WhatsApp mimiti nyebarkeun sistem multi-alat na

Ieu, parantos sareng sigana mangrupikeun salah sahiji pikasieuneun WhatsApp, henteu ngagaduhan sistem multi-alat sapertos anu dilakukeun Telegram atanapi Facebook Messenger, ngamungkinkeun anjeun nikmati jasa olahtalatah dimana waé tanpa telepon anjeun diperbudak. Ayeuna tungtungna sigana sadayana bakal robih.

WhatsApp mimiti ngagulung jasa multi-alat na pikeun pangguna anu tungtungna bakal tiasa nganggo platform olahtalatah tanpa nyambung teleponna. Ieu mangrupikeun salah sahiji fitur anu paling diantisipasi ku sadaya pangguna sacara umum.

Kanggo ayeuna, éta ngan ukur aya pikeun pangguna WhatsApp WhatsApp, sanaos diperkirakeun dugi ka sadaya pangguna dina sababaraha dinten ka payun. Intina, operasi na idéntik sareng Web WhatsApp sareng sesa aplikasi bakal ngajalankeun dina cara anu sami. Fitur ieu dina fase béta anu ditampi utamina ku pangguna Android, sanaos kami ngartos yén éta bakal dikintunkeun ka sadaya Sistem Operasi tanpa dibédakeun nalika diluncurkeun janten resmi.

Nanging, sistem ngagaduhan watesan anu tangtu sapertos anjeun moal tiasa nyetél obrolan dina platform anu tangtu, gabung sareng grup atanapi ningali lokasi sacara langsung. Kanggo ayeuna, naon hakékatna nyaéta nyonto pesen. Kanggo ayeuna, ngan ukur opat alat anu tiasa disambungkeun dina waktos anu sami sareng katergantungan dina telepon sélulér ngaleungit lengkep.

Upami anjeun ngagaduhan WhatsApp Béta, angkat ka bagian ngahubungkeun alat sareng tombol "Versi Béta pikeun sagala rupa alat" bakal muncul, dina hal ieu anjeun tiasa ngalanggan béta sareng operasi bakal otomatis dina sadaya sési anu numbu ka akun anjeun, leres, anjeun kedah nyeken deui kode QR dina sadayana. Samentawis éta, dina iPhone News kami bakal tetep nyobian masihan anjeun tutorial ngeunaan éta, tetep ditunggu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.