WhatsApp nampi pembaruan anu penting

Whatsapp-kagagalan

Kami parantos mayunan ieu mangbulan-bulan sareng tungtungna éta kajantenan. Pembaruan WhatsApp parantos dugi di tengah jembatan Andalusia sareng nyababkeun seueur urang dina tonggong anu salah, tapi kami tetep mutahir pikeun nawiskeun anjeun masing-masing berita, ku WhatsApp éta henteu tiasa kirang, kejutan pikeun mimiti bangkit, pembaruan Anjeunna sumping dinten ayeuna tabuh tujuh énjing. Ampir sadaya beja anu parantos urang carioskeun tiheula parantos pasti, anu mésér WhatsApp ku Facebook ngajantenkeun kami mayunan anu paling parah, tapi teu aya anu tiasa janten jauh tina bebeneran, WhatsApp aya dina sababaraha update anu ngajantenkeun urang bagja pisan.

Ka César naon milik César, sareng éta akhir-akhir ieu WhatsApp nyulam éta ku apdet. Kami moal nyarios yén éta parantos ngiringan persaingan, sapertos Telegram atanapi Facebook Messenger, tapi, urang tiasa nyarios yén aki-aki na bakal langkung kauninga dina hal berita, Ieu mangrupikeun anu terakhir anu kami mendakan dina WhatsApp:

  • Desain ningkat pikeun browsing di poto sareng pidéo, anu ku urang teu acan katingali, jujur, kasarna katingalina persis sami.
  • Bagikeun video sareng poto tina aplikasi sanés sapertos Dropbox sareng Google Drive
  • Latar anyar sareng warna padet pikeun obrolan.
  • Kamungkinan ngazum gede dina pidéo.

Fitur sapertos kamampuan ngabagi file sigana masih henteu sayogi, urang kedah tetep ngantosan pembaruan salajengna, sanaos akhir-akhir ieu lumangsung kalayan langkung teras-terasan ti sateuacan. Pastina Facebook parantos nempatkeun batréna kana WhatsApp INC, anu badé nyarioskeun ka kami. Hapunten henteu tiasa nawiskeun langkung seueur inpormasi, kami bakal ngamutahirkeun tulisan kalayan kamungkinan warta anu disumputkeun, tapi sigana aranjeunna tetep di dieu, urang kedah teraskeun ngantosan globalisasi sareng pembukaan WhatsApp dina aspek file.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

32 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   gadungan cenahna

    Wooow… ..

  2.   Malaikat Fuentes cenahna

    Ati-ati, pembaruanna henteu tiasa dianggo dina iPhone kalayan jalibreak. Entong update

    1.    Gambar placeholder Manu Espinosa Alvarez cenahna

      Abdi ngagaduhan jailbreak dina iPhone 6S abdi, sareng pembaruan tiasa dianggo ...

      1.    edgar altamirano cenahna

        Kumaha anjeun parantos ngalaksanakeun jailbreak iPhone 6s? Naon ios anjeun gaduh?

  3.   eliseo cenahna

    Langkung sami, pembaruan sampah anu teu leungit.

  4.   Dani cenahna

    Kuring henteu ngagaduhan jailbreak sareng éta tetep dina "ngaoptimalkeun 100%" dina iphone4 (lami sareng lami) kuring

    1.    Rafaelll cenahna

      Sapertos kuring, naha anjeun sanggup méréskeunana?

  5.   9Beres cenahna

    tanpa muka paguneman anjeun tiasa ningali naha aranjeunna parantos maca atanapi henteu.
    saeutik demi saeutik urang bakal perhatoskeun langkung seueur perbaikan.

    1.    Spanyol Katilu cenahna

      Dupi anjeun ngajelaskeun langkung saé? Kuring masih teu tiasa ngapdét kumargi kuring salah data

  6.   SERTX cenahna

    pesen 100 dina hiji bunderan sareng di handapeunana nyatakeun NGAPASKEUN WHATSAPP janten peryogi 20 menit, naon anu kuring tiasa laksanakeun?

    1.    Sandra cenahna

      Sareng naon anu anjeun lakukeun pikeun lebet? Éta moal ngantep kuring, éta masih 100% ngaoptimalkeun whatsapp

  7.   SERTX cenahna

    SOLUCIANADO TÉH DIRIJEUK SORENG (30 MENIT KEMBANG) Hatur nuhun kana kasabaran anjeun

  8.   Álvaro cenahna

    Kuring parantos nganyarkeun (kasalahan) sareng ayeuna tibatan kéngingkeun nami kanggo unggal kontak, kuring kénging nami landihan ... Kuring parantos milarian sareng teu mendakan pilihan anu ngamungkinkeun kuring ngarobahna. Naha aya anu terang naon-naon?

  9.   Manuel cenahna

    sareng kami masih teu ngagaduhan aplikasi pikeun arloji apel, "aranjeunna nuju nampi aki-aki," saur anjeunna….

  10.   Dani cenahna

    update penting? Punten ... kedah serius nalika medarkeun, anjeun bakal kaleungitan pamaca ... sahenteuna upami anjeun nganggo judul sensasional anjeun kedah ngembangkeun éta dina kontén.

    Pembaruan anu penting nyaéta yén aya parobahan anu radikal dina operasi atanapi direngsekeun bug kritis.
    Sadayana anu kakeunaan dina tulisan tiasa dianggap sakedik paningkatan atanapi tambihan, tapi anu penting kuring sakedik ningali.

    "Pastina Facebook parantos nempatkeun batréna kana WhatsApp INC, anu badé nyarios ka kami." ... upami tibatan Facebook éta parantos dibeli ku perusahaan anu gaduh reputasi anu meragukan, maka frasa éta bakal masuk akal, tapi upami urang ngémutan yén Facebook mangrupikeun salah sahiji anu paling kuat sareng anu kuring henteu pikir aranjeunna ngagaduhan aya pikeun ngalakukeun hal-hal anu salah, hal anu normal nyaéta anu ngurus produk anu anjeun énggal dipésér. Sugan di whatsapp di Amérika Serikat henteu langkung dominan, tapi di dunya sanésna, kuring henteu nganggap yén dina rencana jangka pondok na anjeunna ngantepkeun anjeunna maot di kantor di lantai lima.

    Ieu mangrupikeun kritik anu konstruktif, kuring ngarepkeun éta ngabantosan éditor pikeun muhasabah naon anu dimaksud, panulis.

  11.   Pablo cenahna

    Anu masihan anjeunna kasalahan nalika muka, yén aranjeunna lirén pisan, éta hasil pikeun kuring

    1.    Jean michael rodriguez cenahna

      Nuhun Pablo, éta tiasa dianggo pikeun kuring. Mudah-mudahan aranjeunna ngamutahirkeun tweak éta geuwat.

  12.   Adrian cenahna

    Bos! Tingali contona dina kelompok naon waé. Upami anjeun muka poto anjeun bakal ningali yén éta katingalina di handap sapertos dina gulungan iPhone, sapertos jinis sawangan pikeun digeser, sigana mah éta téh anyar. Pelukan anu hébat!

  13.   Sebastian cenahna

    Naon pembaruan. ngazum pidéo -_-
    tempat latar warna hiji -_-
    tingali poto sareng video na sakumaha gulungan -_-

  14.   jcurrix cenahna

    Kalayan tweak WhatsApp henteu jalan, uninstall WhatsApp ++ sareng balikeun deui damel

  15.   IV  N (@ ivancg95) cenahna

    Sakumaha "eliseo" nyarios pembaruan sampah anu sanés. Kuring nambahan yén ku sababaraha berita (sareng henteu penting pisan), aranjeunna bakal nyandak kasempetan pikeun nyumputkeun pembaruan di hareupna tanpa peringatan, sapertos anu dilakukeun ku nelepon.

  16.   Alex cenahna

    Éta ogé nempatkeun langkung seueur ménu pikeun 3D touch

  17.   Cecilia cenahna

    Héi anu di dinya ! Abdi gaduh telepon 5c sareng parantos »ngaoptimalkeun 11%« salami 100 jam. (Abdi parantos
    Anjeunna tumaros sababaraha kali sareng aya.
    Saha anu terang kumaha kuring tiasa Ngungkulanana?
    Naha éta kedah dipiceun sareng dipasang deui? Hatur nuhun !

  18.   Xavier cenahna

    pembaruan henteu dianggo pikeun kuring éta tetep dioptimalkeun sareng teu aya anu sanés, naon anu kuring tiasa laksanakeun?

  19.   Ivan cenahna

    Tweak anu henteu ngantep kuring muka nyaéta Stalky, éta tiasa dianggo sampurna sareng Whatsapp ++ sareng qrc ... iphone5s .. salam

  20.   Assier cenahna

    Anyar ogé nyaéta "cék dobel" nembongan dina ménu obrolan, kalayan pilihan pikeun ningali éta dina warna biru nalika pesenna parantos dibaca, boh dina kelompok atanapi dina obrolan pribadi.

  21.   IV  N (@ ivancg95) cenahna

    Anu anyar ogé aya dina obrolan. Ayeuna pangguna anu parantos kami nempatkeun landihan bakal némbongan ieu tibatan namina.

  22.   enya cenahna

    Abdi ngantosan sadidinten pikeun dipasang sareng ayeuna beku, naha kuring kedah dicabut? Punten jawab. Abdi gaduh IPhone 4.

  23.   Danel cenahna

    Naha aya anu perhatoskeun tombol-tombol énggal aranjeunna nambihan kana 3D Touch?

    Tétéla henteu xD

  24.   Ivan cenahna

    Tinggal di 100% Ngoptimalkeun Kuring gaduh iPhone 5, batur ngagaduhan. Aya solusina?

    1.    ceremé cenahna

      ANJEU SAHAJA NGALENGKEUN, SÉJÉNNA NANGTUNGKEUN JEUNG KURING, KITU IPHONE 5 JAJAK LEUWIH JEUNG 12 HRS JADI.

      1.    Ivan cenahna

        Kumaha upami Paco, kuring henteu acan ngumbar na teu mendakan nanaon, ngan jalma anu dina kaayaan anu sami kami 🙁