WhatsMac, klien WhatsApp dina Mac anjeun

WhatsApp-2

WhatsApp parantos janten bagian tina kahirupan urang sacara praktis, urang moal tiasa nyawad. Masalahna nyaéta palaksanaan multiplatform na dimana para pangembang merhatoskeun sakedik atanapi henteu merhatoskeun, jujur, aranjeunna henteu merhatoskeun sacara umum kana aplikasi éta, tapi aya éta. Dinten ieu kami bakal ngawartosan anjeun kumaha cara ngaunduh klien WhatsApp pikeun Mac anjeun sahingga tiasa ngaraosan paguneman karesep anjeun sareng réréncangan sareng kulawarga nalika anjeun damel atanapi ngalaksanakeun tugas naon waé dina Mac anjeun.

Aplikasi asli pikeun Mac anu urang tiasa nganggo profil WhatsApp urang parantos lami dipénta, ayeuna urang bakal gaduh WhatsMac, anu nyandak WhatsApp sareng nganteur ka Mac kami dina bentuk aplikasi, dirancang kalayan saé (nyatana , mirip pisan sareng iMessage) sareng tiasa dianggo kalayan hadé.  Kalayan WhatsMac kami tiasa ngirim sareng nampi sadaya pesen kami supados kami henteu ngalih antar alat upami hoyong ngobrol. Tanpa ragu, éta bakal ngahemat urang seueur waktos sareng usaha.

WhatsMac

Langkung ti aplikasi asli, urang kedah nyebatkeun yén WhatsMac dasarna mangrupakeun cara sanés pikeun ngagunakeun panganteur wéb WhatsApp, janten urang kedah ngalakukeun léngkah-léngkah sateuacana pikeun nyingkronkeun iPhone sareng sérver, hanjakalna ieu moal ngahemat batré sapertos anu urang siga. JEUNGIeu ogé ngandung harti yén pikeun ayeuna teu aya jasa pikeun pangguna anu teu ngagaduhan Jailbreak dina iPhone na kusabab éta henteu tiasa ngaktipkeun Wéb WhatsApp, anu kanggo ayeuna henteu sayogi kanggo ios ku cara "sah", hanjakalna, sakali deui kasiksa ku pamali WhatsApp.

Pikeun ngaunduh, buka halaman WhatsMac dina GitHub. Kami henteu ragu yén "aplikasi" ieu bakal gampang pikeun seueur, kanyataanna urang sadayana ngantosan tiasa nganggo sacara bébas pas WhatsApp mutuskeun ngapdet aplikasi pikeun ngamungkinkeun urang nganggo jasa "tambalan" WhatsApp Web na , anu ayeuna sareng alesan urang teu ngartos urang moal tiasa resep.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   ka. Rosemary cenahna

    Nyaéta, upami kuring ngartos leres, upami anjeun henteu ngagaduhan Jailbreak, éta henteu tiasa dianggo pikeun kami?
    Nya, antosan ...

  2.   Jimmy iMac cenahna

    gumbira ku jailbreak kuring, éta jalan hébat, anjeun kedah ngagosok éta sabab éta henteu ninggalkeun salinan na témpél.

  3.   gamerproshopsteven cenahna

    Kumaha cara dipasangna?

  4.   gamerproshopsteven cenahna

    * masang », punten.
    Sakali diunduh, file .zip henteu nyandak .dmg atanapi readme anu nunjukkeun kumaha dipasangna.

  5.   gamerproshopsteven cenahna

    direngsekeun. Kuring henteu weruh naha ngabuka zip .zip ogé ngaleupaskeun zip .app.