Waze 4.0 diénggalan kalayan berita anu narik pisan

waze-4-0

Waze, aplikasi navigasi jalan, parantos diénggalan kalayan desain anu diperbarui, peta anu langkung jelas sareng gampang dipikaharti sareng niat ngajantenkeun nyetir kami sakumaha mungkin. Aplikasi ieu sayogi pikeun iPhone, iPod Touch, sareng iPad. Salaku tambahan, salah sahiji warta anu paling narik nyaéta aplikasi ieu parantos didesain ulang ku tujuan ngonsumsi batréna kirang, anu henteu diragukeun dihargaan dina panuduh GPS, tapi ieu sanés hiji-hijina novelty anu dibawa ku tim Waze, éta sababna urang bakal nyaritakeun sadayana dina iPhone News, sapertos biasa.

Waze 4.0 ngaminimalkeun jumlah interaksi anu diperyogikeun pikeun ngawitan browsing, ide anu saé pikeun ngahemat waktos urang. Salaku tambahan, ménu sareng sistem sacara umum parantos langkung tartib sareng gampang dianggo pikeun masihan kami kajelasan janten syukur nalika ngumbara nganggo kendaraan urang. Ayeuna, nalika anjeun némpél tombol di kénca, menu navigasi dibuka kalayan sadaya tempat anu paling sering atanapi dipikaresep urangSalajengna, ku mencét tombol katuhu urang tiasa aksés gancang kana kontak kami pikeun ngirim anjeun, contona, alamat kami ayeuna atanapi tempat anu parantos kami pilih salaku tujuan.

Ayeuna ogé langkung gampang pikeun milih rute alternatif tina tombol tengah tina menu handap, ogé metode anu langkung gampang pikeun ngalaporkeun kacilakaan lalu lintas anu ditingalikeun dina peta anu sami, ngalangkungan tombol jeruk sareng buleud. Ieu mangrupikeun berita anu didaptarkeun ku tim Waze pikeun kami:

  • Kirang langkung alit pikeun ngamimitian perjalanan anjeun, kirimkeun posisi sareng tujuan anjeun.
  • Layar ETA énggal ngatur sadayana anu anjeun peryogikeun dina hiji tempat. Tingali gera, parios jalur alternatip, tambahkeun pemberhentian rute, atanapi langsung kirimkeun ETA ka babaturan sareng kulawarga.
  • Peta anyar langkung gampang dibaca, kalayan tampilan anu langkung bersih fokus kana perjalanan anjeun.
  • Langkung gampang pikeun ngabantuan batur di jalan kalayan menu peringatan anu langkung gancang, langkung visual.
  • Peringatan sareng waspada ayeuna warna-kode janten anjeun langsung tiasa ngakuan dina peta.
  • Bewara pinter pikeun kaluar dina waktosna kana acara Kalénder anjeun dumasar kana kaayaan patalimarga sareng waktos nyetir.
  • Fungsi anyar daérah anu diwatesan numutkeun pendaptaran. Dimana waé éta operasional, nampi rute dumasar kana kabijakan rotasi kandaraan kota anjeun sareng hindaran denda.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Carlos cenahna

    Iraha waze 4.0 sayogi kanggo android?

    1.    Erick cenahna

      Moal lami deui sateuacan urang nyarios ...