WhatsApp pikeun ios nampi béta umum tina dukungan multi-alat

IOS WhatsApp rojongan multi-alat

WhatsApp terus janten aplikasi olahtalatah anu paling sering dianggo di dunya. Ayeuna urang bisa disebutkeun yen eta milik Meta, pausahaan anyar dijieun pikeun ngumpulkeun konglomerat jasa tina Mark Zuckerberg. Pikeun sababaraha bulan ayeuna Kasaluyuan WhatsApp sareng dukungan multi-alat nuju diuji. Nyaéta, pikeun tiasa nganggo aplikasi dina alat anu béda tanpa kedah nyambung ka telepon utama urang. Sababaraha jam ka tukang, pilihan béta éta janten béta umum dina ios sareng sadayana tiasa ngaksés éta kalawan sababaraha léngkah basajan nu urang ngabejaan Anjeun handap.

Miluan béta umum tina dukungan multi-alat WhatsApp dina ios ayeuna

Nalika alat anjeun dipasangkeun, telepon anjeun moal kedah tetep nyambung pikeun ngagunakeun WahtsApp dina wéb, desktop atanapi versi Portal. Nepi ka 4 alat tambahan sareng 1 telepon tiasa dianggo dina waktos anu sami.

Pikeun aksés ka béta publik pangrojong multi-alat ngan boga versi panganyarna tina WhatsApp pikeun ios. Sakali di jero aplikasi, urang ngaksés Setélan, teras 'Alat numbu'. Sakali di jero, urang tiasa ningali alat mana anu parantos ngaksés akun kami ngalangkungan WhatsApp Web. Tapi, tab anyar geus mucunghul: «Vérsi Béta pikeun sagala rupa alat». Urang asupkeun teras klik «Join the beta version».

WhatsApp PiP Ngambang Player
Tulisan anu aya hubunganana:
WhatsApp ngaluncurkeun desain énggal pikeun pamuter ngambang dina versi béta na

Lamun urang ngakses ka versi beta Urang tiasa ngaksés WhatsApp tina alat naon waé tanpa gaduh telepon utama urang dihurungkeun atanapi dihubungkeun ka jaringan Wi-Fi anu sami. Nyaéta, urang tiasa log in kana Mac atanapi Windows urang upami urang hilap telepon di bumi, contona.

Tapi, masih aya pungsi WhatsApp intrinsik anu henteu sayogi dina alat anu ditambihan saatos ngagabung kana béta umum. Pilihan ieu nyaéta:

  • Anjeun moal tiasa ngosongkeun atanapi ngahapus obrolan dina alat anu dipasangkeun upami alat utami anjeun nyaéta iPhone.
  • Anjeun moal tiasa ngirim pesen atanapi nelepon kontak anu nganggo versi WhatsApp anu luntur pisan dina teleponna.
  • Anjeun moal tiasa nganggo tablet.
  • Anjeun moal tiasa ningali lokasi sacara real-time dina alat anu disapasangkeun.
  • Anjeun moal tiasa ngadamel atanapi ningali daptar siaran dina alat anu disapasangkeun.

Urang bakal ningali iraha pilihan sacara resmi sumping sareng cara WhatsApp dianggo pikeun ngahontal sinkronisasi antara sadaya alat, nyiptakeun pangalaman lengkep dina sadaya alat.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   abeluko cenahna

    Kuring parantos nganggo sistem ieu langkung ti sabulan sareng kaleresan éta méwah, hiji-hijina hal anu nalika muka WhatsApp dina komputer nyandak sakedik langkung lami tibatan normal, éta ngan ukur nunjukkeun pesen terakhir anu dikirim ka kontak, nyaéta. tiasa konsultasi dinten-dinten panungtung, atanapi sajumlah x pesen, kuring henteu acan ngamimitian ningali naha éta mangrupikeun hiji atanapi kaayaan anu sanés anu ngamungkinkeun anjeun ningali langkung seueur atanapi sakedik pesen, béta ayeuna henteu ngantep anjeun jangkar pesen, teraskeun tanpa janten tiasa nganggo komputer pikeun nyebarkeun nagara, tapi pikeun sadayana anu sanés, anjeun henteu gaduh pesen konstan yén sélulérna offline, éta kalayan batré anu lemah, panon naon, anu terakhir kuring bakal tetep, sabab éta tiasa ngabantosan. ka Waktos pikeun ngecas telepon supados anjeun henteu kehabisan batré.