WiFox, aplikasi pikeun ngendalikeun sadaya WiFis bandara

Wifi

Salah sahiji hal anu paling matak pikahariwangeun urang nalika urang indit ka nagara sanés nyaéta kamungkinan nyambungkeun kana Internét ngalangkungan WiFi, sareng masing-masing bandara masing-masing jaringan sareng tempat umum atanapi swasta dimana ngadamel koneksi, tapi éta henteu teras gratis atanapi nawiskeun aksés gampang kana kecap akses. Kalayan WiFox, masalah ieu réngsé berkat kolaborasi pangguna sareng proyék ambisius Anil Polat.

Saalam dunya

WiFox mangrupikeun proyék pikeun nyandak kana iPhone FoxnoMad, anu asal tina sagala rupa. Platform ieu mangrupikeun pangkalan data kolaborasi dimana pangguna ti sakumna dunya ngirimkeun kecap akses jaringan WiFi sadaya bandara, anu diolah ku Anil. Diantara kecap akses urang tiasa mendakan jaringan di daérah VIP, anu matak pikaresepeun pisan ngagunakeunana nalika urang henteu ngagaduhan aksés kana data atanapi roaming dipicu.

Polat mastikeun yén proyék FoxnoMad ayeuna ngaleuwihan 33% sinyalna di dunya nyarioskeun bandara, tokoh anu ningkat unggal dinten berkat kolaborasi pangguna. Jelas bandara-bandara ageung ngagaduhan paling jaringan anu sayogi, tapi jangkauanna lumayan matak janten, sabalikna, aya anu kolaborasi.

Ngawangkong ngeunaan aplikasi

WiFox mangrupikeun aplikasi saderhana, kalayan desain jelas improvable anu detilna henteu diurus, tapi anu sanésna bakal masihan urang dina waktos anu singget naon anu urang pilari: aksés kana jaringan. Éta nampilkeun kami peta dunya kalayan bandara anu katutup, bari sareng daptar gurat urang tiasa ngakses jaringan anu sanés, tiasa milarian sareng nyaring sacukupna. Penting pikeun dicatet yén WiFox ngamungkinkeun urang pikeun kolaborasi tina aplikasi éta sorangan, hiji hal anu urang sadayana kedah lakukeun unggal ngagaduhan aksés kana WiFi di bandara pikeun ngajaga ideu koléktif éta.

Aya seueur hal anu kedah ditingkatkeun, ti desain (sapanjang aplikasi) dugi ka kamungkinan nempatkeun jaringan atanapi bandara salaku paporit, tapi upami henteu aya alternatif anu langkung saé tangtos urang tiasa ngiringan naon anu aya. Sareng nalika leres yén biaya aplikasi henteu cocog sareng kaindahanana, tangtosna, jaringan anu pangpayunna ditutup anu ngamungkinkeun urang nyambung tiasa parantos ngajantenkeun dua euro anu urang kedah mayar kanggo éta.

Peunteun urang

réditor-marios

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.