WhatsApp sacara progresif ngaktipkeun telepon pidio tina dugi ka 8 pangguna

WhatsApp

Salami dinten-dinten ieu pentingna komunikasi sareng kulawarga, babaturan sareng batur, ngarah urang nganggo pidéo langkung ti kantos sareng sacara logis salah sahiji aplikasi anu paling dianggo dina pandemi coronavirus ieu anu mangaruhan jutaan jalma nyaéta Telepon video WhatsApp. Sababaraha minggu ka pengker kami ningali sakedik tutorial ngeunaan kumaha nelepon video ieu kalayan dugi ka opat urang dina waktos anu sami sareng ningali kasuksésan fungsi ieu ayeuna mimiti ngaktipkeun pungsi pikeun dalapan pangguna sakaligus.

Palaksanaan progresif ngeunaan novelty ieu

Wates anyar dugi ka dalapan jalma dina telepon video anu sami henteu ngahontal sadaya pangguna ku cara masif. Éta ngan ukur ngahontal pangguna anu gaduh vérsi béta dipasang janten sanés hal anu resmi dugi ka kami nampi apdet akhir aplikasi. Pilihan ieu tiasa langkung sakedik atanapi tiasa dugi sababaraha jam, urang henteu terang ieu.

Hal anu saé ngeunaan ngagunakeun jinis telepon vidéo ieu nyaéta gampang pikeun sadaya pangguna pikeun ngagaduhan smartphone anu dipibanda, salaku tambahan jalma biasa ngagunakeun WhatsApp janten teu hésé pikeun anjeun mendakan pilihan nélépon pidéo. Di sisi anu sanésna, upami ku opat jalma éta tiasa rada kacau pikeun ngobrol, sareng dalapan éta bakal langkung sakedik upami teu aya organisasi alit teras aya masalah layar smartphone urang sareng éta nyaéta ku opat kuadrat anjeun parantos tiasa ningali jandéla alit kusabab ngabagi ieu kana dalapan atanapi nyarios ka anjeun ... Bisi naon éta mangrupikeun warta anu saé pikeun anu henteu tiasa nganggo FaceTime anu pikeun urang langkung saé dina kualitas audio sareng pidéo.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.