WhatsApp nampi pembaruan anu hadé, ieu berita na

WhatsApp-2

Jalma-jalma ti WhatsApp ti saprak dipésér ku Facebook nempatkeun aki-aki, sareng ku cara naon. Taun ka tukang ieu aranjeunna parantos masihan kami tambihan pilihan sareng pembaruan anu henteu pernah katingali sateuacanna ku tim WhatsApp Inc, anu terakhir sababaraha menit ka pengker. Pembaruan ieu nyayogikeun serangkaian berita anu pikaresepeun, anu seueur pangguna ampir nangis, dianggap dasar sareng anu pastina seueur aplikasi olahtalatah instan tina persaingan parantos kalebetkeun. Kami nyarios naon berita ngeunaan pembaruan WhatsApp.

Urang tiasa ngamimitian ku anu munggaran berita, setting béja khusus pikeun masing-masing obrolan, henteu paduli naha éta individual atanapi dina grup, urang tiasa Ngajempékeun paguneman. Salaku tambahan, upami urang ngageserkeun jari ka katuhu ti ménu umum di luhur obrolan, urang tiasa milih antara nyirian salaku anu tos dibaca atanapi anu teu kabaca. pikeun paguneman naon waé, anu bakal nyingkahan diskusi anu teu aya tungtungna anu nyababkeun salaku akibat tina fungsi bagja biru.

Kabaru anu sanésna nyaéta urang tungtungna tiasa nyimpen pidéo dina cadangan WhatsApp kami, fungsi anu saacanna teu aya, kumargi salinan cadangan obrolan ngan ukur ngamungkinkeun nyimpen paguneman sareng poto na. Fungsi ieu tiasa diaktipkeun tina Setélan> Obrolan sareng telepon> Salin obrolan. Di sisi anu sanésna, dukungan sareng VoiceOver parantos ditingkatkeun pikeun ngamungkinkeun pangalaman anu langkung cair sareng stabil. Aranjeunna ogé nyampurnakeun sistem pikeun ngabagi kontak tina aplikasi kontak, ogé lokasi langsung tina aplikasi Apple Maps. Di sisi anu sanésna urang gaduh fungsi anu ditunggu-tunggu anu ngamungkinkeun urang nyimpen data nalika nelepon via WhatsAppSanaos tetep kedah ditingali kumaha ieu bakal mangaruhan sistem nelepon WhatsApp anu parantos kakurangan.

whatsapp-iPhone-6

Sedengkeun pikeun fungsi antar muka, urang moal deui kedah pencét tombol «happy»beban langkung pesen«, Kusabab aranjeunna bakal dimuat sacara otomatis, anu bakal ngajantenkeun langkung gampang pikeun nganapigasi antawisna dina paguneman panjang. Bagian éditan poto sareng pidéo ogé parantos ngalaman facelift sareng gambar leutik pikeun lokasi anu dibagikeun parantos digedékeun. Entong ragu pikeun ngapdet versi WhatsApp ieu, anjeun moal kuciwa. Nanging, Kami masih henteu terang nanaon tentang Wéb WhatsApp, anu sigana jauh pisan, teu kakantun masalah réspon gancang dina béwara yén aranjeunna nolak nerapkeun kusabab alesan anu teu dikenal.

Kami ogé ngantosan terang naha palaksanaan anyar ieu bakal mangaruhan kinerja aplikasi dina iPhone sareng utamina upami konsumsi batré naék. Sanaos kitu, pembaruan utama diarepkeun ngan langkung ti sabulan ku datangna ios 9, tapi ku ieu ti WhatsApp anjeun henteu kantos terang, janten urang henteu kedah heran mendakan yén aranjeunna henteu nampilkeun pembaruan énggal salami genep bulan deui.

Naon Anyar dina Vérsi 2.12.5

• Setélan béwara khusus sareng tiiseun aya dina unggal obrolan
• Ayeuna anjeun tiasa ngalebetkeun pidéo dina cadangan anjeun. Buka Setélan> Obrolan sareng telepon> Salin obrolan
• Cirian obrolan salaku teu acan kabaca atanapi sakumaha anu parantos dibaca (gesek ti kénca ka katuhu dina layar Obrolan)
• Perbaikan dina pangrojong VoiceOver
• Bagikeun kontak tina aplikasi Kontak sareng bagikeun lokasi langsung ti Apple Maps ka WhatsApp
• Turunkeun panggunaan data anu dianggo nalika nelepon WhatsApp dina Setélan> Obrolan sareng telepon
• Nalika ngotéktak obrolan anu pesen sateuacanna dimuat sacara otomatis
• prosés anu langkung saé pikeun motong poto sareng pidéo
• Pesen sareng lokasi ngandung gambar leutik pikeun peta anu langkung ageung


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

38 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Ing Maximo Daniel De Los Santos cenahna

    Anjeun nampi ampir sadayana tapi sanés hiji kanggo réspon gancang.

    1.    Mauri Cardenas cenahna

      Éta hartosna éta bakal sayogi ku iOS9 euy

    2.    Oliver Garcia cenahna

      Kanggo aplikasi pihak katilu anjeun moal tiasa dugi ka ios 9 saur kuring

    3.    Hector Villanueva cenahna

      Tiasa jailbroken

    4.    Ing Maximo Daniel De Los Santos cenahna

      Leres c tiasa jailbreak tapi éta henteu aman.

    5.    Ing Maximo Daniel De Los Santos cenahna

      Kuring gaduh béta 4 ios 9 mugia. Upami éta mendesak, éta aplikasi anu paling kuring anggo.

  2.   Marc cenahna

    Hahaha naha kuring lucu "Pembaruan ageung" leres?
    Nalika éta disingkronkeun pikeun PC, hapé sareng tablet "hayu atuh terang" éta mangrupikeun "Pembaruan anu hébat" sareng sapertos nyarios sareng kontak tanpa masihan telepon ... nganggo "alias" atanapi "landihan" saderhana
    Kuring moal ngomean naon-naon sabab kuring ngan ukur mupus sareng éta mangrupikeun hal anu paling saé anu kuring laksanakeun.

    Kuring henteu terang kunaon anjeun penting pisan pikeun aplikasi sapertos kieu ... ngan kusabab langkung seueur anu ngagaduhan éta, éta henteu hartosna éta anu pangsaéna ...

    Salam.

    1.    Miguel Hernandez cenahna

      Hai Marc, ieu pasti update hébat. Éta aplikasi henteu pikaresepeun anjeun sapertos anu sanés mangrupikeun hal anu sanés.

      Éta dibéré pentingna anu pantes, sabab éta mangrupikeun aplikasi anu sok di Top 3 gratis di App Store sareng anu paling seueur dianggo sadidinten. Urang kedah obyektif, sareng upami jalma nuturkeun éta, éta mangrupikeun berita.

      Kami parantos ngalaksanakeun artikel anu henteu kaetung muji aplikasi anu bersaing. Aranjeunna sadayana ngagaduhan pro sareng kontra.

      Salam sareng hatur nuhun parantos maca.

  3.   Matutevip cenahna

    Kami tetep henteu tiasa ngaréspon pesen tina layar anu dikonci atanapi tina aplikasi anu sanés. Pecah endog naon.

  4.   nurdiansyah (@nurdiansyah) cenahna

    Dimana iMessage ieu langkung saé, upami henteu, Telegram mangrupikeun aplikasi méwah.

    1.    Net1884 cenahna

      telegram henteu kunanaon salami aranjeunna henteu ngirim gif -_-

  5.   Paulo cenahna

    Bales gancang masih leungit, tina béwara sapertos iMessage.

  6.   Ricky garcia cenahna

    Sareng apel nonton atanapi namina

  7.   Rizzles cenahna

    Aplikasi na saé pisan. Aranjeunna kedah nambihan telepon pidéo kana éta telepon.

  8.   Mateo cenahna

    Éta pisan anu digulung ku arloji sareng teu aya kasus sialan kuring badé masihan akhir Séptémber ieu sareng upami kuring henteu ngajual éta tanpa éta sia-sia

  9.   Sergio Blacutt Crooker cenahna

    Kami masih henteu terang nanaon tentang Wéb WhatsApp .., kanggo iraha..¡ ¡¡¡

    1.    Marco Octavio Sánchez Uribe cenahna

      Naon maksad anjeun? Kuring sok nganggo WhatsApp dina pangkonan kuring

    2.    Sergio Blacutt Crooker cenahna

      Sesuai sareng iPhone…?

    3.    Sergio Blacutt Crooker cenahna

      hatur nuhun

  10.   Koswara cenahna

    éta henteu kabuka dina iphone kuring kalayan update ieu

  11.   Alex Gutierrez cenahna

    Sareng kanggo arloji, kanggo iraha ???

  12.   Juan Mateo García Ramírez cenahna

    Sareng teu aya nada khusus ...

    1.    Gambar placeholder Marcelo Carrera cenahna

      Éta tiasa!! Abdi parantos tiasa ngalakukeun éta !!!

  13.   Fernelis Ranger Agramonte Filpo cenahna

    Kumaha anjeun nganggo whatsapp dina Watch?

    1.    Alex Gutierrez cenahna

      Nya, nganggo paréntah sora sapertos anu anjeun lakukeun ku imassege janten anjeun henteu kedah ngaluarkeun iPhone pikeun ngajawab kumaha jalanna garis? dina Apple Watch

  14.   Elpaci cenahna

    Kanggo arloji kuring masih henteu ningali éta. Ku jalan kitu, kuring parantos gaduhna salami 3 minggu sareng kuring parantos hasil ngaleungitkeunana. Kuring ngagaleuh kanggo anu raos pikeun produk Apple sareng éta leres-leres nguciwakeun kuring sapertos anu sanés. Salain ti tiupan anu dibutuhkeun sareng layar na corétan (Apple watch sport)

  15.   Pepe cenahna

    Dina blog ieu sadayana panulis anu nyerat nyerat nyerat "di luhur sadayana" salah. Purun dipisahkeun.

  16.   EGarOv cenahna

    Nyaan kuciwa, nanaon ngeunaan Apple Watch ... Henteu aya anu "anyar" anu Telegram parantos lami teu ngalakukeun, teu kakantun yén Telegram parantos tiasa dianggo ti Apple Watch ... Iraha masarakat bakal ngartos yén WhatsApp henteu malah ngahontal ankles ka Telegram ...

  17.   Mauricio D. Gonzalez Garcia cenahna

    Henteu diragukeun JB tuang paréntah ka WhatsApp kalayan ngarobih réspon gancang, bahkan para pangembang bajoang pikeun mod éta

  18.   Mauricio D. Gonzalez Garcia cenahna

    Henteu diragukeun JB tuang paréntah ka WhatsApp kalayan ngarobih réspon gancang, bahkan para pangembang bajoang pikeun mod éta

  19.   Chriss cenahna

    Hal anu ngiringan paguneman sakumaha anu dibaca henteu ngajantenkeun tikét henteu janten biru, janten ngalereskeun kasalahan éta!

  20.   Yakub cenahna

    Sateuacan nalika rerencangan parantos nutup aplikasi sareng ngirim anjeunna pesen, kuring bakal terang yén aranjeunna henteu ngahontal anjeunna, padahal kanyataanna aranjeunna, éta hartosna "✔️". Tapi ku pembaruan ieu, sanaos aplikasi WA réréncangan kuring ditutup, kuring parantos ningali pembaruan anu hadé

  21.   jl3507 cenahna

    Cik sareng Ibu_

    Telegram sareng Telegram. Kuring ngarti yén aya jalma di Was, kuring resep yén aranjeunna neraskeun didinya sareng henteu angkat ka Tel anu luar biasa pikeun pribadi sareng propésional. Ieu janten éfisién, aman sareng multiplatform anu luar biasa.

    Ayeuna kanggo warna rasa.

    Salam

  22.   m4ndr4k3 cenahna

    Jalma-jalma urang anu ayeuna ngahapus obrolan SANGAT beurat ...

  23.   Richard cenahna

    PEMBARU BESAR ?? Dimana ?? ha ha ha ha ha ha

    Telegram aya sababaraha taun ti WhatsApp. Goréng teuing WhatsApp henteu sumping engké ...

  24.   Alberto Cordoba Carmona cenahna

    Seueur berita tapi konsumsi batréna henteu ngalereskeun (kuring gaduh Iphone5) Hayu aranjeunna diajar tina Telegram

  25.   erplansha cenahna

    Naon tweak anu aya di cydia pikeun réspon gancang tina whatsapp?