Widget Data, kendalikeun pengeluaran data anjeun ti Pusat Notifikasi

Data-Widget

iOS 8 henteu nyandak iPhone sareng iPads kami hal-hal anu saacanna ngan ukur dikhususkeun pikeun urang anu Jailbreak, sapertos widget. Sareng nalika urang nyarioskeun ngeunaan widget, salah sahiji anu paling seueur dipilarian nyaéta tepat anu nunjukkeun kumaha konsumsi data kami pikeun terang langkung seueur atanapi kirang nalika urang bakal ngotéktak laju keong. Ayeuna urang tiasa ngalakukeun ieu dina ios 8 sacara resmi berkat aplikasi anu sayogi di App Store anu disebat Widget Data.

Data-Widget-1

Aplikasi nawiskeun kami inpormasi grafis tina konsumsi kami, sareng bilah kamajuan anu maju numutkeun kumaha konsumsi data kami, sareng panah anu nunjukkeun dinten dina siklus tagihan dimana kami aya. Beuki caket palang sareng panah, langkung saé tingkat data urang bakal balik.. Nalika palang langkung sateuacanna tibatan panah, anu hanjakalna bakal janten hal anu biasa, éta hartosna yén tingkat data kami bakal béak langkung gancang tibatan sakuduna.

Pikeun ngonpigurasikeun aplikasi, anjeun ngan ukur kedah nunjukkeun jumlah data anu kalebet dina tingkat kami (2GB dina conto), dinten bulan dimana siklus tagihanana dimimitian (tanggal 18 dina conto) sareng jumlah data anu ayeuna dikonsumsi dina waktos ayeuna (1,4GB dina conto) sareng yén urang tiasa kéngingkeun ku konsultasi halaman wéb atanapi aplikasi mobile operator urang. Sakali kami parantos ngonpigurasikeun sadaya data ieu, grafik bakal muncul dina layar utama aplikasi, sareng ogé urang tiasa ngaktipkeun widget di pusat bewara urang, anu mangrupikeun anu leres-leres pikaresepeun ngeunaan aplikasi ieu.

Ogé, pikeun waktos anu kawates Data Widget gratis di App Store, anu ngemutan kagunaanna sareng éta ogé cocog sareng iPhone sareng iPad ngajantenkeun unduhan wajib pikeun saha waé anu ngagaduhan ios 8 dipasang dina alatna.

Pembaruan: pas dina waktos nerbitkeun tulisan, éta henteu gratis deui.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

7 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Alejandro cenahna

    Ngomentaran yén di Mexico, aplikasi Data Widget henteu aya di toko ap gratis, éta ngagaduhan harga $ 26.00

    Wasalam

    1.    Luis Padilla cenahna

      Mémang, ngan nalika medarkeun kuring parios deui sareng éta henteu gratis deui, éta ngan ukur sakedik.

  2.   Daniel cenahna

    Leres nalika nyebarkeun tulisan ????????? Tapi naon anu anjeun carioskeun upami kuring ningali kamari jam 1 énjing yén éta kamari bebas, sareng jam 1 énjing kamari éta henteu gratis deui, ieu 20 jam ka pengker.

    1.    Luis Padilla cenahna

      Naha anjeun leres-leres mikir yén kuring panginten gaduh minat nipu anjeun sapertos anu teu masuk akal sapertos kieu? Poé isuk ayeuna kuring ngamimitian nyiapkeun tulisan, dina aplikasi anu kuring anggo pikeun ngawartosan nyalira ngeunaan aplikasi sareng penjualan anu énggal, éta masih kadaptar salaku gratis. Nalika nyebarkeun tulisan éta, éta batur sapagawean anu ngabéjaan kuring sareng nalika kuring mariksa, kuring mayar deui.

      Hapunten anu lieur, tapi kuring parantos ngabenerkeun tulisan dina waktos kuring nyebarkeunana, teu aya sakedap menit. Pokokna, sarébu hampura pikeun kasalahan anu serius sapertos kitu sareng kuring nyungkeun hapunten ka saha waé anu panginten parantos ngaraheutkeun kapekaanana ku kagagalan ieu.

  3.   NAH cenahna

    Éta henteu saé pisan ...

  4.   Vicente Uribe cenahna

    Upami éta gratis kuring unduh sareng sadayana dina urutan gumantung kana waktos aranjeunna maca catetan sareng waktos lokal

  5.   Omar cenahna

    Kuring parantos ngaunduh sareng kuring hoyong terang naha éta persis ngukur data anu anjeun konsumsi?