Widget almenak sareng Bar Ramalan gratis kanggo waktos terbatas

ramalan-bar-widget-kalénder

Biasana dina iPhone Aktualidad biasana urang ngawartosan anjeun ngeunaan aplikasi atanapi kaulinan anu pikeun waktos anu terbatas sayogi pikeun diunduh gratis. Tapi henteu ngan ukur tina aplikasi atanapi gim hirup lalaki (atanapi awéwé) langsung, tapi urang ogé tiasa mendakan widget pikeun ngaropea pusat béwara kami sahingga tiasa ngakses inpormasi anu sababaraha aplikasi tiasa nunjukkeun ka kami. Dinten ieu kami nuju nyarioskeun Kalender Widget sareng Bar Prakiraan, dua widget anu tiasa urang ngaropea pusat béwara kami kalayan inpormasi ngeunaan kalénder sareng cuaca. Duanana Éta sayogi kanggo diunduh gratis pikeun waktos terbatas.

Kalender Widget ngamungkinkeun urang ngadamel téma anu béda-béda numutkeun kahoyong atanapi karesep urang. Di hiji sisi kami mendakan téma standar sistem, tapi urang ogé tiasa milih téma hideung atanapi bodas. Salaku tambahan, dina pilihan konfigurasi, urang tiasa netepkeun yén Senén mangrupikeun dinten mimiti saminggu, yén format tanggal 24 jam. Kami ogé tiasa netepkeun kalénder mana anu hoyong dipidangkeun ngalangkungan widget ieu, sahingga urang ngan ukur tiasa ngatur éta kanggo nunjukkeun ulang taun, kalénder kulawarga urang atanapi ngan ukur kalénder damel. Sakumaha anjeun tiasa tingali, pilihan kustomisasi ngamungkinkeun urang pikeun ngaluyukeunana kana kabutuhan urang. Widget Kalénder gaduh harga biasa 0,99 euro.

Kalender Widget (Tautan AppStore)
Widget almenak2,29 €

Di sisi anu sanésna kami mendakan widget Ramalan Bar, widget anu ngawartosan ngeunaan ramalan cuaca sacara langsung ngalangkungan aplikasi atanapi ngalangkungan widget anu hadé di pusat béwara. Bar ramalan gaduh harga biasa 3,99 euro tapi urang tiasa mendakannana kanggo waktos terbatas pikeun gratis ngalangkungan tautan anu anjeun bakal mendakan di akhir tulisan. Bar Ramalan ngamungkinkeun kami nyiptakeun ringkesan cuaca anu dipersonalisasi pikeun terang perkiraan cuaca numutkeun karesep urang. Éta cocog sareng Apple Watch, iPhone, iPad sareng iPod touch.

Bar Ramalan - Cuaca + Radar (Tautan AppStore)
Bar Ramalan - Cuaca + Radarbebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.