WhatsApp ngaktipkeun énkripsi cadangan anjeun

WhatsApp parantos ngamungkinkeun anjeun énkripsi cadangan anjeun dina iCloud

WhatsApp parantos ngamimitian ngaluncurkeun salah sahiji berita anu paling diantisipasi: énkripsi tungtung-ka-tungtung dina cadangan anu disimpen dina iCloud. Di momen ukur di Béta, sareng sanés pikeun sadayana, kami nunjukkeun kumaha jalanna.

Upami ngan sababaraha minggu ka pengker aplikasi olahpesen anu dipiboga ku Facebook ngaluncurkeun enkripsi tungtung-to-tungtung dina pesen anu dikirim sareng ditampi, ayeuna datang deui hal anyar anu diumumkeun tiheula: énkripsi cadangan anu disimpen dina iCloud. Ku cara kieu, sareng salaku aplikasi nyalira ngawartosan urang nalika ngaktipkeun pungsionalitas anyar ieu, moal aya anu tiasa ningali pesen urang dina cadangan anu urang simpen dina awan Apple, sanés Apple nyalira sanés WhatsApp.

Setélan énkripsi cadangan WhatsApp

Pilihan anyar ieu parantos dileupaskeun pikeun sababaraha pangguna versi Béta tina WhatsApp pikeun ios, sareng dipiharep éta bakal énggal-énggal aya dina vérsi umum anu bakal sayogi pikeun sadayana. Konfigurasi na dilumangsungkeun tina jero setting aplikasi sorangan, dina bagian "Obrolan> Cadangan". Nembongan item énggal "End-to-end backup" anu bakal ditandaan salaku "No" sacara standar, sareng nalika diaktipkeun éta bakal nyandak urang kana sababaraha layar konfigurasi ku sababaraha léngkah anu saderhana pisan. Dasarna anu kedah urang lakukeun nyaéta nyiptakeun konci anu bakal diperyogikeun pikeun ngaunduh cadangan éta nalika urang ngonpigurasikeun aplikasi dina alat anyar atanapi saatos urang dihapus. Upami urang kaleungitan konci éta, moal aya anu tiasa ngabantosan kami nyandak salinan cadangan kami, janten ati-ati sareng jaga aman.

Émut yén cadangan anu dilakukeun ku WhatsApp dina iCloud Éta bébas tina salinan anu ogé dilakukeun ku iPhone urang dina awan Apple. Upami anjeun hoyong ngahémat rohangan dina méga, langkung saé mupus WhatsApp tina salinan iPhone sareng nyéépkeun ngan ukur cadangan anu dilakukeun ku aplikasi sacara mandiri. Ku cara ieu anjeun henteu ngan ukur bakal kéngingkeun rohangan anu langkung seueur dina iCloud, tapi anjeun ogé bakal ngagaduhan kaamanan anu langkung ageung yén privasi paguneman anjeun dijamin.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.