WhatsApp backtracks kalayan nampi kabijakan privasi

WhatsApp

Dina waktos ayeuna, blokir akun sareng panggunaan aplikasi dibolaykeun pikeun sadayana anu henteu nampi kabijakan privasi aplikasi éta. Jadina aplikasi olahtalatah WhatsApp nembé ngumumkeun yén moal perlu nampi kaayaan privasi anyar ieu.

Batas waktuna pikeun nampi kaayaan aplikasi réngsé Sabtu payun, 15 Méi, tapi tungtungna sigana éta para pangguna anu nolak nampi kaayaan WhatsApp anu énggal moal ngalaman jinis watesan di anggo, sahenteuna pikeun ayeuna.

Kami henteu ragu yén sababaraha hal bakal robih ti ayeuna

Panolakan jutaan pangguna tina panawaran ieu pikeun nampi kaayaan énggal anu ditetepkeun dina cara imperatif nimbulkeun seueur pikagumbiraeun dina Internét komo dina média tradisional. Pasti WhatsApp bakal tungtungna ngalakukeun léngkah ieu gancang atanapi engké sareng maksa pangguna nampi kaayaan na pikeun nganggo aplikasi ieu, tapi ayeuna kanggo ayeuna sadayana parantos lirén.

Leres éta leres pangguna milik Uni Éropa ditutupan ku hukum panyalindungan data, sakumna dunya kedah nampi kaayaan WhatsApp dina 15 Méi kanggo neraskeun ngagunakeun panerapanana. Dina hal henteu nampi kaayaan ieu, perusahaan negeskeun yén éta bakal ngawatesan panggunaan pikeun sacara éksklusif nampi pesen-pesen sareng sakedik deui ... Akhirna, ieu parantos lirén sareng ditampa na moal diperyogikeun kanggo waktos ayeuna.

Di sisi anu sanésna, kami henteu terang naon anu bakal kajadian ka jalma anu parantos nampi kaayaan pamakean ieu, sanaos leres yén pasti moal aya anu balik sareng WhatsApp (Facebook) bakal ngagunakeun data ieu sakahayangna ogé aranjeunna mastikeun di The Next Web.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.