WhatsApp, carita anu sami sareng sadaya Apple anyar anu diluncurkeun

iPhone 6

Éta 2012 nalika Apple ngaluncurkeun éta iPhone 5, terminal anu ngajaga gaya anu ngaheulaan tapi sacara vertikal manjang pikeun nampung résolusi anu dilegaan. Ieu ngandung harti yén sadaya pangembang kedah adaptasi aplikasi na kana layar anyar, pikeun nyingkahan pita hideung anu pikareueuseun anu standar sareng aplikasi anu teu dipasang.

Laju sorangan

Pembaruan éta kajantenan ku cara anu luar biasa, réspon ti para pangembang éta hebat na seuseueurna aplikasi populér diénggalan dina sababaraha dinten, tapi aya hiji pengecualian anu kasohor: WhatsApp. Aplikasi -na anu sanés milik Facebook dina waktos éta- peryogi sababaraha bulan pikeun ngapdet, sahingga éta masihan gambar anu pikaseurieun pikeun sadaya pamilik iPhone 5.

Kalayan penjualan WhatsApp ka Facebook (pikeun inohong astronomi langkung ti 10.000 juta euro dina artos sareng saham) panginten panginten Mark Zuckerberg bakal nempatkeun sababaraha kaparigelan dina kaayaan ieu sareng ngagedékeun tim WhatsApp saperluna supados kaayaanna henteu ngulang deui, tapi sigana ieu henteu janten hal numutkeun naon urang hirup ayeuna.

Nyaeta diulang

Upami éta sigana rumit yén kaayaan anu ngisinkeun sapertos iPhone 5 diulang, kaleresan éta kajadian. WhatsApp masih teu ngagaduhan dukungan pikeun iPhone 6 sareng iPhone 6 Plus, anu nyababkeun kanyataan yén di terminal Apple pangénggalna kami kéngingkeun grafik kualitas anu langkung handap tina aplikasi anu parantos adaptasi sareng tata perenahna (iPhone 6) atanapi grafikna kana resolusi anu anyar (iPhone 6 Plus).

Abdi hoyong mikir yén éta moal lami dugi kami ningali versi WhatsApp katingalina sapertos anu kedahna dina iPhone anyar, tapi kanggo ayeuna mah henteu. Sedengkeun anu sanés sapertos Telegram, Facebook nyalira, Tweetbot atanapi Instagram - ogé dipimilik ku Facebook - parantos adaptasi kana terminal énggal salami sababaraha minggu.

Henteu perlu disebatkeun yén aplikasi sampurna dianggo ku resolusi anu diadaptasi (sapertos ayeuna), tapi pastina saur kuring mah éta pangalaman pangguna anu kedah disayogikeun ku WhatsApp ka puluhan jutaan pangguna anu parantos ngagaduhan iPhone 6 atanapi 6 Tambih deui dina panangan anjeun. Masalahna nyaéta aranjeunna luhur pisan sareng monopoli na di pasarna saé pisan anu jinis tingkah laku ieu henteu mangaruhan aranjeunna sacara praktis. Mudah-mudahan kami tiasa nyarios langkung gancang tibatan engké yén dukungan parantos aya, tapi anjeun henteu terang naon anu kedah dipikirkeun.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

28 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Bingkai artime cenahna

    Pikeun anu hoyong versi béta anu parantos dioptimalkeun, anjeun tiasa ngaunduh di dieu http://www.pgyer.com/WhatsAppBeta Kuring parantos sareng anjeunna sababaraha dinten sareng 100% dipercaya

  2.   CristobalMolero cenahna

    Salaku tambahan kana masalah resolusi, anjeun ogé tiasa damel sareng fitur anyar ios 8 sapertos bewara interaktif, ekstensi, jst.

    1.    Adrian cenahna

      Diuji nganggo ios 8.1 sareng damel pertama kalina tanpa némpél jam atanapi naon waé. Hébat!

  3.   Hector Sanmej cenahna

    Anu paling parah nyaéta aranjeunna parantos nganggo béta anu diadaptasi sahenteuna 3 minggu ... Anu kuring henteu ngartos naha aranjeunna henteu acan unggah kana AppStore:

    https://www.dropbox.com/s/38yxtxon6hhzps9/Foto%2028-10-14%2022%2029%2045.png?dl=0
    https://www.dropbox.com/s/q1syck11ontrhlt/Foto%2028-10-14%2022%2030%2030.png?dl=0

    Ieu mangrupikeun dua gambar layar aplikasi dina iPhone 6, sareng sapertos anjeun bakal ningali éta diadaptasi lengkep ... Sareng kuring ngulang deui, kuring parantos nganggo vérsi anu diadaptasi salami 3 minggu ... Ogé, nembé aranjeunna ngaluarkeun pembaruan anu sanés kalebet tombol "panggero" »Di luhur, di gigir poto.

    Mudah-mudahan aranjeunna bakal nyebarkeun vérsi na di Appstore.

  4.   Carlos cenahna

    @Marco: versi béta ieu anu anjeun nyarios… aya dina halaman dina basa Cina !!! éta serat? moal gaduh virus ??? Moal éta masihan sababaraha jinis masalah pikeun iphone kuring? aya anu terang ieu? sareng omong-omong .. kumaha mungkin masang aplikasi tanpa ti appstore tanpa panjara?

    1.    Merinomel cenahna

      Kuring parantos diuji tautan pasangan na éta tiasa dianggo sampurna, tanpa aya masalah.

  5.   Jose manue cenahna

    Bangsat compi hatur nuhun pisan!
    Sajauh éta hébat, dipasang dina i6 tanpa jailbreak

  6.   Hector Sanmej cenahna

    Héy, naon anu kajantenan pikeun sistem koméntar ... Kuring kedah nyerat anu sateuacanna kusabab henteu ningali éta diterbitkeun, sareng ayeuna kuring ningali anu diterbitkeun sateuacanna, sareng sanés anu anyar anu kuring ngembangkeun langkung seueur deui…. Hayu urang tingali naha urang tiasa ningkatkeun ieu, purun!

  7.   Carlos cenahna

    Tapi naha béta ieu tiasa dipercaya ??? !!! Éta moal ngagaduhan perangkat lunak jahat ???

  8.   Alberto cenahna

    Naha éta dianggo dina ios 8.1? Naha anjeun kedah ngarobih tanggal dina setélan telepon?

    1.    Gorka BCalz cenahna

      Dina ios 8.1 éta henteu jalan.

    2.    Gorka BCalz cenahna

      sareng leres, anjeun kedah ngarobih tanggal ka 20 Séptémber

  9.   Pablo cenahna

    Tapi barudak P * Ta naon anu kuring ngaunduh versi naon ieu sareng parantos ngahapus pesen sareng kontakna, ieu aya virus, éta ngawartosan yén éta mangrupikeun sumber anu henteu dipercaya sareng kuring nyambungkeun kana ifiles ku ssh pikeun ngahanca hal-hal sareng pc antivirus anjeunna néwak éta sapertos virus
    ULAH UNDUH !!!

    1.    Adrian cenahna

      Nya, ku plus sareng ios 8.1 parantos dianggo pikeun kuring tanpa noél nanaon ...

      1.    Adrian cenahna

        Tangtosna, antipirus dina PC anjeun parantos néwak éta salaku virus.
        Ayeuna anjeun bangun tina trolling.

  10.   Daniel cenahna

    WhatsApp mangrupikeun éra, singgetna, éta lirénkeun ngagunakeun sadayana, mudah-mudahan urang sadayana nganggo telegram (versi PC, dukungan, pembaruan ...) sareng hilap yén WhatsApp masihan béja interaktif ... kabeneran upami anjeun nempatkeun saham tombol dina reel (tapi kuring henteu nyangka éta ...)

  11.   Alexis cenahna

    Nya, béta ieu parantos dianggo pikeun kuring dina iphone 6 plus sareng ios 8.1

  12.   eureun cenahna

    Éta ogé dianggo pikeun kuring tanpa ngarobih tanggal sareng dina iphone plus ku 8.1

  13.   sitanglo cenahna

    Kuring henteu terang kumaha aranjeunna ngalakukeun tapi leres éta jalan, dipasang dina iphone 6 kalayan ios 8.1 netepkeun tanggal 20 Séptémber

  14.   David Velez cenahna

    Kuring undeur langsung ti safari dina halaman http://www.pgyer.com/WhatsAppBeta
    WhatsApp kedah kabuka di tukang. Hiji-hijina hal éta henteu nyalin dina iCloud. Kuring tumaros dina iPhone 6 kalayan 8.1

  15.   Nacho cenahna

    Dianggo sacara sampurna dina iPhone 6 sareng IOS 8.1 tanpa ngarobih tanggal atanapi anu sapertos dina béta sateuacanna !!!

  16.   Anders cenahna

    Béta nyéépkeun seueur batréna?

  17.   aeaceli cenahna

    Halo..!!

  18.   Carlos cenahna

    Kuring ogé parantos perhatoskeun konsumsi batré anu tinggi kumargi kuring parantos masang béta ... Hiji-hijina hal anu matak pikahariwangeun kuring nyaéta béta ieu ditipu sareng gaduh sababaraha jenis perangkat lunak jahat ... Naha aya anu terang yén béta ieu sah?!

  19.   NiRiCa cenahna

    Hal whatsapp sigana éra pikeun kuring! Teu adaptasi, teu aya bewara interaktif, jst. NGÉRAKEUN

  20.   Alex cenahna

    Nya, ku 6 plus sareng ios8.1 éta henteu tiasa dianggo pikeun kuring, kuring masihan pikeun diunduh teu nanaon. Kuring parantos reboot, abdi gaduh whatsapp dina pesawat 2n tapi teu nanaon ... Aya ideu? Abdi gering teu ngagaduhan resolusi anu pas.

    Gracias!

  21.   Jose Antonio cenahna

    Nya, ku iPhone 6 plus, ios 8.1, jalan sampurna, anjeun kedah ngaleungitkeun wasap ti tukang upami henteu jalan

  22.   Mario Gonzalez cenahna

    Kuring parantos analisa éta ku panghalang virus AppStore sareng halaman PGYER.COM TEU NGANDUNG MALWARE janten nikmati dinten ieu aranjeunna unggah build 11 (2.11.14.224) sareng éta bakal saé pisan dina Iphone 6 abdi tina 4,7, salam ti Chile Maipu