Wiseplay diperbarui nambihan paningkatan penting

Nalika ngeunaan nonton tipi dina iPhone atanapi iPad, urang leres-leres seueur pisan pilihan anu sayogi upami urang henteu gaduh halaman wéb tina platform tipi anu béda, salami hak panyiaran ngamungkinkeun anjeun nyiarkeunana ngalangkungan internét, sabab pastina dina langkung ti hiji waktos poster anu bagja parantos muncul yén hak-hak program atanapi pilem sapertos kitu henteu ngamungkinkeun réproduksi na liwat halaman wéb. Dina Android aya seueur aplikasi anu sayogi pikeun ningali saluran umum sareng anu mayar (sacara logis di luar Google Play) Nanging, dina iOS, kusabab keterbatasan App Store, ampir teu mungkin pikeun ngalakukeunana, kecuali upami urang nganggo tina tina aplikasi Wiseplay.

Wiseplay dina aplikasi anu ngamungkinkeun urang maénkeun eusi pidéo ngalangkungan streaming Salami kami ngagaduhan tautan anu saluyu, kusabab aplikasi henteu nawiskeun kami sacara asli, maka éta tiasa ngalirkeun saringan App Store. Pikeun tiasa nampi saluran umum sareng anu mayar, anjeun kedah milarian internét pikeun daptar .m3u sareng .w3u anu ngamungkinkeun urang pikeun nambihan kana aplikasi pikeun mikaresep tipi di mana waé urang hoyong.

Wiseplay nembé nampi pembaruan énggal nambihan fitur-fitur anyar sareng ningkatkeun kinerja aplikasi sacara umum, aplikasi anu nawiskeun iklan urang, sayogi kanggo diunduh gratis, iklan anu tiasa urang ngaleungitkeun upami urang ngagaleuh mésér aplikasi anu hargana 3,99 euro.

Naon anu énggal dina Wiseplay 2.1.0

  • Layar navigasi parantos ningkat.
  • Pilihan parantos ditambihan anu ngamungkinkeun urang ningkatkeun penampilan pidéo na.
  • Kodeu aplikasi parantos dirobih sareng dioptimalkeun.
  • Unggal-unggal daptar anu urang tambihan diapdet kami bakal nampi apdet.
  • Impor daptar w3u sareng m3u ogé parantos ditingkatkeun.
  • Dukungan anyar pikeun pidéo VR.
  • Dukungan pikeun host video anyar.
  • Paramban wéb anu terintegrasi parantos ningkat.
  • Bug leutik anu dideteksi dina vérsi anu sateuacana parantos dilereskeun

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.