WhatsApp bakal ngeureunkeun ngadukung iPhones lami

Sakumaha anu kajantenan sacara rutin, aplikasi, henteu paduli kumaha kaceluk atanapi dianggo aranjeunna, parantos ningkat dina fungsionalitas sareng kamampuan, sareng pikeun ieu, diantara hal-hal sanésna, perlu pikeun ngeureunkeun cocog sareng alat anu langkung lami anu ngahalangan operasina. Ieu tiasa kalebet kalebet iPhone anjeun, upami anjeun manjangkeunana panjang teuing.

Dina kasempetan update na salajengna, WhatsApp moal deui cocog sareng sababaraha iPhones heubeul. Ku cara kieu aplikasi bakal tiasa neraskeun kamajuan dina kamampuan tanpa kabeungharan ku ngagunakeun alat-alat anu lami, patarosan dasarna nyaéta: Naha ieu mangaruhan kuring?

Nya, mimitina, éta mangrupikeun waktos anu saé pikeun anjeun santai, utamina kusabab WhatsApp bakal lirén cocog sareng alat anu ngajalankeun ios 11 atanapi versi anu langkung énggal, nyaéta, ngémutan kabijakan ios anu parantos lami. apdet yén Apple asalna ngembang sababaraha taun ka pengker, éta kacida saperti teu mirip nu bakal kapaksa eureun ngagunakeun WhatsApp on iPhone heubeul Anjeun.

Numutkeun papanggihan panganyarna ti WABetaInfo, Aplikasi olahtalatah pang populerna di dunya bakal ngeureunkeun dukungan pikeun iPhone 5 sareng iPhone 5c mulai 24 Oktober 2022. Janten dina prinsipna sareng dina kasus jauh yén anjeun nganggo salah sahiji tina dua alat ieu, anjeun gaduh seueur waktos pikeun milarian alternatif, naha éta ios atanapi Android, anu cocog sareng WhatsApp, ogé ngadamel cadangan anu saé pikeun anjeun. talatah.

Ieu nambihan kana gosip éta ios 16, anu bakal dibere dina sababaraha minggu di WWDC 2022 anu anjeun tiasa tuturkeun langsung di dieu, dina iPhone News, éta moal cocog sareng alat sateuacan iPhone 7.

Samentawis waktos, anjeun bakal tiasa teras-terasan ngaraosan WhatsApp tapi… Sabaraha lami deui?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.