WhatsApp lirén damel di iPhone 4S sareng ngahapus dukungan kanggo ios 9

WhatsApp tina Facebook

Aplikasi olahtalatah instan tara kaunggulan (atanapi sahenteuna, ampir), parantos diénggalan minggu ieu sareng nyayogikeun berita goréng pikeun pangguna anu ngagaduhan terminal anu langkung lami: éta moal dianggo deui dina terminal-terminal éta. Vérsi pangénggalna lirénkeun ios 9, sajauhyén pangguna anu ngagaduhan iPhone 4S, moal tiasa nganggo aplikasi dina vérsi ieu.Pembaruan aplikasi anyar, 2.21.50 kanggo iPhone, ayeuna sayogi di App Store. Sanaos henteu nunjukkeun éta dina katerangan, aplikasi peryogi ios 10 atanapi saluhureuna pikeun tiasa ngagunakeun éta. Kusabab iPhone 4S henteu tiasa diénggalan ka iOS10 kusabab kabijakan obsolescence Apple, para pangguna anu ngagaduhan alat ieu moal tiasa nganggo aplikasi anu nganggo vérsi engké ti 2.21.50 (inklusif).

dina barang énggal diterbitkeun ku perusahaan éta sorangan dina halaman wéb na ngajelaskeun Syarat anu diperyogikeun pikeun alat pikeun aplikasi anu dipasang:

Pikeun ngagunakeun WhatsApp, alat-alat anu dirojong ieu disarankeun:

  • Telepon nganggo vérsi Android OS 4.0.3 sareng versi anu langkung anyar
  • Telepon anu nganggo ios 10 sareng versi anu langkung anyar
  • Sababaraha model telepon nganggo sistem operasi KaiOS 2.5.1 atanapi vérsi anu langkung engké, kalebet alat JioPhone sareng JioPhone 2

Terakhir waktos aplikasi diénggalan kanggo ngirangan kasaluyuan sareng alat sanés, éta dina Pébruari 2020 nalika dukungan pikeun ios 8 dihapus sareng pangguna anu nganggo iPhone 4, ngalaman masalah anu sami sareng anu dianggo ku pangguna iPhone 4S ayeuna.

Upami anjeun salah sahiji pangguna anu kapangaruhan, anjeun meureun resep ngekspor sadaya obrolan ka aplikasi anyar salaku Telegram (anu masihan anjeun pilihan parantos asli dina aplikasi) atanapi ka awan anjeun supados henteu kaleungitan aranjeunna.

Di sisi anu sanésna, pembaruan WhatsApp kalebet, numutkeun kateranganana, sapertos kieu:

  • Presentasi tina pesen samentawis
  • Milarian stiker kalayan téks atanapi emojis
  • Anyar fondos de pantalla

Najan kitu, berita ieu parantos ngalebetkeun vérsi anu sateuacanna janten kami ngartos yén pembaruan parantos ngumbar sababaraha bug na fokus kana nyoplokkeun dukungan pikeun modél iPhone anu henteu ngadukung ios 10. Warta goréng yén, sanaos sadayana, urang bakal tetep hirup sakumaha waktosna ngalir ka alat sanés.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.