WhatsApp Béta pikeun ios 9 nyandak berita anu pikaresepeun

WhatsApp-2

Naha mungkin urang ningali ku panon nyalira versi WhatsApp anu sumping sasarengan sareng peluncuran versi anyar ios? Éta henteu kantos caket ieu. Kuring henteu terang naha éta bakal akibat parobihan magang di kantor WhatsApp Inc atanapi kanyataan yén Lord of Facebook parantos nempatkeun batréna, tapi sigana versi beta tina WhatsApp pikeun iOS 9 ampir siap dileupaskeun dina bulan Séptember sasarengan sareng iOS 9, sigana anu pertama kalina urang henteu kedah ngalaman bug anu henteu kaetung nalika urang ngantosan aranjeunna mutuskeun mutahirkeun. Salaku tambahan kana éta, béta WhatsApp nyandak warta anu menarik anu urang carioskeun di dieu, dina iPhone News.

Lhanjakalna, henteu gampang deui masang WhatsApp betas sapertos anu tiheulaAyeuna anjeun kedah didaptarkeun salaku pamekar dina Apple sareng WhatsApp Inc., janten sanaos sesah kuring nyobian, kuring henteu acan tiasa ngaksés béta pikeun ngagunakeunana pikeun kuring sapertos biasa, tapi kolega parantos masihan kuring seueur inpormasi ngeunaan éta, sareng jalma-jalma ti iSpazio ogé parantos nempatkeun kami ayeuna.

Kami badé ngawartosan sababaraha berita. Kanggo ngamimitian, éta kalebet alat éditan poto énggal, ayeuna urang henteu ngan ukur tiasa muterkeun poto dina sudut salapan puluh derajat, urang ayeuna tiasa muterkeun poto-poto kalayan bébas, sapertos ios ngamungkinkeun urang. Naon deui, bakal ngatur panyimpenan na dina telepon supados teu kaleungitan ingetan, WhatsApp bakal ngabantosan urang ngébréhkeun rohangan ku ngaidentipikasi paguneman anu nyandak seueur teuing rohangan pikeun urang pikeun ngébréhkeunana.

Ayeuna, ku ngaklik ikon kaméra di belah katuhu kotak téks, urang tiasa milih antara pilihan énggal pikeun nyandak gambar, sapertos modeu gambar anyar, anu kalebet kaméra asli. Salaku tambahan, nalika ngeunaan kontak, urang tiasa milih a Latar tukang paguneman anu dipersonalisasi pikeun unggal kontak, ogé sora béwara anu dipersonalisasi, sahingga urang tiasa terang saha anu ngintun ka kami tanpa ningali telepon.

Aya ogé fungsi anu ditunggu-tunggu, "tandana teu kabaca", gunana pikeun teu maliré pesen tanpa kedah muka paguneman sareng nyabut béja tina balon bewara. Salaku tambahan, urang tiasa ngajadwalkeun pikeun ngabéjaan deui engké.

Tungtungna sareng anu paling penting, éta ngan ukur nyandak budak di WhatsApp sataun pikeun ngalebetkeun modeu réspon gancang tina béwara. Pokokna, hadé telat tibatan henteu pernah. Kami ngulang deui, yén tanpa janten pamekar pikeun ayeuna teu mungkin pikeun masang béta, tapi upami anjeun terang kumaha, tong ragu-ragu tinggalkeun dina koméntar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

14 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Aitor cenahna

    Sareng kumaha upami Wéb WhatsApp ????

  2.   Vaderkf cenahna

    "WhatsApp bakal ngabantosan urang ngébréhkeun rohangan ku ngaidentipikasi paguneman anu nyandak seueur teuing rohangan pikeun urang ngosongkeunnana." tapi upami éta parantos tiasa dilakukeun….

  3.   Jose cenahna

    Duh, berita ieu dipikahormat pisan. Ayeuna urang ngan ukur peryogi dukungan pikeun Stiker sareng tiasa lebet nganggo email sareng kecap akses salain ti lebetkeun nomer sélulér kusabab upami kitu urang moal tiasa nganggo WhatsApp Web dina kahirupan.

    1.    Andrés cenahna

      Éta henteu aya hubunganana sareng telepon sélulér kalayan wéb whatsapp. telegram ngagaduhan aplikasi desktop sareng anjeun ogé nempatkeun hapé.

      1.    Aitor cenahna

        Éta henteu lepat WhatsApp, éta Apple kusabab aranjeunna nyarios éta matuh, abdi henteu terang naon

        1.    Talion cenahna

          Éta henteu sapertos kieu. Teu aya Wéb WhatsApp sabab sakumaha anu dirarancangna, aplikasi nyuhkeun éta pikeun ngaji dina telepon anjeun sepanjang waktos (aplikasi wéb ngan ukur ngadamel eunteung tina naon dina telepon anjeun). Kusabab ios henteu ngagaduhan seueur tugas anu leres (mareuman aplikasi sapertos WhatsApp saatos bari ngahémat batré) aplikasi Wéb nyambung saatos nalika telepon anjeun bobo. Kuring nganggo WhatsApp Web sareng ios nganggo twedia Cydia, tapi masalahna nyaéta ... Logikana Apple henteu bakal ngarobih sadaya desain sistem na supados WhatsApp Web tiasa dianggo (panginten éta bakal dilakukeun dina iOS 9, tapi aranjeunna bakal henteu ngalakukeun éta pikeun WhatsApp).

  4.   Jean michael rodriguez cenahna

    Akhirna !! Réspon gancang tina béja !!!

    1.    Andrés cenahna

      Éta hiji-hijina hal anu pikaresepeun sareng "telat" anu narik perhatian, sésana nyaéta omong kosong murni.

  5.   Victor cenahna

    Sareng aplikasi Apple Watch kanggo iraha? 🙁

  6.   Malcolm cenahna

    Ku jalan kitu, kuring masih ngantosan (anu kuring tingali penting) pikeun warta ngeunaan versi anyar Telegram 3.0
    Ngeunaan WhatsApp kuring ningali éta sami pisan sareng sababaraha omong kosong tanpa penting pisan, kirang tina "Tanggapan Gancang" anu mangrupikeun préstasi!
    Anu kedah dilakukeun ku WhatsApp nyaéta robih raray sareng mimitian ti mimiti sareng diajar ti anu sanés, anu panginten tiasa dianggo anu paling seueur sareng naon waé anu anjeun pikahoyong tapi éra pikeun ngabandingkeun aplikasi ieu sareng anu sanés ...

    Salam!

  7.   Sergio Blacutt Crooker cenahna

    Nalika Apple ngenalkeun Wéb WhatsApp…, éta bakal mangrupikeun parobihan anu penting pisan ..., anu parobihan anu sanésna ... henteu kunanaon ..., tapi éta henteu nambihan nilai kualitatif pikeun panggunaan WhatsApp…

  8.   Juan Fco Carretero (@ Juan_Fran_88) cenahna

    Ma’lum nomer vérsi naon ieu béta, sabab anu tiasa diunduh https://dev2.whatsapp.net/ios/WhatsApp/ Kuring dipasang na éta tiasa dianggo pikeun kuring tanpa masalah, anjeun tiasa mastikeun nomer vérsina, Nuhun

  9.   Romawi cenahna

    Sareng stikerna? Sareng sanggup ngirim gif, pdfs? Aranjeunna nempatkeun omong kosong sapertos ngédit poto nalika ngirim poto atanapi video kaleungitan seueur kualitas. Dimana pilihan pikeun henteu ngomprés poto sareng pidéo?
    Abdi henteu deui nyarios nanaon tentang wéb WhatsApp

  10.   Accel cenahna

    Sareng iraha aranjeunna badé menerkeun bug dimana telepon WhatsApp ngaktipkeun telepon nalika dina "ulah ngaganggu" sareng ngahudangkeun anjeun wengi?