Pungsi WhatsApp anyar anu urang sadayana ngarepkeun sumping

WhatsApp

WhatsApp diteruskeun kalayan laju pembaruan sareng fitur anyar anu ngajantenkeun aplikasi éta alternatif anu paling pikaresepeun dina pasar aplikasi olahtalatah. Ayeuna anjeun tiasa ngantunkeun grup, milih saha anu ningali anjeun online, sareng meungpeuk layar dina WhatsApp. Tambihan anu bakal ningkatkeun privasi anjeun sareng interaksi anjeun sareng aplikasi.

Sadaya fungsi ieu bakal mimiti nyebarkeun laun-laun diantara pangguna ios salami bulan Agustus ieu. Kamungkinan sababaraha pungsi ieu henteu sayogi dina alat anjeun, ku kituna kami nyarankeun yén anjeun ngabalikan deui aplikasi atanapi teras ngantosan, sabab panyebaranna bakal staggered.

  • Ninggalkeun grup sepi: Jalma bakal tiasa ninggalkeun grup sacara pribadi, tanpa kudu ngabéjaan ka sadaya pamilon. Ayeuna tinimbang ngabéjaan sakabéh grup dina kaluar, ngan admins bakal dibere beja.
  • Pilih saha anu tiasa ningali nalika anjeun online: Ningali nalika babaturan atanapi kulawarga online ngabantosan urang ngarasa nyambung ka batur, tapi urang sadayana gaduh waktos nalika urang hoyong pariksa WhatsApp urang sacara pribadi. Pikeun waktos-waktos anjeun hoyong ngajaga ayana online anjeun pribadi, ayeuna aya kamampuan pikeun milih saha anu tiasa sareng henteu tiasa ningali nalika anjeun online.
  • Blokir layar pikeun pesen anu disetél pikeun ditingali sakali: Fitur tina talatah disetel ka ditempo sakali geus cara pohara populér pikeun babagi poto atawa video nu Anjeun teu hoyong disimpen permanén. Ayeuna, WhatsApp bakal ngaktifkeun pungsi ngahalangan néwak dina jinis pesen ieu pikeun nambihan lapisan panyalindungan tambahan.

Pilihan terakhir ieu pikeun ngahalangan Potret layar masih dina pamekaran dina sajumlah leutik pangguna anu dipilih, ku kituna éta tiasa dibawa ka Séptémber.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.