WhatsApp tés cara anyar pikeun gancang aksés kana stiker

Jasa olahpesen parantos janten dinten urang ka dinten. Sedengkeun telegram Éta terus naék kana popularitas fungsina kalayan langsung ngaluncurkeun panggilan vidéo na dina gaya propésional anu murni, WhatsApp terus ngembangkeun fungsi dina betas na. Sareng yén betas tina WhatsApp versi anyar ngungkabkeun seueur fungsi anu sigana bakal katingali dina waktos payun, sanaos leres seueur anu tetep aya di sisi jalan. Dina béta panungtung urang tiasa ningali saran stiker, bentuk tina gancang aksés stiker anu aya hubunganana sareng kecap, sakumaha dina ios anu ngahubungkeun kecap-kecap sareng emoji dina keyboard.

WhatsApp tiasa nyungkeun stiker ngalangkungan kecap

Fungsina parantos dibaptis salaku saran stiker duanana internal sareng dina halaman wéb khusus pikeun nganalisis ieu betas WABetaInfo. Kaayaan fungsi ayeuna nyaéta yén éta masih dina pamekaran sareng bakal ngahontal ios sareng Android sakumaha anu tiasa ditingali dina kode tina versi anu béda pikeun sistem operasi anu dimaksud.

Tulisan anu aya hubunganana:
Istilah pikeun nampi istilah WhatsApp parantos réngsé. Naha anjeun badé neraskeun nganggo aplikasi ieu?

Saran stiker tiasa dianggo dina cara anu sami sareng kumaha cocogkeun emoji sareng kecap dina keyboard ios. Stiker gaduh metadata di jero anu ngamungkinkeun dikaitkeun sareng kecap. Cara panggampangna pikeun ngartos éta nyaéta ku conto. Bayangkeun yén urang ngagaduhan stiker anu ngurilingan perasaan "sedih." Pas urang nyerat kecap "kasedih", ikon stiker anu aya di beulah katuhu bakal robih sahingga urang tiasa langsung ngaksés stiker anu aya hubunganana sareng kecap anu kami tulis, dina hal ieu "kasedihan" sareng ngan jalma-jalma anu cocog sareng milarian anu bakal ditingalikeun.

Urang tiasa parios operasina sakedap dina video di luhur garis ieu. Nanging aya watesan: Dina waktos ayeuna stiker pihak katilu henteu tiasa dianggo sareng alat ieu. Nyaéta, sadaya anu urang jalankeun di luar ékosistem WhatsApp henteu cocog sareng fungsi ieu, sahenteuna dina béta anu urang carioskeun. Nanging, sumber internal aplikasi mastikeun yén aranjeunna damel pikeun tiasa ngahijikeun éta gancang-gancang pikeun ios sareng Android komo pikeun tiasa ngaitkeun, engké, emoji sareng stiker, nyandak léngkah langkung jauh dina cara ngabagi ieu eusi dina paguneman urang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.