Wiseplay, sadaya saluran di dunya dina handphone anjeun [TUTORIAL]

wiseplay-ios

Sering kali, cara urang nonton TV dina alat ios urang janten matak pikaboseneun sareng teu tahan. Alesan anu kahiji nyaéta yén kalolobaan saluran maksa urang masang aplikasi dina alat kami nalika aranjeunna sadar yén kami ngaksés halaman wéb na tina browser sélulér. Masalah anu sanésna nyaéta aplikasi tipi anu ditawarkeun dina ios App Store miskin pisan kanggo seuseueurna. Nanging, sadayana ieu ngagaduhan solusi berkat Wiseplay, éta mangrupikeun aplikasi anu tiasa gampil janten pusat multimédia. Dina sababaraha léngkah anjeun bakal ngagaduhan sadaya saluran di dunya dina iPhone atanapi iPad anjeun, sareng kami bakal ngajelaskeun kumaha.

Hayu urang pancegahan heula, kami hoyong nunjukkeun tina iPhone News yén niat kami pikeun ngajarkeun anjeun pikeun nambihan daptar saluran terbuka, umum atanapi swasta, tapi éta henteu nawiskeun kontén na dina langganan pembayaran périodik. Naon anu urang hoyong sorotan ku ieu? Bahwa kami henteu ngadorong panggunaan haram média réproduksi multimedia ieu. Hatur nuhun ka Wiseplay urang tiasa ningali saluran sapertos Antena 3, TVE atanapi Tele 5Nanging, pangguna anu rajin ogé terang metode pikeun ningali saluran anu mayar atanapi eusi audiovisual anu diwatesan ku hak cipta, kami nyarankeun panggunaan pikeun nanggung jawab aplikasi éta.

Naon Wiseplay?

wiseplay-ios-3

Wiseplay mangrupikeun aplikasi anu ngamungkinkeun urang maénkeun saluran tipi sacara gratis, urang kedah nambihan alamat wébna ngalangkungan sistem daptar aplikasi. Wiseplay mangrupikeun proyek multiplatform, éta ngagaduhan aplikasi kanggo ios, pikeun macOS, kanggo Windows sareng AndroidÉta sababna seueur anu milih ngajantenkeun Wiseplay pusat multimédia na, sabab urang tiasa ngahijikeun hubungan urang sareng jinis eusi ieu ku ngagunakeun Wiseplay dina sadaya alat urang gancang sareng gampang. Salaku tambahan, panganteur na intuitif sareng cara urang nambihan kontén leres-leres gampang.

Anu leres-leres masihan hartos ka Wiseplay nyaéta komunitas pangguna, anu ngagaduhan masalah pikeun nyusun daptar kanal, ku cara ieu urang tiasa ningali seueur saluran anu dipikaresep di Wiseplay dina hiji daptar. Daptar ieu dibagikeun ku pangguna dina forum anu téma anu sami sareng urang tiasa sacara gampil nambihanana ngalangkungan URL atanapi ngalangkungan kode QR, urang ngan saukur kedah milari daptar anu kalebet eusi anu dipikaresep ku urang, atanapi usaha ngadamel daptar kami nyalira pikeun panggunaan pribadi.

Kumaha kuring kéngingkeun Wiseplay sareng kumaha jalanna?

Kami émut sakali deui yén kami aya dina hukum, ieu hartosna Wiseplay csasuai sareng standar Apple sahingga bebas janten sayogi di ios App Store, sareng kitu nya. Kantun urang angkat ka iOS App Store pikeun ngaunduh aplikasi resmi, éta henteu gampang. Aplikasi na gratis, tapi kalebet iklan, pikeun ngaleungitkeun sepenuhnya tina aplikasi éta urang kedah mésér versi "Premium", hal anu biasa, nanging, tina pangalaman kuring, kuring tiasa nyarios yén vérsi gratis bakal kabawa jauh, ngan ukur ngaluarkeun Pengumuman alit lima detik sateuacan émisi salah sahiji saluran anu parantos kami pilih.

Aplikasi na sayogi dina dua bahasa, Inggris sareng Spanyol. Kumaha carana upami kitu, urang nyanghareupan aplikasi anu universal pisan, nyaéta cocog sareng iPhone, iPad sareng iPod Touch. Ngeunaan kasaluyuan sareng asesoris, kami nekenkeun éta urang tiasa nyiarkeun eusi kami ngalangkungan AirPlay kalayan gampangsabab ngagunakeun pamuter ios asli. Di sisi anu sanésna, éta ogé kalebet tombol Chromecast nyalira di luhur, ieu ngandung hartos yén urang tiasa ngamanpaatkeun alat ieu anu kami pasihkeun ka anjeun ngan sababaraha dinten ka pengker dina saluran YouTube kami.

Kumaha carana nambihan daptar saluran ka Wiseplay sareng kumaha cara mendakanana

wiseplay-ios-2

Hal anu paling gampang nyaéta ngagunakeun mesin pencari upami anu kami pikahoyong nyaéta mendakan daptar Wiseplay. Daptar Wiseplay umumna aya dina URL kalayan tungtung «.w3u«, Nanging, urang ogé tiasa kéngingkeun daptar langsung tina« tautanPastebin«, Anu ngajantenkeun tugas langkung gampang. Anjeun tiasa nganggo daptar anu saluyu sareng hukum. Upami anjeun hoyong langkung atanapi anjeun milari jinis eusi sanés, kuring nempatkeun anjeun dina mesin pencari Google, kalayan milarian saderhana pikeun «Daptar Wiseplay»Anjeun badé kéngingkeun seueur hasil anu nyugemakeun.

Pikeun nambihan daptar, urang mimiti milarian daptar dina sumber anu kami pasihan sareng nyalin tautan daptar anu dimaksud kana clipboard. Urang ngan saukur mencét gelembung beureum handap dina mimiti aplikasi sareng milih «Tambihkeun URL«, Urang bakal gaduh saluran atanapi daptar saluran anyar kami sayogi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

20 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   ios cenahna

    Pisan pikaresepeun, kuring bakal nyobaan engké, kuring mairan. Nuhun salam

    1.    Emilio cenahna

      Halo, wilujeng wengi, aya anu ngagaduhan daptar anu tiasa dianggo dina iPhone 6 Splus hatur nuhun

  2.   ios cenahna

    Sakali jalanna sampurna, anjeun tiasa ningali saluran Spanyol utama TDT sareng saluran plus paket pilem, olahraga sareng serial, hiji-hijina kakurangan nalika kuring ngirimkeun ka Chromecast éta ngawartosan yén format na henteu valid, éta nyeri. Upami anjeun ngantunkeun kuring kecap-kecap, kuring bakal unggah url, éta bakal diénggalan ti Agustus 2016

    1.    danifdez95 cenahna

      Abdi ngahargaan pisan upami anjeun unggah 🙂

      1.    danifdez95 cenahna

        Hatur nuhun pisan mang! 🙂

  3.   lorz cenahna

    Wiseplay janji tapi henteu nganteurkeun! Kuring parantos ngantosan 3 sasih kanggo pangiriman ka Chromecast supados tiasa dianggo sareng bahkan henteu jarak jauh!
    Pikeun android kuring ngartos yén éta bakal saé tapi pikeun ios éta mangrupikeun pestiño, hoyong sareng kuring henteu tiasa.

    1.    Miguel Hernandez cenahna

      Ngirim ka Chromecast tiasa dianggo pikeun kuring. Anjeun panginten kedah nganggo daptar anu sanés.

      1.    lorz cenahna

        Bener? Pasihan kuring pitunjuk! Kuring parantos nyobian seueur sareng kuring nganggap teu mungkin.
        Kuring nyungkeun petunjuk! Upami anjeun henteu tiasa / hoyong nempatkeun tautan, bejakeun sahenteuna kuring panulis daptar anu anjeun anggo sareng kuring bakal milari.
        Salam!
        Hapunten koméntar anu duplikat, kuring henteu ningali 'bales'

  4.   lorz cenahna

    Bener? Pasihan kuring pitunjuk! Kuring parantos nyobian seueur sareng kuring nganggap teu mungkin.
    Kuring nyungkeun petunjuk! Upami anjeun henteu tiasa / hoyong nempatkeun tautan, bejakeun sahenteuna kuring panulis daptar anu anjeun anggo sareng kuring bakal milari.
    Salam!

    1.    Miguel Hernandez cenahna

      Halo Lordz.

      Henteu aya ide, éta ngan ukur sampurna pikeun kuring.

  5.   David cenahna

    Sareng supados aranjeunna tiasa dikirim ku airplay ka appletv? Nalika kuring ngarobih pilihan pikeun maénkeun éta sareng pamuter sistem dina setélan, éta ngan ukur tiasa maén saluran "gratis" sareng kuring nyarios "gratis" sabab kami parantos mayar kanggo aranjeunna dumasar kana iklan, tapi anu mayar henteu maénkeun. aranjeunna langsung, éta Leres, aranjeunna damel saé sareng pamuter aplikasi nyalira, tapi kuring henteu tiasa ngintunkeun ka appletv
    Naha aya anu terang kumaha ngalaksanakeunana?

  6.   Ricardo cenahna

    Éta tiasa dianggo pisan, hatur nuhun !!
    Kuring milarian program pikeun Apple TV 4 anu ogé tiasa ngamuat daptar pastebin ieu, tapi kuring henteu acan mendakan. Naha aya anu terang aya naon ??

  7.   Ricardo cenahna

    Sampurna, nuhun !!
    Naha aya anu terang aya App kanggo Apple TV 4 anu ogé tiasa ngamuat daptar pastebin?

  8.   AlbertoV cenahna

    Miguel, anjeun henteu nganggo android? mimitina sabab dina aplikasi ios anjeun moal tiasa ngicalan iklanna sareng anu kadua, teu aya anu tiasa ngirim via chromecast ogé, tapi anjeun tiasa?

  9.   4an cenahna

    Daptar naon waé anu kuring lebetkeun diaku ku perl nalika kuring hoyong muka hiji hal, éta henteu mungkin pikeun ngamuat vidéo éta. Abdi gaduh iphone 4s sareng sadayana apdet tanpa jailbreak. Sababaraha bantosan ??

    1.    scl cenahna

      Hal anu sami kajadian ka kuring. Kacuali 1, sésana saluran henteu aya pisan. Sareng kuring parantos nyobian sababaraha. Sigana kuring yén éta bakal lepas saeutik dina alat.

  10.   soniasempgal cenahna

    Kuring parantos ngaunduh wiseplay dina iPhone 6 kuring sareng éta henteu nyambung sareng TV kuring nalika batur ngalakukeun
    Kunaon

  11.   gentleman@hotmail.com cenahna

    isin. kanggo sadayana iphone:
    http://pastebin.com/WhCm0deM
    Sabar diperbarui ngan ukur masihan sababaraha dinten paling seueur, tapi dina sababaraha jam éta bakal siap.

  12.   Emilio cenahna

    Hello alus batur ngagaduhan daptar saé anu henteu dipotong kanggo iPhone 6 S plus hatur nuhun kanggo sadayana

  13.   Jose cenahna

    Halo sadayana, kuring gaduh Samsung Galaxy Grand Neo plus, kuring nonton sababaraha saluran tipi tapi teu aya jalan pikeun tiasa ningali 1 sareng 2. Naha aya anu ngagaduhan daptar ningali tv1 sareng tv2? hatur nuhun pisan