WhatApp mundur, éta moal nganggo deui fungsi pikeun pangguna anu henteu nampi kabijakan privasi anu énggal

Dua minggu ka tukang, anu katukang 15 Méi, tenggat waktos pikeun nampi atanapi henteu nampi kaayaan énggal dina kabijakan privasi WhatsApp. Hiji carita anu muka berita dibéré pakaitna aplikasi WhatsApp dina kahirupan téknologi anyar urang. Kumaha upami urang henteu nampi? Nya, ti Facebook, pamilik WhatsApp, aranjeunna nyarioskeun ngeunaan watesan fungsi, anu sanésna nambihan kontroversi parobihan éta. Ayeuna aranjeunna mundur kusabab seueur gangguan anu dihasilkeun di sekitar kabijakan privasi anyar ieu ... Facebook negeskeun yén éta moal ngabatesan fungsi WhatsApp pikeun pangguna anu henteu nampi kaayaan anyar.

Sumuhun aranjeunna ogé henteu nyarios nanaon tentang henteu dibom ku peringatan nyobian urang tungtungna nampi sagala cara ... Dina pernyataan pikeun médi téknologi populér The Verge, ti Facebook hoyong mastikeun yén aranjeunna henteu ngarencanakeun ngawatesan fungsi jalma anu henteu nampi kaayaan anyar, sakumaha dikonfirmasi ku:

Kusabab kontropérsi anu timbul saatos parobihan dina kabijakan privasi WhatsApp, kami hoyong jelaskeun yén kami moal ngawatesan fungsionalitas operasi WhatsApp pikeun para pangguna anu henteu acan nampi pembaruan istilah-istilah privasi anyar kabijakan.

Tangtosna, nalika anjeun parantos tiasa maca, aranjeunna nyarioskeun pangguna anu "henteu acan nampi", nyaéta tSadayana tiasa robih kapayunna sabab tungtungna kaayaan kawijakan tetep bakal aya sareng iraha waé aranjeunna tiasa ngadamel parobihan anu ngawatesan fungsionalitas. Kami parantos nyarioskeun éta, anjeun anu kedah mutuskeun naha éta pantes ditampi atanapi henteu, sareng écés akur sareng parobihan anu tiasa anjeun laksanakeun tina Facebook kalayan fungsionalitas kami. Sareng anjeun, Naha anjeun parantos nampi kaayaan WhatsApp? Naha anjeun parantos ngalih kana aplikasi olahtalatah sanés kalayan kaayaan anu kirang?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Yesus cenahna

    Kuring sanés nampi atanapi nampi, nalika éta henteu jalan lengkep kuring bakal uninstall na waktos, saha waé anu hoyong ngahubungi kuring pikeun nelepon kuring atanapi ku telegram