WhatsApp diénggalan sareng setélan privasi

Naon anu énggal dina WhatsApp

Aplikasi olahtalatah instan anu populer di kalangan pangguna smartphone, WhatsApp, parantos diénggalan pikeun ios pikeun Vérsi 2.11.8. Kabaruan utama pembaruan ieu ngeunaan anu énggal setélan privasi pikeun pangguna, ngamungkinkeun nyumputkeun waktos terakhir kali urang sambungkeun, poto profil sareng statusna. Pilihan ieu tiasa sayogi kanggo sadayana, ngan ukur pikeun kontak kami atanapi sareng pilihan privasi maksimum anu teu saurang ogé anu tiasa ningali aranjeunna.

Fitur anu dipénta pisan ku seueur pangguna anu hoyong tiasa ngendalikeun privasi akun WhatsApp sareng tiasa milih saha anu ayeuna tiasa ningali inpormasi kami ngeunaan pilihan ieu. Pikeun ngaksés setélan privasi anyar ieu sareng ngonpigurasikeunana sesuai karep urang, urang kedah buka Setélan> Akun> Privasi. Salaku tambahan, versi anyar aplikasi ieu kalebet wallpaper énggal pikeun paguneman urang sareng sapérangan perbaikan bug pikeun langkung stabilitas.

Sedengkeun pikeun fondos de pantalla Tina paguneman, aplikasi WhatsApp ayeuna ngamungkinkeun sawangan dana sateuacan dilarapkeun pikeun tiasa mariksa kumaha rupana, bahkan urang tiasa ngagésérkeun ramo dina layar pikeun tiasa ngalirasi antara latar tanpa kedah milih hiji-hiji . Aranjeunna ogé parantos nambihan pilihan pikeun pangaluyuan jero pikeun kasang tukang ieu sami sareng épék paralax anu dianggo ios 7.

Pembaruan ieu parantos ditampi kamari ku pangguna platform Android sareng éta diarepkeun yén éta bakal ditampi henteu lami pikeun pangguna ios anu nganggo WhatsApp dina iPhone na. Sugan ieu pangaturan privasi anyar parantos direncanakeun saatos di mésér platform ku FacebookAplikasi sanés anu bersaing sareng jasa ieu sapertos Telegram parantos ngamungkinkeun setting ieu henteu nunjukkeun koneksi terakhir anu urang damel sahingga tiasa ngahindaran spionase liwat aplikasi.

Salaku panasaran ikon aplikasi parantos robih héjo héjo pikeun adaptasi sareng héjo anyar anu dianggo ku Apple pikeun ikon Telepon, Waktos sareng Pesen ios 7. Sugan ieu mangrupikeun pembaruan anu sateuacanna fungsionalitas telepon sora anu diarep-arep anu urang enggal raoskeun ku WhatsApp.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

25 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Martin Romero cenahna

    Saé kanggo WhatsApp tapi kami tetep ngagaduhan "Pencét kanggo inpo kontak" anu ngaganggu éta pesen anu nekat, pikeun ningali naha aranjeunna ngahapus sakaligus.

    1.    Claudia cenahna

      Éta ogé ngajantenkeun kuring asa-asa, tapi ngajantenkeun kuring panasaran naha nembongan nalika muka sababaraha kontak sareng sanés anu sanés. Dupi aya anu terang?

  2.   Biruang Yahudi cenahna

    Henteu kunanaon. Hal "Pencét kanggo inpo kontak" matak pikahoyongeun. Atanapi kami bodo sareng henteu tiasa ngakses inpormasi tanpa pesen sakedik

  3.   Pablo cenahna

    Naon bedana dulur sareng kontak kuring? Upami kuring angkat ka Kontak sareng ningali sadaya kontak kuring, jelas yén jalma anu henteu masang WhatsApp moal tiasa ningali inpo kuring, leres?

    1.    Juan cenahna

      Sarerea ngarujuk ka saha anu ngagaduhan anjeun dina daptar kontakna, henteu janten masalah upami anjeun TEU ngagaduhan éta
      Maksudna, DULUR nyaéta naon waé
      Kontak kuring ngan ukur kontak anu anjeun gaduh ogé dina agenda anjeun anu ningali, Hungkul éta

      1.    Pablo cenahna

        Sampurna, hatur nuhun kana klarifikasi!

  4.   dibakar cenahna

    Pikeun anu henteu kersa ngantosan sareng jailbreak aya Tweak WhatsApp LSeen TimeStamp ti repo BigBoss, salam

    1.    Juan cenahna

      Tapi tweak éta ngagaduhan tapi, nalika anjeun nyerat sareng aplikasi anu nyambung pesenna dugi ka aranjeunna tapi henteu nempatkeun nami anjeun, ngan jumlahna bakal muncul sanaos aranjeunna ngagaduhan anjeun dina agenda.
      Kuring pikir yén ku update whatsapp ieu bakal ningkat pisan pikeun tweak

      1.    dibakar cenahna

        Upami anjeun nempatkeun éta sareng kuring parantos dipariksa, kuring gaduh dua iPhone sareng kadang kuring kedah ngintunkeun inpo tina hiji telepon ka telepon anu sanés sareng upami nami na kaluar, kecuali upami anjeun henteu nambihan salaku kontak, dina hiji kuring ngagaduhan ios 6.0.1 sareng dina iOS 6.1.3 .XNUMX anu sanés

  5.   Alex cenahna

    Dinten ieu perkawis pembaruan, whatsapp heula teras facebook sareng ayeuna youtube.

  6.   Alejandro cenahna

    Abdi parantos béak whatsapp !! Perbarui sareng ayeuna kuring henteu tiasa nganggo whatsapp !!

    1.    Pablo cenahna

      telegram 😉

  7.   Jose cenahna

    "Aplikasi sanés anu bersaing sareng layanan ieu sapertos Telegram parantos ngamungkinkeun konfigurasi ieu henteu nunjukkeun koneksi terakhir" Éta henteu leres dina Telegram pikeun Iphone anjeun moal tiasa nyumputkeun waktos sambungan terakhir….

  8.   Kibalin cenahna

    Kuring nempatkeun status sasaha sareng tetep nempatkeun éta online, naha aya anu terang kumaha nyumputkeunana?

  9.   David cenahna

    Kuring nempatkeun status sasaha sareng aranjeunna teras-terasan ningali poto kuring, yén kuring online sareng kadang sambungan terakhir kuring. Éta henteu jalan.

  10.   Raver cenahna

    Hal anu sami kajadian ka kuring, kuring nempatkeun status kontak kuring, poto ogé sareng saha-saha anu terakhir sareng telepon anu sanés anu kuring henteu gaduh dina kontak kit, anjeun ningali sadayana kecuali waktos sambungan

    1.    Geresvi cenahna

      Kuring gaduh iphone sareng galaxy s2 sareng dina hiji kuring henteu ngagaduhan kontak anu sanés sareng hal anu sami kajadian ka kuring, kuring nempatkeun dina poto profil «kontak kuring» sareng dina status «kontak kuring» sareng poto sareng statusna teraskeun pikeun némbongan

  11.   Raver cenahna

    Kit = xD kuring

  12.   macu02 cenahna

    Nalika kuring muka obrolan panganyarna nempatkeun legenda anu nyambungkeun sareng dugi anu sami henteu kajantenan Abdi teu tiasa ngirim pesen, ieu tiasa disababkeun ku konfigurasi?

  13.   Mar cenahna

    Halo! Kuring parantos gaduh patarosan sababaraha dinten, pikeun ningali naha éta ngan ukur kajantenan kuring sareng upami aya anu tiasa ngabantosan kuring ...: Kuring parantos ngonfigurasi setélan privasi kuring sahingga ngan ukur kontak kuring anu tiasa ningali poto kuring sareng waktos terakhir kuring online (janten kuring ngagaduhan baca, ieu ngarujuk kana kontak kuring dina daptar telepon kuring) ogé, kontak anu aranjeunna gaduh kuring diantara kontakna sareng anu kuring TEU gaduh di antara kuring, ya éta aranjeunna tiasa ningali poto sareng koneksi terakhir! Kuring parantos parios deui sareng 3 jalma anu sanés. Nyatana, kuring parantos mareuman aksés ka Wath'sapp kana kontak kuring (kuring henteu terang naha éta aya hubunganana sareng éta, tapi ngan ukur pikeun parios éta ...) sareng aranjeunna tetep ningali kuring 🙁
    Naha kuring sono kana naon? Atanapi mangrupikeun masalah khusus tina aplikasi kuring ..?
    Kuring kedah nambihan yén kontak ieu anu teras-terasan ningali kuring aya dina buku telepon kuring bari, tapi éta kuring dihapus, sateuacan parobihan privasi Wath'sapp janten "kontak kuring", konci na tiasa aya, tapi kuring peryogi leyuran, Abdi henteu hoyong aranjeunna ningali deui, tapi kuring ogé henteu hoyong ngahalangan ..! hehehehehe mugia kuring parantos ngajelaskeun diri 🙂 Hatur nuhun.

  14.   Mar cenahna

    Kibalin, status online anjeun moal disumputkeun, ngan ukur ti jalma-jalma anu anjeun blok.

  15.   Saingan Marlon cenahna

    Abdi hoyong nga-update iPhone

  16.   Saingan Marlon cenahna

    Abdi hoyong ngapdet setélan kaamanan kuring

  17.   Gambar placeholder Andrea Campos cenahna

    Naha aranjeunna nembongan "pencét contact info" dina obrolan whatsapp kuring?

  18.   Gambar placeholder Andrea Campos cenahna

    Kusabab naon anu whatsapp abdi diénggalan?