WhatsApp diénggalan sareng teras ngadopsi fungsi Instagram 

WhatsApp parantos robih pisan kumargi janten bagian ti perusahaan anu ngatur Facebook, kami henteu ragu ngeunaan éta. Sami-sami dina sababaraha waktos urang kritis pisan kana sikep ieu, parantos waktuna nyebarkeun jasa.

Nanging, sapertos ampir sadayana anu disentuh ku Facebook. Aplikasi "ngagaduhan" fitur anu seuseueurna pangguna henteu peryogi atanapi anggo. Nanging, WhatsApp masih ditangtukeun yén statusna kasohor sapertos Instagram, sareng pikeun ieu parantos mutuskeun pikeun nambihan stiker anyar.

Pembaruan éta nyayogikeun sakedik berita dina tingkat kinerja, pikeun nganggur, janten diharepkeun yén masalah kinerja konstan anu urang alami ti saprak datangna ios 11 bakal tetep. Nanging, stiker énggal anu parantos ditambihan ieu bakal ngamungkinkeun urang masang gambar sareng inpormasi sacara real time bentuk jam analog, jam digital sareng ogé desain lokasi nyalira dimana urang mendakan nalika urang badé nambihan (sapertos desain khusus Madrid, Barcelona ... jsb Instagram).

Stiker ieu umumna disalahkeun pikeun kasuksésan Instagram sareng carita na. Nanging, jalma-jalma WhatsApp tetep henteu nembus jero teuing di masarakat, sareng henteu masalah kumaha aranjeunna nyobian ngalegaan ciri-cirina, WhatsApp utamina dianggo ngobrol. Fitur-fitur anyar ieu ditambihan ka pamuter terpadu pikeun pidéo YouTube tanpa lirén ngobrol. Tapi kami henteu hilap detil anu sanés, sareng waktosna dina kelompok kami ogé ngagaduhan alat pamilarian pikeun tiasa gancang milih pangguna dina inpormasi anu sami.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.