Kumaha carana ngagaduhan WhatsApp dina Apple Watch

Ngantosan tiasa nganggo WhatsApp dina Apple Watch sigana teu aya tungtungna. Anjeun bahkan henteu émut nalika Telegram ngaluncurkeun aplikasi na pikeun Apple Watch, sareng Nanging, aplikasi olahtalatah instan anu paling penting di dunya nolak gaduh pérsi anu tiasa dianggo dina jam tangan Apple.

Nanging, sadayana ngantosan parantos aya tungtungna, sareng sanaos henteu resmi, urang parantos ngagaduhan solusi pikeun tiasa nganggo WhatsApp dina Apple Watch. Kami parantos nyobian WhatchUp, aplikasi anu ngamungkinkeun anjeun maca pesen, ningali poto sareng ngirim pesen WhatsApp ti Apple Watch anjeun. Dina pidéo ieu kami nunjukkeun anjeun kumaha ngonpigurasikeun sareng nganggo aplikasi ieu.

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Éta mangrupikeun aplikasi anu mayar, tapi pastina pikeun seueur éta ngimbangan di tukeran pikeun tiasa nganggo WhatsApp dina Apple Watch. Éta henteu gaduh trik atanapi tipu daya, anu dilakukeun nyaéta masang Wéb WhatsApp dina jam tangan anjeun, kedah nyeken kode QR sareng sadayana supados tiasa dianggo. Konfigurasi henteu rumit saatos pitunjuk anu dituduhkeun ku aplikasi sareng jam, sapertos anu urang tunjuk dina pidéo na.

Sakali ngonpigurasi, panggunaanna lumayan intuitif. Anjeun bakal tiasa ngakses sadaya paguneman anjeun dina WhatsApp, sanaos upami aya sababaraha pesen, éta panginten moal ditingalikeun sapinuhna. Éta sanés kakurangan, sabab kuring ragu yén saha waé anu bakti ka nyalira pesen dina Apple Watch. Aplikasi ngalaksanakeun tugasna sampurna: anjeun tiasa ningali pesen, kalebet gambar, sareng anjeun tiasa ngirim pesen ku cara ngetikkeun sora, tulisan leungeun, atanapi emoji. Ku jalan kitu, upami anjeun ngagaduhan masalah sareng basana, tina panerapan aranjeunna ngawartosan anjeun kumaha ngarobahna kana basa anu anjeun pikahoyong. Nalika urang ngantosan aplikasi resmi dugi ka Apple Watch, ieu mangrupikeun jalan kaluar anu saé.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

19 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Ricky Garcia cenahna

    Aplikasi na masih aya di toko aplikasi, dina artikel anu kuring baca éta henteu

  2.   Pedro cenahna

    Éta leres. Hargana € 2,29.

  3.   Pablo cenahna

    Naha jinis aplikasi ieu aman?

    hatur nuhun

  4.   Pablo cenahna

    Aranjeunna masihan 2,4 tina 4

  5.   Serra cenahna

    Anjeun nyarios yén aplikasi butuh waktos pikeun nonton jam tapi anjeun poho yén éta henteu ngagaduhan App pikeun ipad atanapi PC. Tanpa ragu whatsapp digunakeun ku basis pangguna na sanés pikeun kualitasna, pikeun éta parantos telegram.

  6.   jovi cenahna

    Moal nyeken kode qr

    1.    Ricky Garcia cenahna

      Éta hargana tiasa dianggo tapi anjeunna maca ku mindahkeun éta jauh langkung seueur tibatan akun

  7.   Ricky Garcia cenahna

    Kuring ningali yén aya alternatif séjén anu disebut whatschat, kuring henteu terang lamun batur parantos nyobian dua pilihan anu mana éta bakal tiasa dianggo langkung saé, kuring gaduh pangawasan ayeuna sareng milarian vérsi kadua éta henteu goréng

  8.   joancor cenahna

    Kuring parantos masangna, tapi éta seueur masalah, éta sambung sambung sareng obrolan dina arloji henteu diénggalan (Apple Watch 3), pikeun nyambungkeun kadang-kadang henteu, janten kuring parantos ngabalikeunana sareng nyungkeun balikan deui ka apel. Sareng aranjeunna parantos ngajantenkeun kuring mulang, alhamdulillah !!!

  9.   francin cenahna

    Naha anjeun ngagaduhan pilihan pikeun ngirim audios langsung? Kuring henteu hoyong dikte, sareng upami anjeun tiasa ngupingkeun ogé audio tina jam tangan, naha aya anu parantos nyobian éta? Hatur nuhun!

    1.    Ariel cenahna

      Kumaha cara anjeun pikeun nyungkeun artos? naon alesan anjeun masihan?

    2.    Luis Padilla cenahna

      Henteu tiasa ngalakukeun éta

      1.    joancor cenahna

        Anjeun lebet kana hache anjeun nampi laporan palang bar bar titikroblem dot apple dot com (Kuring nyarios sapertos kieu kusabab kuring anggap yén tautan nyata dilarang, sanaos janten resmi henteu kedah)
        teras anjeun lebet, milari aplikasi anu anjeun badé balikan deui sareng buka drop-down anu nyarios sababaraha pilihan, pilih salah sahiji anu nyarios yén anjeun hoyong balikkeun aplikasi na anjeun parantos réngsé. (anjeun gaduh 14 dinten deui)

  10.   Ariel cenahna

    Éta omong kosong. Éta henteu jalan. Éta pegatkeun unggal waktos, éta henteu nyingkronkeun ... sampah

  11.   Claudiocsv cenahna

    Éta henteu tiasa dianggo, henteu mésér éta, éta henteu dipasang dina sadaya Apple Watch kumargi éta henteu nyambung. Inpormasi lengkep

    1.    Claudiocsv cenahna

      Koméntar anu leres sareng éksténsif: Saatos snooping, kuring nganggo metode saderhana kuring reboot iPhone sareng di dinya dipasang sareng némbongan dina Apple Watch.

  12.   Ricky garcia cenahna

    Kuring parantos nyobian nonton sareng nonton sareng kuring tiasa nyebatkeun yén anu terakhir tiasa dianggo langkung saé sareng pamekar terus ngomean éta kalayan paningkatan

  13.   Rae cenahna

    Dugi ka appél kuring parantos maca

    1.    Luis Padilla cenahna

      Disebut "errata." Hatur nuhun pisan, kuring lereskeun.