WhatsApp diénggalan ku novelty anu unik sareng henteu kapake

Logo Whatsapp

Anjeun muka App Store rutin, pikeun ningali jenis pembaruan anu ngantosan anjeun upami anjeun henteu aktip sacara otomatis diaktipkeun, anjeun ningali ikon héjo anu dalit pisan sareng «Pembaruan» di sisi katuhu, anjeun ngiceup pikeun mastikeun yén éta leres sareng éta, WhatsApp Inc. parantos mutuskeun nawiskeun kami pembaruan pikeun aplikasi olahtalatah instan paling terkenal di dunya. Ayeuna nyaéta nalika urang kedah pencét «Warta» kanggo ngantosan daptar panjang koréksi sareng fungsi-fungsi énggal anu leungit tina WhatsApp sareng urang mendakan téks anu hoyong ngical kami fungsi énggal anu disebat «Featured message», sakedap urang napas lega kusabab éta sanés bug-fix khusus, tapi urang sadar éta pembaruan 49,7 MB anu ditawarkeun ku WhatsApp ka kami sigana henteu kapaké.

Pembaruan WhatsApp anu énggal ieu ngamungkinkeun kami nyimpen serangkaian pesen anu disorot pikeun tiasa mendakanana kalayan gampang, Ieu kumaha aranjeunna ngawartosan ka kami tina WhatsApp:

whatsapp-update

Pesen anu dibéntangan: Pencét panjang kana pesen pikeun nandaan salaku pesen anu dibéntangan ku ngarah gampang dina engkéna. Pesen anu dibéntangan muncul dina kontak atanapi inpormasi kelompok dina unggal obrolan sareng ogé di bagianna nyalira dina hasil pamilarian.

Kukituna, sigana kaasup kalebet berita kanggo ios 9 sapertos réspon gancang atanapi dukungan pikeun 3D Touch of the iPhones anu anyar ogé henteu pikaresepeun ogé sakumaha anu disarankeun sapertos pesen anu diulas. Ayeuna urang tiasa nyimpen (salami urang henteu ngahapus paguneman ...) pesen-pesen anu dipikaresep ku urang ku alesan naon waé, ogé tautanana, anu bakal nyegah urang nganggo notepad dina sababaraha hal, sareng sakedik deui. WhatsApp sakali deui mutuskeun pamer sareng pembaruan "pinuh ku berita" nyésakeun urang ku madu dina lambey urang dina nyanghareupan perbaikan anu nyata sareng diperyogikeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

19 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Garza cenahna

    Di sagigireun Gunana .. Teu jalan

  2.   Ertavarez (@Ertavarez) cenahna

    Ikon Arsip Anyar nalika anjeun ngageser paguneman ka kénca, sareng Henteu Dibaca nalika anjeun geser ka katuhu.

    1.    Miguel Hernandez cenahna

      Hai Ertavarez, leres.

  3.   Agus cenahna

    Anjeun bakal ngawartosan naon anu dilakukeun ku Apple sareng whatsapp ...
    «Apple sakali deui mutuskeun pamer….»

  4.   Lizz11 cenahna

    Ayeuna upami aya anu nyerat langkung ti hiji pesen dina grup atanapi dina obrolan pribadi, aranjeunna dikelompokkeun sareng nami na henteu némbongan pisan.

  5.   Gonzalo cenahna

    Hahaha persis naon anu kajantenan kuring! Aranjeunna yakin anu nenjo réaksi kuring

  6.   Ies cenahna

    Apel ieu ...!

    1.    Miguel Hernandez cenahna

      Hai Ies. WhatsApp sanés milik Apple.

      1.    Talion cenahna

        Saur anjeunna anjeunna nyarioskeun pikeun alinea ieu berita "Apple sakali deui mutuskeun pamer sareng pembaruan" pinuh ku warta "nyésakeun urang sareng madu dina lambey urang nyanghareupan paningkatan anu nyata sareng diperyogikeun"

      2.    ceremé cenahna

        Kami terang tapi sigana anu henteu mendakan nyaéta anjeun. Maca tulisan anjeun pikeun ningali naha anjeun ningali éta.

  7.   Indung anjeun cenahna

    kajadian tiasa didamel ... nyerat sapertos "Kuring bakal ningali dimana waé énjing" sareng anjeun tiasa nyiptakeun acara. hal anu cenah ditambihan.

    Pembaruan ieu bakal nyababkeun urang langkung seueur berita dina sababaraha dinten ku jarak jauh sapertos anu parantos dilakukeun ku aranjeunna nelepon.

  8.   Trako cenahna

    Tulisan anu hébat Kuring henteu ngartos kumaha jalma sapertos domba teras-terasan nganggo WhatsApp nalika aya aplikasi sapertos telegram anu masihan sarébu péngkolan sareng kaget anjeun unggal pembaruan

  9.   Yandel cenahna

    Duh waktos kuring ngamutahirkeunana, ayeuna aplikasi ditutup

  10.   Ernesto cenahna

    "Kabaruan" anu sanés nyaéta tétéla diénggalan kanggo ios 9 kumargi preview na teu katingali hideung nalika aplikasi dibuka, salian ti antar muka énggal nalika anjeun geser ka belah katuhu pikeun maca / teu kabaca, novelty anu anjeun tiasa jieun kajadian tina obrolan anu sami sareng anu terakhir nyaéta ayeuna anjeun tiasa ngarobih nada anu béda pikeun unggal kontak (kuring henteu terang naha éta parantos aya sateuacanna)

  11.   johnattan02 cenahna

    Nalika kuring balik deui ka vérsi anu sateuacana, kuring masangna tapi nalika kuring nyobian milari sajarah éta masihan kasalahan sareng henteu ngantep kuring lulus, kuring kedah neraskeun nganggo Tweak Online Notify kuring sareng kalayan vérsi anu anyar éta henteu dianggo. abdi, kuring peryogi pisan, naon anu anjeun nyarankeun, abdi ngantosan anjeun Naha aranjeunna ngamutahirkeun atanapi naha kuring nyobian masang WhatsApp versi sateuacanna?

    1.    johnattan02 cenahna

      Éta dipasang tapi henteu ngantep anjeun milarian sajarah covnersations, ngan upami ngagunakeunana salaku énggal sareng kuring henteu hoyong kaleungitan nanaon, kuring kedah tetep nganggo éta sareng ngantosan OnlineNotify pikeun ngapdet

  12.   johnattan02 cenahna

    Éta ngamungkinkeun anjeun pikeun ningali saha anu nyambungkeun, anu nyerat ka anjeun, anu dipegatkeun sareng seueur deui fungsi tanpa kedah aya di jero WhatsApp atanapi milari kontak anu khusus, éta anu penting ngeunaan OnlineNotify sareng kuring hariwang ngajantenkeun kompak tapi mimitina kuring bakal nyobian naon anu dicarioskeun ku Bobby Dilon pikeun ningali naha éta hasil.

  13.   David cenahna

    Naha éta kajantenan ka anjeun yén nalika résin nutup teras-terasan? Upami kuring henteu masang deui, éta moal jalan ...

  14.   Eduardo cenahna

    Hal anu sami kajadian ka kuring kalayan onlinenotify, uninstall vérsi anu anyar sareng masang 2.12.6 anu saencana sareng anu hébat. Sanaon kuring kaleungitan sadaya paguneman henteu janten masalah, kuring parantos diaktipkeun = D