, deteksi obyék sareng pelacakan gambar pikeun nyiptakeun aplikasi réalitas augmented anu langkung dinamis.

Kabaruan utama ARKit 2 didasarkeun kana kamungkinan pikeun dua pangguna anu gaduh alat anu béda pikeun ngalaman réalitas anu sami. Ieu mangrupikeun tambah pikeun nyiptakeun gim berbasis AR pangguna multi-pangguna. Ogé kalebet éta interaksi unsur-unsur nyata jeung unsur virtual. Nyaéta, upami aya bunderan anu nyata, kastil anyar tiasa naék dina layar iPad urang dimana kaulinan anu saé tiasa dimimitian.

Watesana diatur ku pangembang

Pamekar ngabagi kreasi na di seueur platform, tapi Twitter anu panglobana dianggo. Unggal dinten urang mendakan seueur aplikasi anyar anu nganggo ARKit 2 sareng ngagaduhan kreativitas sareng kompleksitas anu hébat. Dina video anu anjeun gaduh dina garis ieu urang tiasa ningali conto a warung online numana produk hiasan béda dijual. Luhureun masing-masing produk ieu nyaéta tombol anu, nalika dipencét, ditingalikeun dina kanyataan anu ditambahan dimana waé di bumi tempat urang badé nempatkeunana, kanggo ningali kumaha rupina sateuacan ngagaleuh.

Dina conto anu sanés ieu urang tiasa ningali yén kartu anu sanés nganggo ngaran elemen dina tabel périodik aranjeunna tiasa digabungkeun sareng anu sanésna. Nalika aranjeunna ngagabung, susunan atom anyar sareng nami énggal anu aranjeunna anggo ditembongkeun. Mangrupikeun cara anu pikaresepeun pikeun diajar kimia.

Ieu dua conto naon anu tiasa dilakukeun ku ARKit 2 sareng kreativitas hébat anu dipimilik ku pangembang. Penting pikeun ngadeukeutan hasil pagawéanana tina sababaraha sudut pandang sareng ngadukung aranjeunna sabab bagian ageung tina aplikasi anu kami resep berkat sumanget sareng usaha na pikeun ngahontal kasuksésan anu hébat.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.